יש ביקוש עצום מחרדים או חילונים?זה נקרא שכונת יוקרה...
למה? זה באמת לא מובן
אבל תכלס מבירור שערכתי יש ביקוש עצום!!!!! גם בכאלה מחירים וביררתי את זה לעומק!!!
יד 2 לא רלונטי מבחינת מחיר,מחירים מטורפים.
4000? ל3 חדרים?
הדירה הזאת היא הכי פשוטה בפרוייקט הנוף יפה אבל בכל זאת....
יש דירות ברמת בית שמש ג- 4 חדרים שאנשים משלמים עליהם 3800.
וזה שכונה בלי עבודת בניה ורעש...
לא שאני מתלונן אבל אהיה מופתע אם מישהו ישלם את זה.
נראה ניסיון מתווך לעלות מחירים..
בלי עבודות בניה ורעש?!יש דירות ברמת בית שמש ג- 4 חדרים שאנשים משלמים עליהם 3800.
וזה שכונה בלי עבודת בניה ורעש...
לגבי המדרכות, בהתחלה בונים מדרכות מאספלט פשוט, ואז בערך שנתיים אחרי האכלוס מחליפים אותן לאבנים משתלבות, הסיבה לכך היא כדי למנוע מכל כלי העבודה הכבדים לשבור אותן בתקופת הבניה של האיזור.בלי עבודות בניה ורעש?!
אנחנו גרים ברמה ג2 כבר למעלה מ3 שנים
חשבנו שבאיזור שלנו כבר גמרו לבנות
אבל פתאום החליטו לבנות מבנה ציבורי גדול ברחבה שמאחורי הביניין שלנו...
וכן בכמה מטרים שנשארו סמוך לביניין שלידינו החליטו פתאום להקים עוד ביניין ציבורי רב קומות (!)
מה שיוצא שיש פה ברחוב יותר פועלים מתושבים...
ורעש בניה, מי מדבר...
כמו כן יום אחד באו ושברו את כל המדרכות בשכונה (כן, בבת אחת!) בכדי לבנות מדרכה נורמאלית. לא יכלו ללכת בשכונה עם עגלות ועם ילדים קטנים זה היה פחד ממש (לא יכלו לעשות זאת לפני איכלוס השכונה? לא ברור...)
ואז פתאום חסמו את הכבישים כדי לבנות כבישים חדשים...
כפי שזה נראה ברמה ה' המדרכות כבר בנויות, אפילו גינה יש, מה שברמה ג' חיכינו איזה שנתיים (!)
קיצר, זה נראה שאיכפת לעירייה מה קורה ברמה ה' וזה כבר שווה...
ברמה ה' בחלק מהפרוייקטים כבר יש מדרכות משתלבות!!!!לגבי המדרכות, בהתחלה בונים מדרכות מאספלט פשוט, ואז בערך שנתיים אחרי האכלוס מחליפים אותן לאבנים משתלבות, הסיבה לכך היא כדי למנוע מכל כלי העבודה הכבדים לשבור אותן בתקופת הבניה של האזור.
כנראה בשטח של הקבלןברמה ה' בחלק מהפרוייקטים כבר יש מדרכות משתלבות!!!!
מה המחיר לדירת 3 חדרים להשכרההמחירים שכתוב ביד 2 ממש לא מה שמקבלים בפועל
אני עשיתי באיירקור וממש נהנהנו מהישרות ומהתקנה ברמה גבוהה@Designer Cakes הייתם מרוצים מהעבודה של איירקור ? מבחינת התקנת המזגנים ועבודות גבס?
לגבי עבודות גבס זה עבודה יהודית או ערבית?
עוד לא קיבלתי מפתח אבל חברים שעשו איתם היו מאוד מרוצים.@Designer Cakes הייתם מרוצים מהעבודה של איירקור ? מבחינת התקנת המזגנים ועבודות גבס?
לגבי עבודות גבס זה עבודה יהודית או ערבית?
אני הולך לקחת 3000 על שלשה חדרים.מה המחיר לדירת 3 חדרים להשכרה
לא יודע מאיפה הוא מביא את זה, אני מקבל את הדירה שלי שם שבוע הבא, נמצא בווטסאפ של הבניין, ורואה מי התאכלס ומי השוכרים הפוטנציאלים, לפי איך שנראה עכשיו זה תהיה שכונה דתית חרדית מעורבת עם רוב דתי לאומי אמריקאי, אלו גם השוכרים שמחפשים שם דירות כרגע, והם מסכימים לשלם הרבה מעבר למחיר בשוק בקומה שלי דירת 3 חדרים הושכרה במעל 4 אלףהתקשרתי השבוע לאחד המתווכים הגדולים בבית שמש - שהתחיל לשווק דירות למכירה ולהשכרה ובגדול ברמה ה' שאלתי אותו כמסיח לפי תומו - מהו ציבור הרוכשים ברמ"ה - הוא אמר לי שהשכונה תהיה חרדית למהדרין , בסגנון רמה א' ואפילו יותר , והוא יודע את זה מאינדקציה ברורה.
לא שיש לי ח"ו ספק בדבר אלא שידיעה זו בבחינת " כיהודא ועוד לקרא "...
למה? הוא צודק בהחלט, גם אנחנו מקבלים מפתח שבוע הבא ומחוברים לקבוצת הווטסאפ של ה בניין וכמו שהוא כתב רוב הדיירים הם דתי לאומי אמריקאיהנה....
הוא כבר הגיע עם שם חדש....
גם אני ב"ה מקבל מפתח שבוע הבא.למה? הוא צודק בהחלט, גם אנחנו מקבלים מפתח שבוע הבא ומחוברים לקבוצת הווטסאפ של ה בניין וכמו שהוא כתב רוב הדיירים הם דתי לאומי אמריקאי
למה יש כאלה שמקבלים כבר מפתח ואני מתקשר ורק אומרים לי שכשיהיה עידכון נעדכן וכבר שילמתי את כל הכסףגם אני ב"ה מקבל מפתח שבוע הבא.
ביקרתי בפרוייקט שבוע שעבר. פגשתי דיירים שכבר גרים שם. חרדים עובדים (מאוד נחמדים למותר לציין)
הווטסאפ של הבניין בהחלט רובם דתיים\ חרדים עובדים.
עזוב את המתווכים. אני לא הייתי מאמין להם בכלל בעניין הזה.
יש להם את האינטרסים שלהם...
"חרדים למהדרין" לא ברור מה בדיוק הכוונה...
כך או כך לפחות מעיר דוד זה לא נראה שהשכונה הולכת בכיוון של "נווה התורה".
מקווה מאוד שכולם יסתדרו שם בשלום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: