מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

avi11

משתמש פעיל
יש הכל חיולנים דתיים חרדים רגילים חרדים מודרניים מי שטוען שהשכונה הזאת חרדית טועה ומטעה
וויכוח שלא ייגמר לעולם.... צריך לחכות כמה שנים. כי לא חושב מי זכה אלא חשוב מי יגור וכעת שום דבר זה לא אינדיקציה למה שיקרה בהמשך

avi11

משתמש פעיל
ב2018 היתה הגרלת המשך על 5 דירות. ההגרלה העיקרית התקיימה כאמור ב2016
מה פתאום!
אני זכיתי ב2018 הגרלה ראשונה וזאת ההגרלה המרכזית שהייתה:

1686223709686.png

סטודיו שלום

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
מה פתאום!
אני זכיתי ב2018 הגרלה ראשונה וזאת ההגרלה המרכזית שהייתה:

צפה בקובץ המצורף 1394520
סליחה, טעות שלי. לא ידעתי שא.ש. יגל זה אופק שלי. יש פרוייקט אחר של אופק שלי של 36 דירות שהוגרל ב2016 והיתה לו הגרלת המשך על 5 דירות ב2018 - אבל עכשיו ראיתי שזה פרוייקט באיזור תעסוקה, כך שזה לא קשור לענין.
בכל מקרה, 5 שנים זה זמן המתנה הרבה יותר הגיוני.

avi11

משתמש פעיל
סליחה, טעות שלי. לא ידעתי שא.ש. יגל זה אופק שלי, ויש פרוייקט אחר של אופק שלי של 36 דירות שהוגרל ב2016 והיתה לו הגרלת המשך על 5 דירות ב2018 - אבל עכשיו ראיתי שזה פרוייקט באיזור תעסוקה, כך שזה לא קשור לענין.
אוקי.
למעשה נשאר עוד שנה ו9 חודשים גם לא הרבה

האברך ממיר

משתמש מקצוען
סליחה, טעות שלי. לא ידעתי שא.ש. יגל זה אופק שלי. יש פרוייקט אחר של אופק שלי של 36 דירות שהוגרל ב2016 והיתה לו הגרלת המשך על 5 דירות ב2018 - אבל עכשיו ראיתי שזה פרוייקט באיזור תעסוקה, כך שזה לא קשור לענין.
לא נורא.
זה סמוך ונראה.
בשכונת המשקפיים.
צילום מסך 2023-06-08 160643.png

תות פשוט

משתמש מקצוען
אוקי.
למעשה נשאר עוד שנה ו9 חודשים גם לא הרבה
שנתיים ו9 חוד'

תקופת האיסור למכירת דירות מחיר למשתכן, עומדת על 5 או על 7 שנים – 7 שנים מיום הזכייה בהגרלה או 5 שנים מיום קבלת טופס 4 לבניין, לפי המוקדם מבניהם

avi11

משתמש פעיל
שנתיים ו9 חוד'

תקופת האיסור למכירת דירות מחיר למשתכן, עומדת על 5 או על 7 שנים – 7 שנים מיום הזכייה בהגרלה או 5 שנים מיום קבלת טופס 4 לבניין, לפי המוקדם מבניהם
ההגרלה הייתה ב03.2018 שזה אומר שעברו 5 שנים ו3 חודשים
פחות 7 שנים= שנה ו9 חודש

או שטעיתי במשהו?!

avi11

משתמש פעיל
זה אני שהתבלבלתי בגלל שתאריך הזכייה שלי שנה מאז בדיוק
ממתי מחשבנים לנו אז??

צפה בקובץ המצורף 1394827
שאלה מעניינת!
הלשון של החוזה [באופק שלי] הוא כזה:
"
הקונה לא יהיה רשאי למכור את הדירה או כל חלק ממנה לצד שלישי, החל מיום
רכישתה ועד חלוף 5 שנים מיום קבלת טופס 4 לדירה או עד חלוף 7 שנים ממועד ביצוע
ההגרלה (בעקבותיה נרכשה הדירה).
"

בפרשנות פשוטה לדעתי הייתה הגרלה אחת והיא התרחשה ב2018 לכן גם למי שזכה מאוחר יותר מתחילים לספור מ2018.
תבדקו באיזור האישי שלכם באיזה תאריך מופיע הזכיה או ההגרלה [אמורה להיות כוכבית עם כיתוב שזה התאריך שממנו מודדים 7 שנים]

avi11

משתמש פעיל
דירה בין המעולות בפרויקט ברוך השם
וזה לא עינין של אחרי שנה זה בגלל שאנשים ביטלו
ממקום 300 ומשהו הגענו ל116...
אני לא רוצה להכריח אותך לומר איזו דירה אבל מעניין אותי איזה דירות נשארו, גדולות מאד? עורפיות?!
אני הייתי מקום 103 וירדתי למקום 53 כבר בתאריך בחירת הדירות...
אבל גם במקום הזה דירות רבות שהייתי רוצה אולי נתפסו.

תות פשוט

משתמש מקצוען
הייתה הגרלת המשך או שפשוט ביטלו וביטלו עד שהגיעו אליכם?
ביטלו וביטלו
אני לא רוצה להכריח אותך לומר איזו דירה אבל מעניין אותי איזה דירות נשארו, גדולות מאד? עורפיות?!
אני הייתי מקום 103 וירדתי למקום 53 כבר בתאריך בחירת הדירות...
אבל גם במקום הזה דירות רבות שהייתי רוצה אולי נתפסו.
הדירות הגדולות והשוות ברור שנגמרו

פחות רוצה לכתוב כאן בדיוק באיזה בנין
אולי באישי

נערך לאחרונה ב:

avi11

משתמש פעיל
ביטלו וביטלו
האם זה מוגדר הגרלת המשך?! מה מופיע לך באיזור האישי? כי לענ"ד זה לא נקרא הגרלה חדשה. הרי גם אתה זכית במיקום מסויים בהגרלה שנערכה ב2018 ומכוחה בחרת דירה. וגם אני שבחרתי ב2021 הייתה מכח ההגרלה של 2018 כך שאני לא רואה הבדל בינינו. כמובן שאל תסמוך עלי... תשאל עו"ד או ישירות את משרד השיכון...
הדירות הגדולות והשוות ברור שנגמרו
הדירה שלנו בבניני בי,
פחות רוצה לכתוב כאן בדיוק באיזה בנין
אולי באישי
פחות מעניין אותי באיזה בניין בדיוק. מעניין אותי איזה סוג דירה ומה עוד נשאר.
אגב, דירות גדולות [עם חצרות גדולות וכדו'] לא בטוח שתמיד הן מבוקשות... אני דווקא חיפשתי קטן יותר...
אין לי דרך לשלוח כאן הודעות אישיות

תות פשוט

משתמש מקצוען
האם זה מוגדר הגרלת המשך?! מה מופיע לך באיזור האישי? כי לענ"ד זה לא נקרא הגרלה חדשה. הרי גם אתה זכית במיקום מסויים בהגרלה שנערכה ב2018 ומכוחה בחרת דירה. וגם אני שבחרתי ב2021 הייתה מכח ההגרלה של 2018 כך שאני לא רואה הבדל בינינו. כמובן שאל תסמוך עלי... תשאל עו"ד או ישירות את משרד השיכון...
ממש חשוב לי לדעת באמת בשביל החתימת חוזה עם השוכרים
או @עו"ד נתן רוזנבלט יודע?

פחות מעניין אותי באיזה בניין בדיוק. מעניין אותי איזה סוג דירה ומה עוד נשאר.
אגב, דירות גדולות [עם חצרות גדולות וכדו'] לא בטוח שתמיד הן מבוקשות... אני דווקא חיפשתי קטן יותר...
אין לי דרך לשלוח כאן הודעות אישיות
גם אנחנו לא בחרנו דירה גדולה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה