אותי אישית עוד לא זימנו אבל בקבוצות הווצאפ של 994 זימנו את המספרים הראשונים לפי מה שמישהי כתבה שם עד 28 זימנו ליום חמישי לבחירת דירהעדכנו אותך על בחירת דירות שבוע הבא
אותי אישית עוד לא זימנו אבל בקבוצות הווצאפ של 994 זימנו את המספרים הראשונים לפי מה שמישהי כתבה שם עד 28 זימנו ליום חמישי לבחירת דירהעדכנו אותך על בחירת דירות שבוע הבא
ידוע לך כמה חרדים יש שם בכלל ?אותי אישית עוד לא זימנו אבל בקבוצות הווצאפ של 994 זימנו את המספרים הראשונים לפי מה שמישהי כתבה שם עד 28 זימנו ליום חמישי לבחירת דירה
יש להם 30 משפחות לפחות.אם יש קהילה - נכון.
מי אמר שיש מספיק ויש קהילה? יש לך מספרים? אני אשמח לדעת (לא משפט כמו "זכו המון", אלא מספר אמיתי, או לפחות קירוב).
עד עכשיו שמעתי בעיקר הכרזות באוויר (מכל המגזרים), אבל אף אחד לא מגיע מגובה במספרים.
לאהאם משהו לקח עו"ד שעבר על החוזה של אלי יוחנן?
אין מה לשנות בחוזה, זה נבדק ע"י חברה חיצונית מטעם משרד השיכון וחותמים על החוזה כמו שהוא.האם משהו לקח עו"ד שעבר על החוזה של אלי יוחנן?
זה מחולק למספר עמודים (כמדומני באלי יוחנן זה הכי קצר) של חוזה ואח"כ נספחים שונים, אם אתם לא מבינים לבד, אכן מומלץ לקחת עו"ד שיסביר לכם לפני שאתם חותמים על העסקה הגדולה והיקרה ביותר בחייכם שככה"נ תחתמו עליה...לא אין בעיות. אבל תמיד כדאי להיות בטוח, וכשיש לך 51 עמודים שאתה לא כ"כ בקי בחוקים ובכל התקנות אולי שווה לקחת עו"ד.
גם בעץ השקד ברוב הדירות רק חלק קטן מהמרפסת פתוח לסוכה, וגם זה רק במרפסת שיוצאת מהיחידת הוריםהאם התוכניות ב994 שונות משאר הפרויקטים או שככה זה אצל כולם
למשל סלון מטבח פתוח ויחסית קטן לחלוקה
סוכות של 40 ס"מ
כניסה לבית מאמצע הסלון
שירותים גדולים מהממוצע 1/1.25
וכו" (לא כל הדירות)
בקיצור מתאים לציבור הכללי
גם בפרויקטים של נמדר.גם בעץ השקד ברוב הדירות רק חלק קטן מהמרפסת פתוח לסוכה, וגם זה רק במרפסת שיוצאת מהיחידת הורים
במחיר משתכן זה מיותר.זה מחולק למספר עמודים (כמדומני באלי יוחנן זה הכי קצר) של חוזה ואח"כ נספחים שונים, אם אתם לא מבינים לבד, אכן מומלץ לקחת עו"ד שיסביר לכם לפני שאתם חותמים על העסקה הגדולה והיקרה ביותר בחייכם שככה"נ תחתמו עליה...
גם אותנו הזמינו ושלחנו דוח לתיקונים- אבל יש שקט אלחוטי.בעיר דוד התחילו להזמין לבדק בית ראשון
גם אותנו הזמינו ושלחנו דוח לתיקונים- אבל יש שקט אלחוטי.
מישהו קיבל מהם משוב?
מי אמר לך את זה?כבר התחילו להזמין לפני שבועים , ב"ה וזה מאוד מתקדם יפה , הסיבה שזה קצת מתעכב , כי רוצים לאכלס , פחות או יותר באותו תקופה ( במשך החצי שנה הבעל"ט ) " עיר דוד - נמדר - עץ השקד " יחדיו שיהיה ציבור גדול וכך הישוב יוכל להתפתח.
מאיפה אתה מביא את זה?כבר התחילו להזמין לפני שבועים , ב"ה וזה מאוד מתקדם יפה , הסיבה שזה קצת מתעכב , כי רוצים לאכלס , פחות או יותר באותו תקופה ( במשך החצי שנה הבעל"ט ) " עיר דוד - נמדר - עץ השקד " יחדיו שיהיה ציבור גדול וכך הישוב יוכל להתפתח.
אני הבנתי את זה מדברי הקבלן של נמדר שהאיכלוס של עיר דוד " לא יהיה הרבה זמן לפני האיכלוס של נמדר " , ויכול להיות שזה האינטרס של העיריה , לעכב הליכים שהכל יהיה ביחד. " ( והאמת שזה כך גם נראה , אין פרשנות אחרת... ) בתקוה ובתפילה שהכל ילך כנה שיותר מהר.מאיפה אתה מביא את זה?
אני דיברתי איתם הם פשוט מחכים לטופס 4, זה לא בשליטתם. ממה שאני הבנתי הקבלן מנסה לדחוף כמה שיותר מבחינתו הבנין מוכן ממזמן ורק רוצה לסיים עם הפרויקט
לא נראה ששיקול להביא יחד עם נמדר עומד לו בסדר עדיפויות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: