מהחרדות או מהמחלה???בלי קשר, היום רוב מוחלט מחלימים.
מהחרדות או מהמחלה???בלי קשר, היום רוב מוחלט מחלימים.
עדיף לא להתעסק בזה באשכול שנפתח מפחד כזה.מהחרדות או מהמחלה???
מהמחלה.מהחרדות או מהמחלה???
תתפללי!! ורק תתפללי!! ותאמיני בה' שבעז"ה הוא ישמור עליך ולא יקרה לך כלום מזה! ותלכי פעם אחת ולתמיד לרופא שיבדוק אותך וזהו.נראה לי שיש לי חרדה ממחלות.
כל פצע חדש, כל כאב מקפיצים לי את הלב ואותי לרופא.
עושה מלא בדיקות ועדיין, יש כל כך הרבה סוגים שזה לא עוזר...
כבר מתביישת ללכת לרופא משפחה לשאול אותו שוב ושוב.
וד"ר גוגל רק מוסיף נפט למדורה.
אני לא יודעת אם הבעיה שאני עוקבת אחרי כל שינוי בגוף או שאני מתייחסת לכל פצע ברצינות. רק לי גדלים פצעים בכל מיני מקומות?? או שאנשים פשוט מתעלמים?
יש כל כך הרבה סיפורים על ההוא שכאב לו הרגל ובסוף זה היה סרטן והוא נפטר, או ההוא שהיה לו פצע בפה ובסוף זה היה סרטן בפה ואם היו מגלים את זה בזמן היה סיכוי אבל...
ויש גם את הצעירים שקורסים פתאום מדום לב ה' ישמור...
מה עושים?? למישהו יש עצה מעשית? אני משתגעת מזה...
זה חרדה, לכי לטיפול. אל תחכי עם זה, לכי למטפלת מקצועית עם תואר שני!! אך ורק למטפלת מקצועית אל תלכי למישהי שלמדה קורס קצר זה רק יחמיר את המצב! הנפש שלנו היא עדינה.נראה לי שיש לי חרדה ממחלות.
כל פצע חדש, כל כאב מקפיצים לי את הלב ואותי לרופא.
עושה מלא בדיקות ועדיין, יש כל כך הרבה סוגים שזה לא עוזר...
כבר מתביישת ללכת לרופא משפחה לשאול אותו שוב ושוב.
וד"ר גוגל רק מוסיף נפט למדורה.
אני לא יודעת אם הבעיה שאני עוקבת אחרי כל שינוי בגוף או שאני מתייחסת לכל פצע ברצינות. רק לי גדלים פצעים בכל מיני מקומות?? או שאנשים פשוט מתעלמים?
יש כל כך הרבה סיפורים על ההוא שכאב לו הרגל ובסוף זה היה סרטן והוא נפטר, או ההוא שהיה לו פצע בפה ובסוף זה היה סרטן בפה ואם היו מגלים את זה בזמן היה סיכוי אבל...
ויש גם את הצעירים שקורסים פתאום מדום לב ה' ישמור...
מה עושים?? למישהו יש עצה מעשית? אני משתגעת מזה...
בהחלט צריך טיפולטיפול זה הפתרון היחיד?
אני לא במצב של התקפי חרדה אמיתיים (קוצר נשימה וכו'...)
רק לחץ שהורס את היום...
צריך טיפול מהשורש. להבין מאיפה הבעיה, אל תזלזלו בזה ואל תגיעו למצבים חמורים שבהם כבר צריך טיפול ארוך וקשה והמון המון כסףאני בול איתך!!
תרגישי נורמלית
בעולם מטורף כמו של היום
ששומעים הכל ומתפרסם כל דבר
כבר חוששים
אני גם מחפשת פתרון
משתדלת ללמוד אמונה ובטחון ...
רופאי בשר ודם לא מרגיעים אותי!!
הם מוגבלים במה שהם רואים גם...
להתפלל זה מעולה. אבל אם יש חרדה זה לא יעזור ללכת לרופא פעם אחת. וגם לא עשר פעמים. זה הופך את החיים לסיוט. אמונה עוזרת מאד אבל חייבים חייבים לטפל ולא להדחיק.תתפללי!! ורק תתפללי!! ותאמיני בה' שבעז"ה הוא ישמור עליך ולא יקרה לך כלום מזה! ותלכי פעם אחת ולתמיד לרופא שיבדוק אותך וזהו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: