מצאתי מתכון באיזה אתר באנגלית שיניתי כמויות והוספתי חומרים יצא יאמיי על טהרת הבריאות והעיקר שהילדים אוהבים!!
זהירות- ממכר
השילוב של החמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס מושחת לגמרי!! וכשמוסיפים את הקוואקר נהיה מרקם קריספי וטעיםם
כדאי להכין כמות כפולה
לערבב בקערה:
חצי כוס חמאת בוטנים טבעי ללא סוכר
רבע כוס סוכר חום
רבע כוס דבש
ביצה L
3 כפות שמן
כפית וניל
בקערה שניה לערבב:
כוס שיבולת שועל מוכן לאכילה
3/4 כוס קמח (השתמשתי בקמח כוסמין לבן)
רבע כפית מלח
חצי כפית סודה לשתיה
טיפטיפה א. אפיה
חצי כוס שוקולד צ'יפס
חצי כוס חמוציות
כף גדושה אבקת חלבון (שמתי בטעם שוקולד)
לאחד את החומרים בקערה אחת
להניח את העיסה בין 2 נייר אפיה ולרדד בעובי של כ 2-3 ס"מ ולאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות ל10 דקות בדיוק
בהצלחה!
זהירות- ממכר
השילוב של החמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס מושחת לגמרי!! וכשמוסיפים את הקוואקר נהיה מרקם קריספי וטעיםם
כדאי להכין כמות כפולה
לערבב בקערה:
חצי כוס חמאת בוטנים טבעי ללא סוכר
רבע כוס סוכר חום
רבע כוס דבש
ביצה L
3 כפות שמן
כפית וניל
בקערה שניה לערבב:
כוס שיבולת שועל מוכן לאכילה
3/4 כוס קמח (השתמשתי בקמח כוסמין לבן)
רבע כפית מלח
חצי כפית סודה לשתיה
טיפטיפה א. אפיה
חצי כוס שוקולד צ'יפס
חצי כוס חמוציות
כף גדושה אבקת חלבון (שמתי בטעם שוקולד)
לאחד את החומרים בקערה אחת
להניח את העיסה בין 2 נייר אפיה ולרדד בעובי של כ 2-3 ס"מ ולאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות ל10 דקות בדיוק
בהצלחה!