אפשר אולי פרטים איפה אפשר להזמין במחיר הנ"ל?שאלתי מישהו ענה לי ככה:
בערך 250 שקל לחלון, סוג גרמני מצוין, רשתות שקופות, בתנאי שיש הכנת אלומיניום
למי שעיצב את המודעה
בלי התחייבות על המחיר...אפשר אולי פרטים איפה אפשר להזמין במחיר הנ"ל?
ראיתי שהיה כתוב שבנווה שמיר קנו חוצניקים
למה הכוונה
מודרני
האם זה כל הבנינים שלהם או רק חלק? כי הבנינים הפנימיים יותר ברחוב קליין לא נראים מוכנים לגמריטופס 4 נחתם ל-9 בניינים של אופק שלי
לא על הכל (9 קיבלו מתוך 12)האם זה כל הבנינים שלהם או רק חלק? כי הבנינים הפנימיים יותר ברחוב קליין לא נראים מוכנים לגמרי
כן יש מסירת דירותמישהו יודע מה יש היום ב'אופק שלי'? עברתי שם באיזור וראיתי הרבה מכוניות מחוץ לבנינים, האם יש מסירת דירת היום?
איזה יופי. לקח להם ממש המון זמן - כמעט 7 שנים מההגרלה הראשונה שתקיימה ב9/16. מה שאומר שבעוד 3 חודשים בלבד יוכלו הזוכים במחיר למשתכן למכור את דירותיהם (כמובן ברווח מפולפל).כן יש מסירת דירות
נראה לי אפשר לבחור אחד מפוצל - אתה יכול לבדוק במפרט [אני ביטלתי את המטבח ככה שלא בטוחה]האם יש מישהו שיודע אם אלי יוחנן נותן שני כיורים במטבח/אחד?
מה הכוונה ההגרלה הראשונה? היו 2 הגרלות?כמעט 7 שנים מההגרלה הראשונה שתקיימה ב9/16
גם אני קיבלתי במחיר הזה [ואגב לכל הדירות במחיר למשתכן אמור להיות הכנה לרשתות]אפשר אולי פרטים איפה אפשר להזמין במחיר הנ"ל?
יש הכל - חילונים. דתיים. חרדים. חרדים מודרניים. מי שטוען שהשכונה הזאת חרדית טועה ומטעהאיזה יופי. לקח להם ממש המון זמן - כמעט 7 שנים מההגרלה הראשונה שתקיימה ב9/16. מה שאומר שבעוד 3 חודשים בלבד יוכלו הזוכים במחיר למשתכן למכור את דירותיהם (כמובן ברווח מפולפל).
אגב, לפי התרשמותך, איך האוכלוסיה שם?
ב2018 היתה הגרלת המשך על 5 דירות. ההגרלה העיקרית התקיימה כאמור ב2016מה הכוונה ההגרלה הראשונה? היו 2 הגרלות?
אני זכיתי ב2018
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: