המצפה לישועה
משתמש צעיר
אלי יוחנן 994 מה איתו?
זכית שם?שלום וברכה אני חדש פה.
אני רואה שיש פה שרשור ענק בקשר לנווה שמיר, אני מעניין לקנות שם דירה.
יש פה למישהו נתונים אמתיים כמה חרדים קנו שם?.
30 בערךיש לי בחירת דירה באופק שלי למישהו יש מושג כמה מכירות דירה יש ביום?
אתם זכיתם שם?זכית שם?
כןאתם זכיתם שם?
למה לא רמה ד יותר זול?שלום וברכה אני חדש פה.
אני רואה שיש פה שרשור ענק בקשר לנווה שמיר, אני מעניין לקנות שם דירה.
יש פה למישהו נתונים אמתיים כמה חרדים קנו שם?.
המטרה שלנו זה שיהיו שם כמה שיותר חרדים, עדיף שיקנו ברמה ה' (:למה לא רמה ד יותר זול?
האם צפויה ירידת מחירים אחרי אכלוס השכונה, או שתמיד בשוק החופשי המחירים יהיו יותר גבוהים?לדעתי לא כדאי לקנות שם בשוק חופשי
גם יקר מאוד
תלוי מה הרוכש מחפשלדעתי לא כדאי לקנות שם בשוק חופשי
גם יקר מאוד
וגם יהיה הרבה בלגן שם
למה להיכנס לזה
תקנו בד
גם זול יותר
וגם צביון ברור
ברור שרמה ה תהיה הרבה יותר מאוררת מרמה ד. כולל 4 .לדעתי המחירים בשוק החופשי ברמה ה' גבוהים מאוד.
מוכרים חלום לא אמיתי לחוצניקים או חבר'ה סגנון רמה א. זו פצצה מתקתקת.
הבניינים גדולים ביחס לאזור עם 45 דירות בממוצע כל בניין. 7 קומות מעל קומת הכניסה ועוד 3-4 קומות מתחת לקומת הכניסה. מחירים יקרים 15-20% יותר מרמה ד, כאשר למעלה מ50% מהפרוייקטים מחיר למשתכן.
במרכז השכונה זכה קבלן לא גדול בהרבה מגרשים ויקח לו הרבה זמן עד שהוא יתחיל בבנייה אם בכלל יצליח לבנות את כל המגרשים.
יש הרבה מגרשים שטרם יצאו לשיווק רמ"י. בקיצר אני צופה שיקח עוד הרבה שנים עד שנראה תהליך של בנייה מואצת כפי שרואים ברמה ד.
אם כבר רוצים משהו בסגנון אוכלוסיה רמה א ממליץ לבדוק על רמה ד4 שממוקמת באזור הכי גבוה של רמת בית שמש עם נופים מדהימים לכיון עמק האלה , שכונה שמתוכננת היטב (מסחר, פארקים, בתי ספר בעתיד, בתי כנסת, הרבה שטחים ירוקים ועוד) ובה קנו הרבה ליטאים בסגנון הר נוף ורמת אשכול (ירושלים), הרבה רוכשים חרדים מחו"ל ורק 34% מחיר למשתכן.
נסגר המכרז לרמה ד5 ובה אין בכלל מחיר למשתכן רק מספר דירות במחיר מופחת מסלול חדש של מנהל מקרקעי ישראל.
בשוק החופשי ממליץ מאוד על אזור ד4 ו (ד5 בעתיד). מחירים גבוהים ביחס לרמה ד כי הבניינים יותר איכותיים וקטנים אבל זולים ביחס לרמה ה.
נבנית שכונה איכותית עם פוטנציאל השבחה ענק.
רמה ה זה גם ביניינים גדולים אפילו יותר גדול מדתלוי מה הרוכש מחפש
אם הוא רוצה שכונה שקטה ויוקרתית עם פיתוח סביבתי מושלם,
הייתי ממליצה לו על רמה ה'.
הדירות עולות יותר אבל הרמה בהחלט גבוהה יותר
אם הוא מחפש שכונה רגילה עם צפיפות אוכלוסין גבוהה עם כל המשתמע מכך,
אז באמת אין שום סיבה לשלם יותר על דירה ברמה ה
כמובן שגם ברמה ד' וגם הרמה ה' האוכלוסיה תהיה חרדית.
מסכים עם כל מילהלדעתי המחירים בשוק החופשי ברמה ה' גבוהים מאוד.
מוכרים חלום לא אמיתי לחוצניקים או חבר'ה סגנון רמה א. זו פצצה מתקתקת.
הבניינים גדולים ביחס לאזור עם 45 דירות בממוצע כל בניין. 7 קומות מעל קומת הכניסה ועוד 3-4 קומות מתחת לקומת הכניסה. מחירים יקרים 15-20% יותר מרמה ד, כאשר למעלה מ50% מהפרוייקטים מחיר למשתכן.
במרכז השכונה זכה קבלן לא גדול בהרבה מגרשים ויקח לו הרבה זמן עד שהוא יתחיל בבנייה אם בכלל יצליח לבנות את כל המגרשים.
יש הרבה מגרשים שטרם יצאו לשיווק רמ"י. בקיצר אני צופה שיקח עוד הרבה שנים עד שנראה תהליך של בנייה מואצת כפי שרואים ברמה ד.
אם כבר רוצים משהו בסגנון אוכלוסיה רמה א ממליץ לבדוק על רמה ד4 שממוקמת באזור הכי גבוה של רמת בית שמש עם נופים מדהימים לכיון עמק האלה , שכונה שמתוכננת היטב (מסחר, פארקים, בתי ספר בעתיד, בתי כנסת, הרבה שטחים ירוקים ועוד) ובה קנו הרבה ליטאים בסגנון הר נוף ורמת אשכול (ירושלים), הרבה רוכשים חרדים מחו"ל ורק 34% מחיר למשתכן.
נסגר המכרז לרמה ד5 ובה אין בכלל מחיר למשתכן רק מספר דירות במחיר מופחת מסלול חדש של מנהל מקרקעי ישראל.
בשוק החופשי ממליץ מאוד על אזור ד4 ו (ד5 בעתיד). מחירים גבוהים ביחס לרמה ד כי הבניינים יותר איכותיים וקטנים אבל זולים ביחס לרמה ה.
נבנית שכונה איכותית עם פוטנציאל השבחה ענק.
אתה גם מסכים שזה נכון ש ד 4 תהיה לטאית?מסכים עם כל מילה
אתה גם מסכים שזה נכון ש ד 4 תהיה לטאית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: