מישהו יודע איזה דירות נשארו בהגרלה מספר 1543?
אנחנו פשוט ממש קרובים ומעניין אותי אם יש סיכוי למשהו נורמאלי...
תודה!
מישהו יודע איזה דירות נשארו בהגרלה מספר 1543?
אנחנו פשוט ממש קרובים ומעניין אותי אם יש סיכוי למשהו נורמאלי...
תודה!
אלו דירות ללא הגרלה?
לאאלו דירות ללא הגרלה?
במציאות
מה שייך כל הדיבור הזה?
פשוט החרדים מבינים במסחר ויודעים לקנות ומבינים טוב מעכשיו שהפוטנצייל כאן גבוה ובלי לקשור מחשבות הם פועלים במציאות ורוכשים דירה. מה שכל בר דעת צריך לעשות ולא משנה היכן
זה עיר של תורה ושל אויר ולא כמו בני ברק חנוק אז השכל עובד ואומר לרכוש דירה ומי שזריז בזה זה הם וזה התוצאה חד וחלק
תקרא שוב את ההודעהמה שייך כל הדיבור הזה?
פשוט החרדים מבינים במסחר ויודעים לקנות ומבינים טוב מעכשיו שהפוטנצייל כאן גבוה ובלי לקשור מחשבות הם פועלים במציאות ורוכשים דירה. מה שכל בר דעת צריך לעשות ולא משנה היכן
זה עיר של תורה ושל אויר ולא כמו בני ברק חנוק אז השכל עובד ואומר לרכוש דירה ומי שזריז בזה זה הם וזה התוצאה חד וחלק
אם אתה יכולים כדאי מאודאפשר מידע האם מחיר 1.44 M זה הוגן לדירת 115 מר עם חצר 115?
מה המחיר של דירה כזו בשוק חופשי?
פתחו שוב הגרלה מסויימת שנותרו 4 דירות בעיר דוד.אם אתה יכולים כדאי מאוד
כי השוק חופשי יקר מאוד
מציעה לכם לדבר עם הקבלן כי זה לא 1.44 אלא יותר עם המדד.פתחו שוב הגרלה מסויימת שנותרו 4 דירות בעיר דוד.
אני ארשם בעז"ה
תודה רבה!
איפה פתחו באתר אין כלוםפתחו שוב הגרלה מסויימת שנותרו 4 דירות בעיר דוד.
מי שהיה רשום בהגרלה מסויימת קיבל מייל שיכול להירשם שוב.איפה פתחו באתר אין כלום
לכאורה זה ישארהשאלה היא גם כללית על רמה ה' האם המחיר הגבוה שם יישאר או שזה יושווה ל-ד' בהמשך? [הערכות-לא הימורים..]
בין 2500 ל2800 בהתחלהדירה 3 חדרים ברמה ה' להשכיר כמה יהיה אפשר לקחת על זה? יש למשהו השערה עתידית?
מחירים של צפת.?..ועפולה....?[מהיכרות של דירות בפיריפריה]...עד כדי כך?בין 2500 ל2800 בהתחלה
3000 עד 3200ואגב כמה יהיה דמי השכירות של דירה 4' חדרים ? פלוס מינוס-בערך ? והאם לדעתך יהיה ביקוש מיידי לדירות להשכרה. ?
אתה מוכר לנו כאחד שמכיר את השטח, ולכןזה לא כל כך מסתדר עם מה שכתבת, אני שכרתי דירה בג'2 בשלבים הראשונים של השכונה ממש, והמחירים לדירת 4 חדרים התחילו ב3300 ועד...3000 עד 3200
כנ''ל, המחירים התחילו ב2900 ועד 3200בין 2500 ל2800 בהתחלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: