וויכוח שלא ייגמר לעולם.... צריך לחכות כמה שנים. כי לא חושב מי זכה אלא חשוב מי יגור וכעת שום דבר זה לא אינדיקציה למה שיקרה בהמשךיש הכל חיולנים דתיים חרדים רגילים חרדים מודרניים מי שטוען שהשכונה הזאת חרדית טועה ומטעה
וויכוח שלא ייגמר לעולם.... צריך לחכות כמה שנים. כי לא חושב מי זכה אלא חשוב מי יגור וכעת שום דבר זה לא אינדיקציה למה שיקרה בהמשךיש הכל חיולנים דתיים חרדים רגילים חרדים מודרניים מי שטוען שהשכונה הזאת חרדית טועה ומטעה
מה אחוז החרדים להערתכך?יש הכל חיולנים דתיים חרדים רגילים חרדים מודרניים מי שטוען שהשכונה הזאת חרדית טועה ומטעה
מה פתאום!ב2018 היתה הגרלת המשך על 5 דירות. ההגרלה העיקרית התקיימה כאמור ב2016
תגובה לא פופולרית כאן מעדיף לא לענותמה אחוז החרדים להערתכך?
סליחה, טעות שלי. לא ידעתי שא.ש. יגל זה אופק שלי. יש פרוייקט אחר של אופק שלי של 36 דירות שהוגרל ב2016 והיתה לו הגרלת המשך על 5 דירות ב2018 - אבל עכשיו ראיתי שזה פרוייקט באיזור תעסוקה, כך שזה לא קשור לענין.
אוקי.סליחה, טעות שלי. לא ידעתי שא.ש. יגל זה אופק שלי, ויש פרוייקט אחר של אופק שלי של 36 דירות שהוגרל ב2016 והיתה לו הגרלת המשך על 5 דירות ב2018 - אבל עכשיו ראיתי שזה פרוייקט באיזור תעסוקה, כך שזה לא קשור לענין.
בכל מקרה, 5 שנים זה זמן המתנה הרבה יותר הגיוני.
אגב, בעיני הפרוייקט ממש מהמם ביופיו. מזל טוב על הזכיה.
לא נורא.סליחה, טעות שלי. לא ידעתי שא.ש. יגל זה אופק שלי. יש פרוייקט אחר של אופק שלי של 36 דירות שהוגרל ב2016 והיתה לו הגרלת המשך על 5 דירות ב2018 - אבל עכשיו ראיתי שזה פרוייקט באיזור תעסוקה, כך שזה לא קשור לענין.
בכל מקרה, 5 שנים זה זמן המתנה הרבה יותר הגיוני.
שנתיים ו9 חוד'אוקי.
למעשה נשאר עוד שנה ו9 חודשים גם לא הרבה
ההגרלה הייתה ב03.2018 שזה אומר שעברו 5 שנים ו3 חודשיםשנתיים ו9 חוד'
תקופת האיסור למכירת דירות מחיר למשתכן, עומדת על 5 או על 7 שנים – 7 שנים מיום הזכייה בהגרלה או 5 שנים מיום קבלת טופס 4 לבניין, לפי המוקדם מבניהם
זה אני שהתבלבלתי בגלל שתאריך הזכייה שלי שנה מאז בדיוקההגרלה הייתה ב03.2018 שזה אומר שעברו 5 שנים ו3 חודשים
פחות 7 שנים= שנה ו9 חודש
או שטעיתי במשהו?!
שאלה מעניינת!זה אני שהתבלבלתי בגלל שתאריך הזכייה שלי שנה מאז בדיוק
ממתי מחשבנים לנו אז??
צפה בקובץ המצורף 1394827
סתם סקרנות אם יורשה לי,תאריך הזכייה שלי שנה מאז בדיוק
דירה בין המעולות בפרויקט ברוך השםסתם סקרנות אם יורשה לי,
אחרי שנה, איזו דירות נשארו לבחירה?
אצלינו היא "בוצעה" לכאורא ב2019או עד חלוף 7 שנים ממועד ביצוע
ההגרלה (בעקבותיה נרכשה הדירה).
אני לא רוצה להכריח אותך לומר איזו דירה אבל מעניין אותי איזה דירות נשארו, גדולות מאד? עורפיות?!דירה בין המעולות בפרויקט ברוך השם
וזה לא עינין של אחרי שנה זה בגלל שאנשים ביטלו
ממקום 300 ומשהו הגענו ל116...
הייתה הגרלת המשך או שפשוט ביטלו וביטלו עד שהגיעו אליכם?אצלינו היא "בוצעה" לכאורא ב2019
ביטלו וביטלוהייתה הגרלת המשך או שפשוט ביטלו וביטלו עד שהגיעו אליכם?
הדירות הגדולות והשוות ברור שנגמרואני לא רוצה להכריח אותך לומר איזו דירה אבל מעניין אותי איזה דירות נשארו, גדולות מאד? עורפיות?!
אני הייתי מקום 103 וירדתי למקום 53 כבר בתאריך בחירת הדירות...
אבל גם במקום הזה דירות רבות שהייתי רוצה אולי נתפסו.
האם זה מוגדר הגרלת המשך?! מה מופיע לך באיזור האישי? כי לענ"ד זה לא נקרא הגרלה חדשה. הרי גם אתה זכית במיקום מסויים בהגרלה שנערכה ב2018 ומכוחה בחרת דירה. וגם אני שבחרתי ב2021 הייתה מכח ההגרלה של 2018 כך שאני לא רואה הבדל בינינו. כמובן שאל תסמוך עלי... תשאל עו"ד או ישירות את משרד השיכון...ביטלו וביטלו
פחות מעניין אותי באיזה בניין בדיוק. מעניין אותי איזה סוג דירה ומה עוד נשאר.הדירות הגדולות והשוות ברור שנגמרו
הדירה שלנו בבניני בי,
פחות רוצה לכתוב כאן בדיוק באיזה בנין
אולי באישי
ממש חשוב לי לדעת באמת בשביל החתימת חוזה עם השוכריםהאם זה מוגדר הגרלת המשך?! מה מופיע לך באיזור האישי? כי לענ"ד זה לא נקרא הגרלה חדשה. הרי גם אתה זכית במיקום מסויים בהגרלה שנערכה ב2018 ומכוחה בחרת דירה. וגם אני שבחרתי ב2021 הייתה מכח ההגרלה של 2018 כך שאני לא רואה הבדל בינינו. כמובן שאל תסמוך עלי... תשאל עו"ד או ישירות את משרד השיכון...
גם אנחנו לא בחרנו דירה גדולהפחות מעניין אותי באיזה בניין בדיוק. מעניין אותי איזה סוג דירה ומה עוד נשאר.
אגב, דירות גדולות [עם חצרות גדולות וכדו'] לא בטוח שתמיד הן מבוקשות... אני דווקא חיפשתי קטן יותר...
אין לי דרך לשלוח כאן הודעות אישיות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: