הכוונה ,השם ישמור אני עושה מה שכולם עושים חחח יש גם המון חרדים שקונים ומשכירים לחילוניים.
שאולי המנהלים פה יחליטו שזה לא לרוחם שיש פה ניק שטוען שהוא חילוני בריש גלי...
הכוונה ,השם ישמור אני עושה מה שכולם עושים חחח יש גם המון חרדים שקונים ומשכירים לחילוניים.
חרדין לא גרים רחובות/אשדוד/ק גת?אני מקנה בך,
על ההיצע המטורף של המקומות מגורים שאתה יכול לגור בהם...
לא חושב שזה בעיה אני מכבד אני מקבל מידע לומד למה לא,אני מסורתי לא חילוני שונא חרדים מניח תפילין עושה מה שאני יכול.הכוונה ,
אין לי כח להתווכח אבל זה לא בהיקפים,חרדין לא גרים רחובות/אשדוד/ק גת?
אופקים?נתיבות? צפת,טבריה,אפולה,חריש,בית שמש,נתניה,רכסים...
אולי זה טוב כדי להזכיר לנו שאנחנו כאן ברשות הרבים העולמית.הכוונה ,
אשריך שאתה לא שונא חרדים.בעיני זה כבר משהו עצום במדינה הזו...לא חושב שזה בעיה אני מכבד אני מקבל מידע לומד למה לא,אני מסורתי לא חילוני שונא חרדים מניח תפילין עושה מה שאני יכול.
גם אני לא חושב...לא חושב שזה בעיה אני מכבד אני מקבל מידע לומד למה לא,אני מסורתי לא חילוני שונא חרדים מניח תפילין עושה מה שאני יכול.
זה מוזר לי,אולי זה טוב כדי להזכיר לנו שאנחנו כאן ברשות הרבים העולמית.
כל הרוצה יכנס ויקרא..
(אגב יש המון מכל מיני ציבורים שנמצאים כאן. והאוירה כאן מידי היימיש כאילו אנחנו בשטיבל השכונתי..)
הכוונה ,
לא חושב שזה בעיה אני מכבד אני מקבל מידע לומד למה לא,אני מסורתי לא חילוני שונא חרדים מניח תפילין עושה מה שאני יכול.
אתם מדברים הרבה ההגרלות וזה בין הפורומים היחידים שעוסקים במחיר למשתכן.אולי באמת @Levi96 יסביר לנו מה הוא מחפש פה?
אין קבוצות וואצאפ של מחיר למשתכן? מעניין...אתם מדברים הרבה ההגרלות וזה בין הפורומים היחידים שעוסקים במחיר למשתכן.
ופה גם עונים לשאלות בלי התנשאות ועוזרים במקומות אחרים זה לא ככה.
מידע מרתקלגביי חריש אתה יוכל לקנות בשקט
היא עיר אם רוב חילוני
(החילונים שם הם 50 אחוז הציבור החרדי שם הוא 25 אחוז והדתי הם ג"כ 25 אחוז, וגם כן רוב החרדים שם הם לא מהמיינסטרים החרדיים מה שגורם לכן שיש בקושי בעיר מוסדות על רמה נורמלית, הכשרים מהודרים, תחבורה ועוד)
וההגרלות עכשיו הם בחלקם במגדלים של עד 30 קומות ללא מרפסות סוכה עם חניות תת קרקעיות
ועם תשלום וועד בית גבוה במיוחד של מגדל מגורים
לכן החרדים שיקנו שם ישכירו את הדירות לחילונים
כמו שהם עושים עכשיו במבנים נמוכים שהם קנו בעיר כל שכן שהן יעשו ככה במגדלים גבוהים,
וכן חריש דרום החדשה היא ג"כ רובה במגדלים שמרחיקים חרדים
כך שלחריש תמיד יהיה רוב חילוני
ברצינות יש אנשים עשירים עם המון כסף שיכולים לקנות בשוק הפרטי וזה מעצבן שהם מגישים,מורידים את הסיכויים למי שבאמת צריך.אני חשבתי שההגרלות הם רק לחרדים...הרי אנחנו היחידים שהם עניים במדינה הזו....לא??
כל טבריה בית שאן ק-אתא חיפה שדרות אופקים נתיבות דימונה ירוחם עכו....שמה כולם הייטקיסטים,לא צריכים הגרלות
ממש לאאין קבוצות וואצאפ של מחיר למשתכן? מעניין...
אתה צודק 100%ברצינות יש אנשים עשירים עם המון כסף שיכולים לקנות בשוק הפרטי וזה מעצבן שהם מגישים,מורידים את הסיכויים למי שבאמת צריך.
אבל יש המון חילוניים/מסורתיים שאין להם כסף והדירות באיזורים נורמלים שיש בהם תעסוקה יקרים מאוד.
זה הזוי,ברצינות יש אנשים עשירים עם המון כסף שיכולים לקנות בשוק הפרטי וזה מעצבן שהם מגישים,מורידים את הסיכויים למי שבאמת צריך.
אבל יש המון חילוניים/מסורתיים שאין להם כסף והדירות באיזורים נורמלים שיש בהם תעסוקה יקרים מאוד.
בעלי פעיל בלב לאחים, מעוניין ללמוד איתך בחברותא פעם בשבוע, יש מצב?!לא חושב שזה בעיה אני מכבד אני מקבל מידע לומד למה לא,אני מסורתי לא חילוני שונא חרדים מניח תפילין עושה מה שאני יכול.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: