מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

פנטזיה 3D

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
אם יש קהילה - נכון.
מי אמר שיש מספיק ויש קהילה? יש לך מספרים? אני אשמח לדעת (לא משפט כמו "זכו המון", אלא מספר אמיתי, או לפחות קירוב).
עד עכשיו שמעתי בעיקר הכרזות באוויר (מכל המגזרים), אבל אף אחד לא מגיע מגובה במספרים.
יש להם 30 משפחות לפחות.

דזפ

משתמש רשום
לא אין בעיות. אבל תמיד כדאי להיות בטוח, וכשיש לך 51 עמודים שאתה לא כ"כ בקי בחוקים ובכל התקנות אולי שווה לקחת עו"ד.

goaty

משתמש פעיל
לא אין בעיות. אבל תמיד כדאי להיות בטוח, וכשיש לך 51 עמודים שאתה לא כ"כ בקי בחוקים ובכל התקנות אולי שווה לקחת עו"ד.
זה מחולק למספר עמודים (כמדומני באלי יוחנן זה הכי קצר) של חוזה ואח"כ נספחים שונים, אם אתם לא מבינים לבד, אכן מומלץ לקחת עו"ד שיסביר לכם לפני שאתם חותמים על העסקה הגדולה והיקרה ביותר בחייכם שככה"נ תחתמו עליה...

משתמש רמה ה

משתמש חדש
האם התוכניות ב994 שונות משאר הפרויקטים או שככה זה אצל כולם
למשל סלון מטבח פתוח ויחסית קטן לחלוקה
סוכות של 40 ס"מ
כניסה לבית מאמצע הסלון
שירותים גדולים מהממוצע 1/1.25
וכו" (לא כל הדירות)
בקיצור מתאים לציבור הכללי

דזפ

משתמש רשום
קודם כל יש בנינים ששונים ממה שתיארת עכשיו, וגם מרפסות עם סוכות קצת יותר נורמליות בהחלט לא מפנקות אבל יותר מ40 ס"מ.
וכן בפרויקט 991 למשל אני יודע על דירות שלא היה סוכה בכלל.

haimn

משתמש פעיל
האם התוכניות ב994 שונות משאר הפרויקטים או שככה זה אצל כולם
למשל סלון מטבח פתוח ויחסית קטן לחלוקה
סוכות של 40 ס"מ
כניסה לבית מאמצע הסלון
שירותים גדולים מהממוצע 1/1.25
וכו" (לא כל הדירות)
בקיצור מתאים לציבור הכללי
גם בעץ השקד ברוב הדירות רק חלק קטן מהמרפסת פתוח לסוכה, וגם זה רק במרפסת שיוצאת מהיחידת הורים

ייד

משתמש מקצוען
זה מחולק למספר עמודים (כמדומני באלי יוחנן זה הכי קצר) של חוזה ואח"כ נספחים שונים, אם אתם לא מבינים לבד, אכן מומלץ לקחת עו"ד שיסביר לכם לפני שאתם חותמים על העסקה הגדולה והיקרה ביותר בחייכם שככה"נ תחתמו עליה...
במחיר משתכן זה מיותר.
אי אפשר לשנות כלום.

ברוס

משתמש פעיל
כבר התחילו להזמין לפני שבועים , ב"ה וזה מאוד מתקדם יפה , הסיבה שזה קצת מתעכב , כי רוצים לאכלס , פחות או יותר באותו תקופה ( במשך החצי שנה הבעל"ט ) " עיר דוד - נמדר - עץ השקד " יחדיו שיהיה ציבור גדול וכך הישוב יוכל להתפתח.
גם אותנו הזמינו ושלחנו דוח לתיקונים- אבל יש שקט אלחוטי.
מישהו קיבל מהם משוב?

Bin26

משתמש פעיל
כבר התחילו להזמין לפני שבועים , ב"ה וזה מאוד מתקדם יפה , הסיבה שזה קצת מתעכב , כי רוצים לאכלס , פחות או יותר באותו תקופה ( במשך החצי שנה הבעל"ט ) " עיר דוד - נמדר - עץ השקד " יחדיו שיהיה ציבור גדול וכך הישוב יוכל להתפתח.
מי אמר לך את זה?
זה מאוד מענין כי עץ השקד משדרים שהם תוך חודש חודשיים מוכנים מצדם למסירה ומצד שני בעיר דוד הכל נראה מוכן כבר הרבה זמן ובכל זאת אין טופס 4, השאלה אם רוח הדברים מצד העירייה זה לשחרר מהר או לעכב

א"א

משתמש פעיל
D I G I T A L
מאיפה אתה מביא את זה?
אני דיברתי איתם הם פשוט מחכים לטופס 4, זה לא בשליטתם. ממה שאני הבנתי הקבלן מנסה לדחוף כמה שיותר מבחינתו הבנין מוכן ממזמן ורק רוצה לסיים עם הפרויקט
לא נראה ששיקול להביא יחד עם נמדר עומד לו בסדר עדיפויות

ברוס

משתמש פעיל
מאיפה אתה מביא את זה?
אני דיברתי איתם הם פשוט מחכים לטופס 4, זה לא בשליטתם. ממה שאני הבנתי הקבלן מנסה לדחוף כמה שיותר מבחינתו הבנין מוכן ממזמן ורק רוצה לסיים עם הפרויקט
לא נראה ששיקול להביא יחד עם נמדר עומד לו בסדר עדיפויות
אני הבנתי את זה מדברי הקבלן של נמדר שהאיכלוס של עיר דוד " לא יהיה הרבה זמן לפני האיכלוס של נמדר " , ויכול להיות שזה האינטרס של העיריה , לעכב הליכים שהכל יהיה ביחד. " ( והאמת שזה כך גם נראה , אין פרשנות אחרת... ) בתקוה ובתפילה שהכל ילך כנה שיותר מהר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה