רצית עדכון, אז בבקשה
בימים האחרונים לדעתי שינוי מגמה, דבר ראשון אני מצאתי שוכר חרדי שזה כבר מראה שיש חרדים שמעוניינים להגיע לשכונה, והוא לא היחידי גם 2 קומות מתחתי ישנו שוכר חרדי
יש הרבה דירות 5 חדרים להשכרה ואני מאמין שלקראת פסח יהיו הרבה שיגיעו מדובר בדירות מאד מרווחות ובניה ממש יפה וכמו שנאמר כבר השכונה קרובה לשכונות חרדיות קיימות כך שזה ייקל על ההגירה
לא זו בלבד יש כבר יותר מכמה וכמה חרדים שנכנסו לגור או נכנסים בימים הקרובים, בקומה שלי לדוג' 3 מתוך 4 חרדים הרביעי גם שומר תורה
יש חילונים אבל זה ממש לא מה שהיה נראה לפני שבועיים
בבניין שלי אף ישנו חסיד תולדות אהרון שיודע לתת מספרים על כמה מהקהילה שלהם מגיעה,
בקיצור אם דעתי מהשבוע שעבר הייתה שונה אני דיי שמח שטעיתי
האם זאת תהיה עוד שכונה חרדית או שכונה מעורבת? האם יהיה פה שלום או מריבות ? ימים יגידו
לעניינים אחרים, מי שעובר לשכונה מומלץ מאד להעביר חברת פלפון להוט מובייל גם פרטנר סביר כל השאר לא רלוונטי
חברת החשמל ושאר החברות לא מכירים את רחוב השלושה מבחינתם כסליו והעונות עדיין רלוונטים, כך שאם מישהו מזמין שירות או מעביר על שמו מונה וכדומה והנציג לא מוצא השלושה, זה הפתרון
קווי בזק רגילים עדיין אינם בשל מריבות בין בזק לחברת החשמל כנל גם אינטרנט לנצרכים לפרנסתם יש אפשרות רק בזק סיבים שזה התקנה ממש יקרה