תלוי פרויקט
האם זה נכון שהשווי של הדירות בפרויקט נמדר עלה מאד?תלוי פרויקט
תודה על המידע,קשקושים
סתם בשביל להבין....ובמשתכן יש כמובן אחוז חסידי גדול מאד ....
אז אני חוזר על השאלה שלי.כל דירה עולה
אבל המחירים שיש היום
זה סתם בועה
ודאי לא פחות מדאז אני חוזר על השאלה שלי.
אחרי האכלוס המחירים צפויים לרדת ולהיות כמו ברמה ד', או שתמיד בה' הדירות יהיו שוות יותר?
ההסבר פשוט מאוד כי ליטאי לא יסכים לשידוך אם הוא לא מקבל וודאי דירה ומשתכן זה רק ספקסתם בשביל להבין....
יש לזה הסבר מתמטי כלשהו, או שסתם החסידים שולטים במערכות ההגרלה של משרד הבינוי והשיכון?
למה הוא לא יכול לקנות את הדירה שהוא התחייב לקנות, במשתכן.ההסבר פשוט מאוד כי ליטאי לא יסכים לשידוך אם הוא לא מקבל וודאי דירה ומשתכן זה רק ספק
(זה מה שאמרו לי כמה מחותנים שאמרו לי שהם נקרעים כי צריכים להביא700/800 אמרתי להם יש משתכן
אמרו לי שהחתן לא יסכים כי זה רק ספק )
ד4 צמודה לד3 ששם יהיה המרכז קניות של האזור בנוסף בד4 יש שטחי מסחר הדרושים לשכונה שקטה. תוכל לעיין בתוכנית פתוח ולהתרשם.ברור שרמה ה תהיה הרבה יותר מאוררת מרמה ד. כולל 4 .
ד 4 אין מרכזי קניות כלל.
תלוי מה הרוכש מחפש
אם הוא רוצה שכונה שקטה ויוקרתית עם פיתוח סביבתי מושלם,
הייתי ממליצה לו על רמה ה'.
הדירות עולות יותר אבל הרמה בהחלט גבוהה יותר
אם הוא מחפש שכונה רגילה עם צפיפות אוכלוסין גבוהה עם כל המשתמע מכך,
אז באמת אין שום סיבה לשלם יותר על דירה ברמה ה
כמובן שגם ברמה ד' וגם הרמה ה' האוכלוסיה תהיה חרדית.
הקאנטרי שבתהליך פיתוח במרכז השכונה ה1, בוודאי יפעל כמעורב נשים וגברים ברוב שעות היום ודבר זה יבעיר עוד יותר מחלוקת באזור, כי אני לא רואה את הקיצוניים שמרמה ב' יושבים בשקט על זה במיוחד ששמעתי שיש קבוצה המשתייכת
עלפי איך שזה נראה זה הולך להיות בריכה חרדית לחלוטין.... אין מצב שזה יהא מעורב יעשו על זה הרבה בלגן ואף אחד לא יסתכן לבוא לשם כשיש לו בעיר ברכות שחיה ובשקט.
כחרדים זה וודאי האידאל אבל זו אשליה לחשוב שהקאנטרי שהעירייה מפתחת בשכונה המוגדרת כמעורבת או לציבור הכללי לא יפעל כמעורב נשים וגברים.לפי איך שזה נראה זה הולך להיות בריכה חרדית לחלוטין.... אין מצב שזה יהא מעורב יעשו על זה הרבה בלגן ואף אחד לא יסתכן לבוא לשם כשיש לו בעיר ברכות שחיה ובשקט.
לא מחייב שזה נכון, עדין הנסתר רב על הגלויוודאי שזה מה שהיינו רוצים שיקרה כחרדים. אבל זו אשליה לחשוב שהקאנטרי לא יהיה
ע
כחרדים זה וודאי האידאל אבל זו אשליה לחשוב שהקאנטרי שהעירייה מפתחת בשכונה המוגדרת כמעורבת או לציבור הכללי לא יפעל כמעורב נשים וגברים.
כמו שבקאנטרי שבבית שמש עצמה יהיו שעות לציבור החרדי אבל רוב השעות יהיו לציבור הכללי אין ספק בזה.
בדיוק בגלל כל הבלאגן שאמור להיות העירייה מקימה יחידת משטר מקומי נערך בשבוע שעבר ביקור עם השר לביטחון פנים ברמה ה1.
טוב בעז"ה נקווה שככה יהיה אבל לפי מה שמראים בשטח זה מכוון לציבור הכללי עם שעות בערב לציבור שדורש שעות נפרדות.הבריכה השניה, היא אצלם, הבריכה בה' תיהיה במקום עם אחוז גבוה מאד של חרדים - כך מסתמן
זה לא יוכל לפעול בתוך השכונה בשעות מעורבות, לא רק הקנאים יפגינו על זה.
טוב בעז"ה נקווה שככה יהיה אבל לפי מה שמראים בשטח זה מכוון לציבור הכללי עם שעות בערב לציבור שדורש שעות נפרדות.
חלק גדול מהשכונה משווק לאנשי קבע מסורתיים או דתיים.
ההסבר הפשוט היא, שהציבור הליטאי נוהרים יותר בהמוניהם לאיזורים מתחרדים ולישובים מרוחקים, לעומת רוב החסידיות שאינם מאורגנים בזה, כך שלא נשאר להם אלא הפתרון של מחיר למשתכן.סתם בשביל להבין....
יש לזה הסבר מתמטי כלשהו, או שסתם החסידים שולטים במערכות ההגרלה של משרד הבינוי והשיכון?
ההיפך, זה יתן יותר סיבות ומרץ למפגינים....בדיוק בגלל כל הבלאגן שאמור להיות העירייה מקימה יחידת משטר מקומי נערך בשבוע שעבר ביקור עם השר לביטחון פנים ברמה ה1.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: