בקשת תפילה חמישה נרצחו בפיגוע בב''ב

מצב
הנושא נעול.

פצצת תאורה

משתמש מקצוען
לא הבנתי את כל הקטע של להגביר עכשיו את השמירה, זה ממש לסגור את האורווה אחרי שהסוסים ברחו
יש עוד סוסים בפנים
אין שום טעם להעביר את זה חוץ מלזרוע פחד ופניקה בציבור
מבחינת סיכויים יותר סיכויים ל"ע להיפגע בתאונה רק שבזה אנו מרגישים כביכול זה בשליטתנו
מעבר לכך שקריאה כזו אינה מועילה לנו כלל היא כן מועילה (לכה"פ תודעתית) לבני דודים..

שקדי

משתמש מקצוען
אני ממש רועדת ללכת מחר לעבודה (מב"ב לתל אביב),
ואחרי מה ששמת פה אני ממש בחרדות.
גם אני הרגשתי ככה.
ואז אמרתי לעצמי (ואני צריכה לומר שוב ושוב)
שמה שאבא הרחמן שלנו גזר על מישהו, זה יקרה.
אדם לא נהרג כי הוא הזדמן לאזור שבו היה המחבל,
אלא נגזר עליו שהוא יפגע ולכן הוא הגיע לשם.
במילים אחרות: להתחזק באמונה.

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
פנה הודה פנה זיוה פנה הדרה.. מפחיד כמה שזה מוחשי פתאום
ומכאן ולהבא אך טוב חסד.
לא מועיל ההלחצות בסגנון הזה בנוגע לעתיד...
הקב"ה ישמור, התורה והמצוות ישמרו. עלינו ועל כל ארץ ישראל

שימחי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
יאיר שרקי בתיעוד: ‏ראש הישיבה הגר״ג אדלשטיין הערב: ‏״מה פתאום זה קרה? יכול להיות שרבי חיים נפטר אז חסר זכויות, צדיק אבד. צריך להתחזק, להוסיף תורה, להוסיף יראת שמים, מידות טובות״.

ילילי

משתמש מקצוען

איציק שוורץ

משתמש פעיל
לא להכנס ללחץ זה לא עוזר כלום כי אפשר למחוק חס ושלום את כל מדינת ישראל בכמה דקות (אירן וכדו')
לכן אין טעם לא לצאת מהבית רק להתפלל כל הזמן ולעשות רצון ה' כמובן סתם לצאת מהבית זה לא רצון ה', אבל תורה עבודה וכל מה שצריך, פשוט להמשיך לעשות כי גם בבית אין שום הגנה רק הקדוש ברוך הוא...

D

Deleted 66182

אורח
יש
לא הבנתי את כל הקטע של להגביר עכשיו את השמירה, זה ממש לסגור את האורווה אחרי שהסוסים ברחו
יש עוד הרבה סוסים עם הרבה תוכניות ה"י

טראמפ

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
D I G I T A L
למה בבני ברק לא חוסמים כניסת פועלים זרים???

5184

משתמש פעיל
גם אני הרגשתי ככה.
ואז אמרתי לעצמי (ואני צריכה לומר שוב ושוב)
שמה שאבא הרחמן שלנו גזר על מישהו, זה יקרה.
אדם לא נהרג כי הוא הזדמן לאזור שבו היה המחבל,
אלא נגזר עליו שהוא יפגע ולכן הוא הגיע לשם.
במילים אחרות: להתחזק באמונה.
נכון אבל יש את ו"נשמרתם"
כמו שלא תלכי לכותל דרך שער שכם
אז מחר כל הארץ במצב הזה

קצרה

משתמש מקצוען

לצערינו פיגועים "מוצלחים" גוררים "תאבון" לעוד...
כשמחבל יודע שמרבית הסיכויים הם למות לפני שמשהו מצליח ה"י או כשאין "אווירה" ברחוב הערבי - הסיכון נמוך יותר.
אחרי שיש פיגועים עם הרוגים הרבה פעמים מתחיל "גל" ..

אמרו זאת אחרי הפיגוע בבאר שבע. חזרו אחרי הפיגוע בחדרה... וגם כעת מגבירים את השמירה

אלישבע C

משתמש פעיל
קשה שלא לחשוב על מה שכתב היום אחד הכתבים
מעיתון הארץ הידוע באיבתו ושנאתו היוקדת לציבור החרדי
בהקשר לפיגוע בחדרה לו זה היה קורה במקום עם אברכים.
מי יודע אם הוא לא נתן מחשבה והשראה לשונאינו לבחור את בני ברק.
מוות וחיים ביד לשון המקלדת.
פחד אלוקים.

תוהה ומשתומם

משתמש מקצוען
נכון אבל יש את ו"נשמרתם"
כמו שלא תלכי לכותל דרך שער שכם
אז מחר כל הארץ במצב הזה
להשאר ספון בבית, זה רחוק מאוד מחובת ו'נשמרתם', צריך לשתות כוס מים, להירגע, ולזכור שיש לנו אבא למעלה שאוהב אותנו ומשגייח עלינו בהשגחה פרטית.

מצב
הנושא נעול.
פרק קכב:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית ד' נֵלֵךְ: ב) עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם: ג) יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו: ד) שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם ד': ה) כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד: ו) שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ: ז) יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ: ח) לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ: ט) לְמַעַן בֵּית ד' אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה