גם מבחינת התשתיות העירוניות?הקבלן לא מתחייב (לפני התאריך שבו התחייב בחוזה)
אבל גם מבחינת הקבלן וגם מצד העירייה ההשערה היא שאז התאכלס
גם מבחינת התשתיות העירוניות?הקבלן לא מתחייב (לפני התאריך שבו התחייב בחוזה)
אבל גם מבחינת הקבלן וגם מצד העירייה ההשערה היא שאז התאכלס
באלי יוחנן אומרים שבחודשים הקרובים (3-4 חודשים)מה עם 994 אלי יוחנן יש התקדמות ?
באתר של משרד הבינוי והשיכון יש אפשרות להוציא תעודת זכאות באופן מקוון דרך כמה חברות.. אז אולי זה אומר שכן אפשר להירשם לתוכנית? ולהירשם להגרלות המשך אם יהיו..כן , הגיוני מאוד, מכירה אישית אחד שזכה בהגרלה חוזרת של מחיר למשתכן בסוהו על הפארק-רמה ה' ממש עכשיו וכן כן-זכה בדירת 3 ח'!
אנחנו זכינו שם לפני 3 שנים ורק לפני כמה שבועות חתמנו חוזה בשעט"ומ.
מה לעשות
יש אנשים עם מזל וסייעתא דשמיא
נשמע לא הגיוני אבל יש
כמובן א"א יותר להצטרף לתוכנית של מחיר למשתכן אלא מי שרשום כבר.
בהצלחה.
אגב מחירים בה' מטורפים יחסית לשאר השוק כך, למי שקונה בשוק החופשי שיחשוב פעמיים
שימו לב למהות הבקשה:בהגרלה 994 היה דיון ב י באייר וההחלטה שהיה דיון נוסף
מישהו יודע ???מי יודע מחירים בשוק החופשי ב 991 ??? [פחות או יותר - דירה 100 מטר 3 חדרים קומה שניה ]
מענין אותי ההפרש בין המחיר למשתכן לשוק החופשי
כן לא ברור, נשמע שזה ידחהמישהו יודע מה קורה בפרוייקט של עיר דוד, דיברו שמוסרים דירות כבר באוגוסט, ופתאום שקט...........
יש באתר של אלי יוחנן פרטים ומחירון נראה לי לארבעה חדרים משו כמו1660000 מאה מטר פלוס מרפסת בערך 15 מטר זה מה שזכור לי.מישהו יודע ???
זה האתר שלו ? לא הצלחתי למצוא מחירים https://elybuild.com/ramat-yochanan/יש באתר של אלי יוחנן פרטים ומחירון נראה לי לארבעה חדרים משו כמו1660000 מאה מטר פלוס מרפסת בערך 15 מטר זה מה שזכור לי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: