זה ממש לא מעודד, כי יש שם עוד כמה ערים חוץ מחדרה וב"ב....קובי בורנשטיין: הרבי מליובאוויטש ניבא את האירועים לפני עשרות שנים. הלחץ מוושינגטון, ושלטון השמאל והתקפלותו שיובילו לפיגועים בבני ברק וחדרה. מפחיד.
צפה בקובץ המצורף 1094599
תפילת רבינו תם ידוע כסגולה לשמירה מכל צרה, תאמרו זאת לפני היציאה מהבית. והקב"ה ישים עליכם את יד ימינו. לפחד לא יועיל לאף אחד, אלא להכנס לדכאון ח"ו ופוביות מסוכנות שגרועות לפעמים מהמוות רח"ל.לא להכנס ללחץ זה לא עוזר כלום כי אפשר למחוק חס ושלום את כל מדינת ישראל בכמה דקות (אירן וכדו')
לכן אין טעם לא לצאת מהבית רק להתפלל כל הזמן ולעשות רצון ה' כמובן סתם לצאת מהבית זה לא רצון ה', אבל תורה עבודה וכל מה שצריך, פשוט להמשיך לעשות כי גם בבית אין שום הגנה רק הקדוש ברוך הוא...
אתה צודק אבל גם בפיגוע הזה הישוב היה מגודר והוקפצו כוננים וחשבו שמדובר בחתול או משהו כזה...אתה מתאר פגוע אחר של משפחת פוגל שגם כן ארע בליל שבת.
הפיגוע שארע בשולם זוכר, היה בישוב חלמיש- אצל משפחת סלומון.
ה' ישמור ויציל.
מאז שני הפגועים המזעזעים האלה יש לי פחד בלילות שבת...
הותר לפרסום
השוטר ההרוג הוא אמיר חורי תושב נוף הגליל ששירת בבני ברק.
המשטרה: בביה"ח בילינסון נקבע מותו של שוטר מצוות האופנועים שחתר למגע בזירה ונטרל את המחבל. הודעה נמסרה למשפחתו.
אפשר להעלות את התפילה?תפילת רבינו תם ידוע כסגולה לשמירה מכל צרה, תאמרו זאת לפני היציאה מהבית. והקב"ה ישים עליכם את יד ימינו. לפחד לא יועיל לאף אחד, אלא להכנס לדכאון ח"ו ופוביות מסוכנות שגרועות לפעמים מהמוו
מה התפילה?תפילת רבינו תם ידוע כסגולה לשמירה מכל צרה, תאמרו זאת לפני היציאה מהבית. והקב"ה ישים עליכם את יד ימינו. לפחד לא יועיל לאף אחד, אלא להכנס לדכאון ח"ו ופוביות מסוכנות שגרועות לפעמים מהמוות רח"ל.
אני יחפש, לכאורה ניתן למצוא את זה בגוגל. בדרך כלל יש לי את זה בקטן בלימנציה, ואין סורק כרגע תח"י.מה התפילה?
שוטר ערבי ישראלי מנוף הגלילהותר לפרסום שמו של השוטר שנרצח בפיגוע בבני ברק: רס”מ אמיר ח'ורי ז״ל
אין לכתוב פרטים על הנפגעים לפני שאושרו לפרסום רשמית!
תתחילי להתשחרראתה מתאר פגוע אחר של משפחת פוגל שגם כן ארע בליל שבת.
הפיגוע שארע בשולם זוכר, היה בישוב חלמיש- אצל משפחת סלומון.
ה' ישמור ויציל.
מאז שני הפגועים המזעזעים האלה יש לי פחד בלילות שבת...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: