קנית אצל אדי?בסוף הלכתי למקום וקניתי Jody Jazz dv 6 עלה לי הרבה יותר יקר מהסלמר ספיריט, אבל שווה כל שקל.
פייה מצויינת מגיבה מעולה. יש לה גם צליל חזק וגס וגם צליל רך לשירים עדינים
מותר לשאול כמה עלה? או שזה חפרנות......
קנית אצל אדי?בסוף הלכתי למקום וקניתי Jody Jazz dv 6 עלה לי הרבה יותר יקר מהסלמר ספיריט, אבל שווה כל שקל.
פייה מצויינת מגיבה מעולה. יש לה גם צליל חזק וגס וגם צליל רך לשירים עדינים
במרום מוכרים את הפיה 2200₪קנית אצל אדי?
מותר לשאול כמה עלה? או שזה חפרנות......
בגדול אפשר לנגן על שניהם, כמעט אותו אצבוע, למעט זה שאצל הסקסופון גם הנמוכים וגם הגבוהים הם אותו אצבוע, דהיינו שניהם התו הנמוך ביותר הוא "רה"/D,אני מעוניין בקרוב לקנות סקסופון , אני נגן קלרינט ברמה בינונית , התעסקתי עם פומריקו ניגון בקלרינט(פיית קריסטל) , כרגע אני מנגן על וונדורן B40 בקלרינט , הבנתי את הדיון לגבי הפיה, אבל רציתי לדעת האם נגן קלרינט יכול לנגן גם סקסופון , מי שניסה שיגיב
גם אני מצטרף. מדוייק.בגדול אפשר לנגן על שניהם, כמעט אותו אצבוע, למעט זה שאצל הסקסופון גם הנמוכים וגם הגבוהים הם אותו אצבוע, דהיינו שניהם התו הנמוך ביותר הוא "רה"/D,
מה שכן ההבדל הגדול ביניהם ועליו חשוב לשים לב הוא סגנון הנשיפה שאינו דומה ולו במעט, יש אומרים שסקסופון הוא קל יותר לנשיפה, ואני מרשה לעצמי לחלוק עליהם, אמנם נכון עצמת הנשיפה לא כ"כ מאמצת, אבל רמת הדיוק והווירטואוזיות בסקסופון, שיכולים להגיע לרמות על בכל מיני סגנונות, מחסידי, עובר לקלאסי ועד לג'אז כבד - יכולים להגיע לרמות גבוהות מאוד רק בשליטה מקסימלית בנשיפה.
ושיהיה בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: