לא נכון אני בעמותהלפי התאור את בגן עיריה...
פה דיברו על גני עמותה.......
לא נכון אני בעמותהלפי התאור את בגן עיריה...
פה דיברו על גני עמותה.......
אני חושבת שהכותרת שלך לא לגמרי במקומה.שלום,
אני כבר תקופה מתוסכלת מכמה פרטים שאספתי לגבי עתיד ילדי במסגרות חרדיים..
אני לא אפרט באיזה עיר מדובר אבל מדובר ברשת בית יעקוב (אולי אצל כולם זה ככה אני לא יודעת..)
לצערי הרב יש נושא שמצטרף לכלל למרות שהוא מתגמד ליד עוד הרבה אבל זה נושא החומרי ניקוי בסיסיים בגנים ובבתי הספר.
למה זה צריך להיראות ככה? כל ילד צריך להביא את חומרי ההיגיינה שלו מגבונים, סבון אלכהוג'ל ועוד..
כי אין בגנים ובבתי הספר נייר טואלט (כמו השיוף אפור הזול ביותר הזה).
אין סבון ידיים בהספקה יומית (רק לאספת הורים דואגים למלא רבע מיכל).
(אני תמיד שולחת לילדים את הפרטים האלה מלהרגיל אותן להיגיינה אבל כשאין להן בתיק אז אין להן בכלל..)
ומה קורה עם חומרי הגלם? דפים ממחוזרים ? למה ממחזרים דפים אם שילמנו 25+ ילדים קופת גן בסכ"ה 450 ש"ח- לא נתפס לי על הדעת ועוד ביקשו 25 ש"ח לקניית ספרים לגן (באהבה נתנו אבל משהו לא מסתדר לי פה לא הכל מתעדה ותמיד אין אין ואין ...)
מה שעוד יותר מצער אותי זה שאיך יכול להיותר שגני ילדים לבנים 3-5 ללא חצר? איך זה חוקי?!
שמעתם על התופעה הזו או רק בעיר שלי זה קורה?
הכניסו גנים של בנים לבית ספר של בנות ושטח החצר שלהם קטן מאודדד וללא שום מתקן אחד אפילו.
זה לא עצוב שילש בן שלוש לא יתגלש בחצר או יתנדנד על הנדנדה עם החבר??
ילד שנה שלמה רוצה להתפרק להשתולל והדבר היחידי שיש לו זה בימבה (שיש לו את זה גם בבית..)..
ב"ה כרגע אין לי בנים אבל לחשוב ששולחים בנים לגן כזה שהם לא פורקים את האנרגיות שלהם - כמה תקלות משמעתיות עם השלכות יכולות להיות לזה ?! שהוא לא רגוע, שהוא לא מקשיב שהוא לא... אלף דברים כי יש לו רק יצירות וריכוז ובימבה. איפה ילדות שלו?
תשמעו שזה כל כך מצער אותי במיוחד שאני בעלת תשובה אני באתי מהחילוני הזה שהוא ברמה אחרת לגמרי עם מנקות קבועות ושעות מסודרות לשירותים ולאספקת חומרים בסיסיים כמו נייר וסבון כל יום ויום.
שלא נדבר על מרחבי החצרות בבתי הספר והמתקנים והצבעים- הכל חיי צעיר ותוסס ופה אני מרגישה שהילדים נשלחים לפנימייה עם מינימום תנאים לצערי הרב ...
מה עושים עם זה?
רק אני חייה בסרט הזה או שיש עוד כמוני?
ומה עושים אח"כ בבית ספר שמקבל את כולם?בגני עמותה יש סינון,ובגני עיריה מקבלים את כולם
בלת"קכשיהיה למוסדות החרדיים את התקציבים שמבזבזים בציבור החילוני בבתי הספר שלהם - אז גם לחרדים יהיה את כל מה שציינת
הבעיה שעד שבית ספר חרדי מקבל בניין - לוקח המון המון שנים מה שבציבור החילוני מקבלים אוטומטי
לא במוסדות שאני מכירבלת"ק
תסכים איתי שגם אם המנהל היה מקבל תקציב "מיוחד" כל חודש עבור טישוי וסבון הוא לא היה קונה עם זה טישו וסבון,
זה היה נכנס בכיסו השמאלי......
נו נו.....לא במוסדות שאני מכיר
מהיכרות אישית שלי עם מנהלת גנים בעירייה חרדית גדולה מאוד. לגני ילדים ובתי ספר יש תקציב מיוחד למוצרי היגיינה פעמים בשנה. בעיר הספציפית הזו שלא אנקוב בשמה עד לפני כמה שנים היו מעלימים את התקציב ומיעדים אותו למטרות אחרות. רק כשהגיעה המנהלת חדשה שלא הסכימה לשחיטות הזו , גני העירייה התחילו לקבל משלוחים של מוצרי נקיון.
בבית הספר זה באמת בעייתי ויש מקומות שמעלים לכיתה א את כל הגן ביחד,בגלל ההבדלים הקיצונייםומה עושים אח"כ בבית ספר שמקבל את כולם?
מעניין למה בבית ספר לא מחפשים עמותה ואף אחד לא שולח לבאר מרים שיש סינון רק בגנים מחפשים סינון?
בגיל הגן מבינים יותר מגיל בית ספר?
אז מה שקורה בגן לומדים רק עם האליטה והופ כיתה א כולם ביחד.
עוד נושא שמעניין למה גני העמותות מחפשים איך להרשים את ההורים והגננות עסוקות לפני כל חג ובסוף שנה ביצירות והרבה בעשיית רושם (שזה מגיע על חשבון זמן עם הילדות בד"כ) ובגני עירייה פחות?
זה ממש יפה לפסול דעה של מישהו אחר בגלל שלכם יש מידע אחר ....נו נו.....
ומה לעשות שאי אפשר לאפשר לילד לשחק בחצר לזמן בלתי מוגבל?מה השעה הכי שמחה ביום במהלך הגן? כל גננת תומר ישר - שעת חצר! זו חוויה שקשה לחסוך אותה מהילדים שלנו.
עוד נושא שמעניין למה גני העמותות מחפשים איך להרשים את ההורים והגננות עסוקות לפני כל חג ובסוף שנה ביצירות והרבה בעשיית רושם (שזה מגיע על חשבון זמן עם הילדות בד"כ) ובגני עירייה פחות?
בד"כ המעלה של גני העמותה שהם דואגים אח"כ לכיתה טובהומה עושים אח"כ בבית ספר שמקבל את כולם?
מעניין למה בבית ספר לא מחפשים עמותה ואף אחד לא שולח לבאר מרים שיש סינון רק בגנים מחפשים סינון?
בגיל הגן מבינים יותר מגיל בית ספר?
אז מה שקורה בגן לומדים רק עם האליטה והופ כיתה א כולם ביחד.
לא הבנת,ומה לעשות שאי אפשר לאפשר לילד לשחק בחצר לזמן בלתי מוגבל?
וימים חמים מאד?
וגשומים?
אפשר להוציא אנרגיות גם בלי מגלשה.
בנוסף,
ילד צריך ללמוד
כל שנה יושבת על קודמה.
לא יודעת מה לגבי הילד שלך
שלי הולך שמח וחוזר באורות
והם לא מבלים שעות בחצר.
מצחיק כמה שזה נשמע, יש בתי ספר שמקבלים תקציב קפה וחלב למורות, מארגון המורים [שזה קטע בפני עצמו] שזה בעצם מהמורות בעצמן, ואין שם קפה וחלב, המורות קונות לעצמן. לא בכל בתי הספר אבל זה קיים. גם לזה התרגלנו.בלת"ק
תסכים איתי שגם אם המנהל היה מקבל תקציב "מיוחד" כל חודש עבור טישוי וסבון הוא לא היה קונה עם זה טישו וסבון,
זה היה נכנס בכיסו השמאלי......
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: