מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

די

משתמש סופר מקצוען
למה "לא שומרים בכלל"?
ואם הם שומרים מצוות פדיון פטר חמור...
אני היום בוחר דירה אני יעדכן מה ראיתי ואיזה מצוות הם שומרים ;) !!
שאלתי היא, האם חצי מהקונים חילונים או שחצי מהקונים אינם חרדים שחור לבן? (כי מה שאני שמעתי שאין "חילונים" שקנו ברמה ה' כי האוכלוסייה שם יותר דתית-חרדית)

p.b

משתמש חדש
יש בחוזה סעיף הנוגד את החוזה שבו רכשה אלי יוחנן את החוזה מהמינהל (המכרז שבו זכו)
החוזה קובע שהמחיר צמוד למדד מרגע חתימת החוזה
ברגע שבמכרז נקבע כי אסור להצמיד למדד עד לקבלת היתר בניה

לבדיקה יסודית של עורכי הדין,
בעבר מספר קבלנים ברמה ד' החזירו כסף שהתקבל שלא כדין
מדובר פה על פרויקט 994?

ברוס

משתמש פעיל
דיברתי עם חברי חסיד תולדות אהרן והוא אמר לי שיש להם רשימה של 65 זוכים במחיר למשתכן ברמה ה' (חוץ מהרוכשים) ומעל 200 זוכים במחיר למשתכן ברמה ד'
הוא סיפר לי שמבחינתם רמה ד' כבר סיפור הצלחה וכבר פתחו שמה בית ספר
ועכשיו התחילו לעבוד על רמה ה', הולך להיות בעוד שבועיים כנס לכל הזוכים והרוכשים אצלם אמרתי לו שאני מחכה לתמונות
לפי מה שהוא אומר הם באים ובכל הכח... (הוא אומר לי שהסטטיסטיקה שלהם זה שמול כל דירה קנויה יש דירה שכורה, פי' אם יש להם 65 בשכירות הם משערים שיהיה להם 130 חסידים)
נקווה שהכל יהיה בסדר
זה מחזק מאוד.
ונשמח גם אם אפשר לעדכן כאן בפורום מתי , ואיפה , ובאיזה שעה יהיה הכנס רוכשים ,ע"מ שנוכל לשתף פעולה יחדיו כל הקהילות , לביסוס רמה ה' החרדית.

לוי ישראל

משתמש רשום
הייתי היום ב994 והיינו 2 חרדים 1 דתי ספרדי ו1 חילוני הם אמרו לי שם שהקבלן מראש היה ברור לו שהשכונה תהיה חרדית ולכן עשה מרפסות סוכה ולפי כלל הרוכשים של 994 השכונה תהיה חרדית כל השאלה אם כמו רמה א' או כמו רמה ד'

לוי ישראל

משתמש רשום
יש בחוזה סעיף הנוגד את החוזה שבו רכשה אלי יוחנן את החוזה מהמינהל (המכרז שבו זכו)
החוזה קובע שהמחיר צמוד למדד מרגע חתימת החוזה
ברגע שבמכרז נקבע כי אסור להצמיד למדד עד לקבלת היתר בניה
העורכת דין אמרה לי שהיתיר בתנאים נקרא היתיר כמעט לכל דבר וכולל להיתיר זה
וזו הסיבה שמשרד השיכון נתן להם לשווק כבר את הדירות
אם יש עו"ד שטוען אחרת כדאי לברר

ברוס

משתמש פעיל
הייתי היום ב994 והיינו 2 חרדים 1 דתי ספרדי ו1 חילוני הם אמרו לי שם שהקבלן מראש היה ברור לו שהשכונה תהיה חרדית ולכן עשה מרפסות סוכה ולפי כלל הרוכשים של 994 השכונה תהיה חרדית כל השאלה אם כמו רמה א' או כמו רמה ד'
קודם כל תודה רבה על העדכון זה מאוד מחזק.
ולגבי השאלה - מה זה משנה " ראוין כל ישראל לישב בסוכה אחת" העיקר שתהיה שכונת שומרי שבת , ומועדי ישראל וקדושת הצניעות. ולפענ"ד זה יהיה שילוב של סגנונות רמה א' ורמה ד' יחדיו.

הכוכב החמישי

משתמש רשום
אני לא יודע מה אתם מדברים על רמה ד כחרדי מוחלט, בבנין שלי יש שכנים עם כלבים
ומולי יש שכן שלא שומר שבת בפרסיה...

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
לבקשת רבים מאנ"ש אשר אינם מחזיקים וואטספ וכדו'
פתחנו קבוצת צאט כללית של רוכשי רמה ה '

על מנת להוות תחליף לוואטספ
לטובת כל מי שברוך השם אין לו וואטספ !!!

להלן הקישור

א"א

משתמש פעיל
D I G I T A L
דיברנו היום עם עיר דוד לגבי טופס 4
היא אמרה שהם מחכים לכמה חתימות מהרשויות לטופס 4.
מישהו יודע להסביר לי מה זה אומר?

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
דיברתי עם חברי חסיד תולדות אהרן והוא אמר לי שיש להם רשימה של 65 זוכים במחיר למשתכן ברמה ה' (חוץ מהרוכשים) ומעל 200 זוכים במחיר למשתכן ברמה ד'
הוא סיפר לי שמבחינתם רמה ד' כבר סיפור הצלחה וכבר פתחו שמה בית ספר
ועכשיו התחילו לעבוד על רמה ה', הולך להיות בעוד שבועיים כנס לכל הזוכים והרוכשים אצלם אמרתי לו שאני מחכה לתמונות
לפי מה שהוא אומר הם באים ובכל הכח... (הוא אומר לי שהסטטיסטיקה שלהם זה שמול כל דירה קנויה יש דירה שכורה, פי' אם יש להם 65 בשכירות הם משערים שיהיה להם 130 חסידים)
נקווה שהכל יהיה בסדר
המצב בשטח
בד' רובם בשכירות
המספרים לא כ"כ תואמים למציאות
אני מקווה שאני טועה

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני הייתי בבחירת דירה- יש שם לפחות 80% חרדים. והחילונים שבאו אמרו לי שהם לא מתכוונים לגור שם אלא להשקעה בלבד.
זה לא מבטיח את אופי השכונה אך זה המצב כרגע ברוב הפרוייקטים של מחיר למשתכן ברמה ה'.
ומי שאמור לבחור שלא יחשבן מה עדיף לגבי השקעה כי יש סיכוי גדול שיגור שם
בנימה אופטימית זו
בד' גם דיברו על קצת חילונים שזכו
ואין סיכוי שיבואו לגור
תכל'ס בשטח יש כאן כמה חילונים בודדים שכן הגיעו לגור
כמעט לא מורגש אבל יש

לפני שבוע + היה בלאגן בשבת רכב נסע בשכונה ליד בתי הכנסת אחרי השקיעה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה