כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

מחיר למשתכן חילוני במחיר למשתכן?

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
השם ישמור אני עושה מה שכולם עושים חחח יש גם המון חרדים שקונים ומשכירים לחילוניים.
הכוונה ,
שאולי המנהלים פה יחליטו שזה לא לרוחם שיש פה ניק שטוען שהוא חילוני בריש גלי...

Levi96

משתמש רשום
הכוונה ,
לא חושב שזה בעיה אני מכבד אני מקבל מידע לומד למה לא,אני מסורתי לא חילוני שונא חרדים מניח תפילין עושה מה שאני יכול.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
חרדין לא גרים רחובות/אשדוד/ק גת?
אופקים?נתיבות? צפת,טבריה,אפולה,חריש,בית שמש,נתניה,רכסים...
אין לי כח להתווכח אבל זה לא בהיקפים,
ורוב המקומות האלו לא מותאמים למגזר...

מציאותית

משתמש סופר מקצוען
הכוונה ,
אולי זה טוב כדי להזכיר לנו שאנחנו כאן ברשות הרבים העולמית.
כל הרוצה יכנס ויקרא..
(אגב יש המון מכל מיני ציבורים שנמצאים כאן. והאוירה כאן מידי היימיש כאילו אנחנו בשטיבל השכונתי..)

The special one

משתמש פעיל
לא חושב שזה בעיה אני מכבד אני מקבל מידע לומד למה לא,אני מסורתי לא חילוני שונא חרדים מניח תפילין עושה מה שאני יכול.
אשריך שאתה לא שונא חרדים.בעיני זה כבר משהו עצום במדינה הזו...

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
גם אני לא חושב...
אגב,
כל הכבוד על התפילין..

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אולי זה טוב כדי להזכיר לנו שאנחנו כאן ברשות הרבים העולמית.
כל הרוצה יכנס ויקרא..
(אגב יש המון מכל מיני ציבורים שנמצאים כאן. והאוירה כאן מידי היימיש כאילו אנחנו בשטיבל השכונתי..)
זה מוזר לי,
נראה לך שיש פה יותר ממנין שאינם חרדים?
בשביל מה?
יש פייסבוק טוויטר טיקטוק וכו' וכו'...

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
הכוונה ,

אני מכיר חילוני שמשוטט כאן לפעמים
אני לא יודע האם יש לו ניק
הוא מרצה והיו לו תלמידים חרדים ומשם הוא הכיר את האתר

Levi96

משתמש רשום
אולי באמת @Levi96 יסביר לנו מה הוא מחפש פה?
אתם מדברים הרבה ההגרלות וזה בין הפורומים היחידים שעוסקים במחיר למשתכן.
ופה גם עונים לשאלות בלי התנשאות ועוזרים במקומות אחרים זה לא ככה.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אתם מדברים הרבה ההגרלות וזה בין הפורומים היחידים שעוסקים במחיר למשתכן.
ופה גם עונים לשאלות בלי התנשאות ועוזרים במקומות אחרים זה לא ככה.
אין קבוצות וואצאפ של מחיר למשתכן? מעניין...

רק אושר!

משתמש מקצוען
לגביי חריש אתה יוכל לקנות בשקט
היא עיר אם רוב חילוני
(החילונים שם הם 50 אחוז הציבור החרדי שם הוא 25 אחוז והדתי הם ג"כ 25 אחוז, וגם כן רוב החרדים שם הם לא מהמיינסטרים החרדיים מה שגורם לכן שיש בקושי בעיר מוסדות על רמה נורמלית, הכשרים מהודרים, תחבורה ועוד)
וההגרלות עכשיו הם בחלקם במגדלים של עד 30 קומות ללא מרפסות סוכה עם חניות תת קרקעיות
ועם תשלום וועד בית גבוה במיוחד של מגדל מגורים
לכן החרדים שיקנו שם ישכירו את הדירות לחילונים
כמו שהם עושים עכשיו במבנים נמוכים שהם קנו בעיר כל שכן שהן יעשו ככה במגדלים גבוהים,
וכן חריש דרום החדשה היא ג"כ רובה במגדלים שמרחיקים חרדים
כך שלחריש תמיד יהיה רוב חילוני
מידע מרתק:ROFLMAO:
דוקא בהגרלות הקרובות נרשמו הרבה חרדים, ככה שזה שיקול נוסף
אם באמת הוא יקנה במגדלים זה יהיה לו טוב הבעיה היא שהולך להיות רק 2 כאלה...
וגם שם ינסו בעז"ה לארגן קניה של הקומות הנמוכות ע"י חרדים.

לגבי השכרה לחרדי, אין סיבה שזה לא ילך, יש הרבה ששוכרים.

ואגב,דבר אחרון,
מה שגורם ל:
קושי בעיר מוסדות על רמה נורמלית, הכשרים מהודרים, תחבורה ועוד)
זה----

שרוב המשפחות החרדיות המיינסטרים בחריש הן צעירות 2-4 ילדים, ושהעיר צעירה מאוד!
אז תן לעיר עוד 5 שנים שהתינוקות יגדלו------- ואז תדבר על מוסדות/תחבורה/כשרויות וכו.

Levi96

משתמש רשום
אני חשבתי שההגרלות הם רק לחרדים...הרי אנחנו היחידים שהם עניים במדינה הזו....לא??
כל טבריה בית שאן ק-אתא חיפה שדרות אופקים נתיבות דימונה ירוחם עכו....שמה כולם הייטקיסטים,לא צריכים הגרלות
ברצינות יש אנשים עשירים עם המון כסף שיכולים לקנות בשוק הפרטי וזה מעצבן שהם מגישים,מורידים את הסיכויים למי שבאמת צריך.
אבל יש המון חילוניים/מסורתיים שאין להם כסף והדירות באיזורים נורמלים שיש בהם תעסוקה יקרים מאוד.

Levi96

משתמש רשום
עוד מעט יהיה את כרמי גת מערב שעדיין לא יודעים אם הוא יהיה מעורב או חרדי.
אבל זו תהיה הזדמנות טובה עם המון דירות.
אני גר באשדוד יש פה גם קהילה חרדית של כמה רובעים שהם ״סגורים״ כאלה,אבל חרדים גם מתערבבים פה עם החילונים כאילו גרים ברובעים מעורבים.

The special one

משתמש פעיל
ברצינות יש אנשים עשירים עם המון כסף שיכולים לקנות בשוק הפרטי וזה מעצבן שהם מגישים,מורידים את הסיכויים למי שבאמת צריך.
אבל יש המון חילוניים/מסורתיים שאין להם כסף והדירות באיזורים נורמלים שיש בהם תעסוקה יקרים מאוד.
אתה צודק 100%
אני עיקרונית נגד שיש הגרלות באזור המרכז
למה המדינה צריכה לסבסד דירות לאנשים שיש להם כאלה סכומים של הון עצמי ומסוגלים לכאלה משכנתאות רק בגלל שהם רוצים מרכז? דוג' ירושלים ראשון לציון רחובות וכו..
אני הייתי עושה הגרלות רק בפריפריה,עם תנאי שמחייב לגור שם בפועל...ככה מעודדים צמיחה בכל המדינה ולא נותנים מתנות לעשירים

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
זה הזוי,
בדקו בהגרלה האחרונה כמה בממוצע משתכר מי שזכה ברמת גן,
התוצאה היית בסביבות 30K+..

יש כזה שם???

משתמש מקצוען
בעלי פעיל בלב לאחים, מעוניין ללמוד איתך בחברותא פעם בשבוע, יש מצב?!

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  23  פעמים

לוח מודעות

למעלה