חייב עזרה- פיה לסקסופון

פשטות ותמימות

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
בסוף הלכתי למקום וקניתי Jody Jazz dv 6 עלה לי הרבה יותר יקר מהסלמר ספיריט, אבל שווה כל שקל.
פייה מצויינת מגיבה מעולה. יש לה גם צליל חזק וגס וגם צליל רך לשירים עדינים
קנית אצל אדי?
מותר לשאול כמה עלה? או שזה חפרנות...... ;)

16תווים

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
אני מעוניין בקרוב לקנות סקסופון , אני נגן קלרינט ברמה בינונית , התעסקתי עם פומריקו ניגון בקלרינט(פיית קריסטל) , כרגע אני מנגן על וונדורן B40 בקלרינט , הבנתי את הדיון לגבי הפיה, אבל רציתי לדעת האם נגן קלרינט יכול לנגן גם סקסופון , מי שניסה שיגיב

מ. בלוי

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
אני מעוניין בקרוב לקנות סקסופון , אני נגן קלרינט ברמה בינונית , התעסקתי עם פומריקו ניגון בקלרינט(פיית קריסטל) , כרגע אני מנגן על וונדורן B40 בקלרינט , הבנתי את הדיון לגבי הפיה, אבל רציתי לדעת האם נגן קלרינט יכול לנגן גם סקסופון , מי שניסה שיגיב
בגדול אפשר לנגן על שניהם, כמעט אותו אצבוע, למעט זה שאצל הסקסופון גם הנמוכים וגם הגבוהים הם אותו אצבוע, דהיינו שניהם התו הנמוך ביותר הוא "רה"/D,
מה שכן ההבדל הגדול ביניהם ועליו חשוב לשים לב הוא סגנון הנשיפה שאינו דומה ולו במעט, יש אומרים שסקסופון הוא קל יותר לנשיפה, ואני מרשה לעצמי לחלוק עליהם, אמנם נכון עצמת הנשיפה לא כ"כ מאמצת, אבל רמת הדיוק והווירטואוזיות בסקסופון, שיכולים להגיע לרמות על בכל מיני סגנונות, מחסידי, עובר לקלאסי ועד לג'אז כבד - יכולים להגיע לרמות גבוהות מאוד רק בשליטה מקסימלית בנשיפה.
ושיהיה בהצלחה

נרשמתי לרגע קט

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
בגדול אפשר לנגן על שניהם, כמעט אותו אצבוע, למעט זה שאצל הסקסופון גם הנמוכים וגם הגבוהים הם אותו אצבוע, דהיינו שניהם התו הנמוך ביותר הוא "רה"/D,
מה שכן ההבדל הגדול ביניהם ועליו חשוב לשים לב הוא סגנון הנשיפה שאינו דומה ולו במעט, יש אומרים שסקסופון הוא קל יותר לנשיפה, ואני מרשה לעצמי לחלוק עליהם, אמנם נכון עצמת הנשיפה לא כ"כ מאמצת, אבל רמת הדיוק והווירטואוזיות בסקסופון, שיכולים להגיע לרמות על בכל מיני סגנונות, מחסידי, עובר לקלאסי ועד לג'אז כבד - יכולים להגיע לרמות גבוהות מאוד רק בשליטה מקסימלית בנשיפה.
ושיהיה בהצלחה
גם אני מצטרף. מדוייק.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה