קובי בורנשטיין בתיעוד: נמנע אסון גדול יותר: המחבל נכנס לבניין וניסה להכנס לבית פרטי שהיה נעול. משם הוא יצא והמשיך במסע הטבח.
תפסיקו להלחיץ!!!להקפיד לנעול בתים מכל הסיבות שבעולם
הוא צודק, לאחרונה אחוז ניכר מהמחבלים הם אחים של שוטרים ובוגרי הכלא הישראלי ששוחררו בהוראת בית המשפט.בלה בלה בלה
אני נועל את דלת ביתי באופן קבוע, כפוסט טראומה, מהפיגוע שהיה לפני כמה שנים, בליל שבת כשמחבל נכנס לבית עם יולדת צעירה, שהיו צריכים לחגוג בהמשך הערב שלום זכר...להקפיד לנעול בתים מכל הסיבות שבעולם
למיטב זכרוני, שם הייתה זו התנחלות לא מגודרת.אני נועל את דלת ביתי באופן קבוע, כפוסט טראומה, מהפיגוע שהיה לפני כמה שנים, בליל שבת כשמחבל נכנס לבית עם יולדת צעירה, שהיו צריכים לחגוג בהמשך הערב שלום זכר...
לא מדובר בהתנחלות כי יהודים בארצם לא מתנחלים, הערבים הם מתנחלים בארץ לא להם...למיטב זכרוני, שם הייתה זו התנחלות לא מגודרת.
אמור להיות דו"ח של 15,000 ש"ח על כל פועל בלתי חוקי שנתפס. אבל כמעט אין על זה אכיפה.האם הקבלנים שמעסיקים שבחי"ם לא נענשים?
בכל אופן, העובדה שמחבל נתעב נכנס, למקום הכי רגיש ומוגן, וגודע באחת את השמחה של משפחה שחוגגת זה עתה את בואה של נשמה יהודית טהורה לעולם, מעביר בי צמרמורת וחלחלה, ובאופן אינסטקטיבי כל פעם שאני נכנס הבייתה, אני נועל את הדלת אחריי..למיטב זכרוני, שם הייתה זו התנחלות לא מגודרת.
אחרי הפיגוע היום, מי שהעסיק את המחבל אם הוא באמת הועסק בימים האחרונים, יעצר?אמור להיות דו"ח של 15,000 ש"ח על כל פועל בלתי חוקי שנתפס. אבל כמעט אין על זה אכיפה.
אולי כי פשוט הם כבר בפנים? ישנים בדירות, אתרי בניה או סתם על המדרכות..למה בבני ברק לא חוסמים כניסת פועלים זרים???
פצוע שפונה ונקבע מותו בבית החולים.זה אומר שההוא שלא זוהה בתחילה הינו יהודי חרדי ?
מבוגר או צעיר ?
הבנתי שהאברך והנהג זה אותו אחד
אתה מתאר פגוע אחר של משפחת פוגל שגם כן ארע בליל שבת.הפיגוע היה בישוב איתמר שמגודר והמחבלים פרצו את גדר הישוב והיה התרעה והוקפצו כוננים של הישוב והם לא ראו משהו חריג אז חשבו שמדובר בחתול או משהו כזה... ביתם בת ה11 שחזרה לביתה בשעות המאוחרות היא שגילתה את הרצח בביתה והזעיקה את כוחות החירום...
שוטים!
כן, וזה מקור המידע כמעט היחיד שלי. (מלבד האשכול הזה...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: