מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

האברך ממיר

משתמש מקצוען
בנוגע לאכלוס אין לי כל מידע.
אבל עובדים במרץ. הבניינים מתנוססים לגובה של הרבה קומות.
באחד מבניינים כבר השלימו את בניית השלד והציפוי. רואים כבר כותרת למעלה.
מהרחוב נראה שעדיין לא עובדים על הפנים.

אטט

משתמש רשום
אנו מתארגנים להגיש תלונה למבקר המדינה ומשרד השיכון ולשאר הנוגעים בדבר לגבי הפרויקטים של אלי יוחנן בבית שמש - הגרלות 989 996 שממתינים למעלה מ4 שנים כדי שהקבלן הנחמד יסכים לתוכנית של הועדה העירונית ויתחיל לבנות במקום להתעקש להוסיף 3 קומות מעבר לאישורים.
אשמח שכל מי שזכה ישלח לי הודעה למייל tyy95507 שטרודל gmail.com כדי שנוכל להזיז ענינים, ובפרט בעת הזאת שיש לנו אוזן קשבת במשרד השיכון ובוועדה לפניות הציבור וכו'.
אם אתם מכירים מישהו שזכה בפרויקטים אלו אשמח אם תפנו אותו למייל הנל.
עזרה דחופה!!
בהנחה שעשרות אחוזים מזוכי ההגרלות הינם "בני מקום", נשמח מאוד אם יש לכם מידע על עיתונים או עלונים בבית שמש שאפשר לפרסם בהם מודעות בסגנון הנ"ל ללא תשלום.
אפשר לשלוח גם למייל הנ"ל. תודה רבה.

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
זריחה zricha.news1אין לכתוב כתובת מייל
קדימה kb6667132אין לכתוב כתובת מייל
דלת פלוס
‫daletplus2אין לכתוב כתובת מייל‬

במדור מכתבים למערכת (כל אחד והשם שלו), זה רק ברמה ד', אבל זה יכול וודאי להועיל ולהביא לידיעת אלפים.

ארררר

משתמש חדש
האם ישנה קבוצת רכישה עבור מזגנים וסורגים שהתארגנה כאן? א"כ אשמח לשמוע פרטים.

תודה!

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
אנו מתארגנים להגיש תלונה למבקר המדינה ומשרד השיכון ולשאר הנוגעים בדבר לגבי הפרויקטים של אלי יוחנן בבית שמש - הגרלות 989 996 שממתינים למעלה מ4 שנים כדי שהקבלן הנחמד יסכים לתוכנית של הועדה העירונית ויתחיל לבנות במקום להתעקש להוסיף 3 קומות מעבר לאישורים.
האם הוא עדיין לא התחיל לבנות את הבנינים הללו? יש לו בנינים אחרים שהוא כבר מאכלס אותם, ואת אלו הוא אפילו לא התחיל? רציני?

avi11

משתמש פעיל
לא קיבלתי למייל כלום, זה אמור לקחת זמן?
זה לא מגיע למייל, אמורה להיות התראה חדשה בספייס [נמצא מתחת לצ'אט] או בצ'אט.
אם לא מופיעה התראה תנסו להצטרף בספייס לקבוצה בשם אופק שלי רמה ה'

עגיחדלשךםפ כו

משתמש רשום
עזרה דחופה!!
בהנחה שעשרות אחוזים מזוכי ההגרלות הינם "בני מקום", נשמח מאוד אם יש לכם מידע על עיתונים או עלונים בבית שמש שאפשר לפרסם בהם מודעות בסגנון הנ"ל ללא תשלום.
אפשר לשלוח גם למייל הנ"ל. תודה רבה.
למכתבים למערכת בעיתון 'חדש בית שמש' BS9991234 שטרודל וכ'ו.
(העיתון המוביל המופץ בכל שכונות העיר.)

עגיחדלשךםפ כו

משתמש רשום
‏‏לכידה.PNG

קבצים מצורפים

• _E2ECE9E5EF20F9ECE9E7E420313139342E696E6464_.pdf
    KB 220.9 · צפיות: 30

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
אשמח שכל מי שזכה ישלח לי הודעה למייל tyy95507 שטרודל gmail.com כדי שנוכל להזיז ענינים, ובפרט בעת הזאת שיש לנו אוזן קשבת במשרד השיכון ובוועדה לפניות הציבור וכו'.
אם אתם מכירים מישהו שזכה בפרויקטים אלו אשמח אם תפנו אותו למייל הנל.
איפה בדיוק המגרש המדובר? האם זה בשטח הריק שברחוב העונות בין הפרוייקט של פסגות זיו לפרוייקט של אופק שלי?
אשמח לתשובה ממי שיודע

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה