עניתי לך את זה כי הבנתי אותך לא נכוןזה לא מה שכתבת
אבל אוקי שיהיה
עניתי לך את זה כי הבנתי אותך לא נכוןזה לא מה שכתבת
אבל אוקי שיהיה
התקנת קודן אינה הפתרוןהתכוונתי אם המשכיר מסכים להתקנת הקוד ולא אם הוא מסכים לשנות את הקוד
חשבתי שאתה מתכוון שצריך שהמשכיר ירשה
ברור שאין צורך לבקש רשות
אבל לבקש להתקין קודן זה דבר נורמלי ואם המשכיר יסכים פטרנו את כל הבעיות
שלא תדעו,אני חושב יש לי רעיון טוב. בוא נפזר מצלמות אבטחה בכל הבית שמשדרות ישר לנייד של בעל הבית, וככה יוכל לצפות בנו שאנחנו לא הורסים את הבית וכדו.
ואם לא?והם לא סגרו את הבריח למעלה? והיא לא חשבה שאולי זה סגור?
בכל הסיפורים האלה כנראה חסרים הרבה פרטים,זה לא קורה אצל אנשים נורמלים.
לא הבנתואם לא?
ואם לא נעלו בכלל? 'רק' סגרו את הדלת?
אז מותר לבעל הבית להכנס בלי רשות ובלי תיאום?
אולי נעבור דלת דלת בבנין ומה שלא נעול פשוט נכנס, נשתה כוס קולה קרה או נשטוף כלים ונצא. מה רע?
הרי מה ההבדל בין לנעול את הבריח מפני מי שמחזיק מפתח לבין לנעול עם המפתח מפני מי שאין לו מפתח????
מה קשור אנשים לא נורמלים?
אנשים שב"ה אינם חרדתיים ולא נועלים על מנעול ובריח לאורך כל שעות היממה הם לא נורמלים????
אין שום בעייה מוזמנים בחום.אולי נעבור דלת דלת בבנין ומה שלא נעול פשוט נכנס, נשטוף כלים ונצא. מה רע?
ברור שנועליםאחרי כל הסערה כאן
תגידו אתם תמיד נועלים את הבית?
כי אני מכירה כמה וכמה שלא יודעת אם הם יודעים איפה המפתח
וחוץ מפסח עד פסח לא נוגעים בזה.
מה מיוחד בפסח?אחרי כל הסערה כאן
תגידו אתם תמיד נועלים את הבית?
כי אני מכירה כמה וכמה שלא יודעת אם הם יודעים איפה המפתח
וחוץ מפסח עד פסח לא נוגעים בזה.
היו דברים מעולם ביחידה באחת הערים החרדיות. (לדברי רב קהילה באזור)אני חושב יש לי רעיון טוב. בוא נפזר מצלמות אבטחה בכל הבית שמשדרות ישר לנייד של בעל הבית, וככה יוכל לצפות בנו שאנחנו לא הורסים את הבית וכדו.
הם מנקים מתחת הספהמה מיוחד בפסח?
מדובר בקרובי משפחה מדרגה ראשונה שלי, לא שמועה של מקווה נייעסלא הבנת
התכוונתי לומר שהסיפור כנראה מצוץ
יכול להיות שאתה פשוט שייך לחתך הגיל שבו אתה בידידות בעיקר עם בעלי הדירות, ואת שוכרי היחידות שמתחלפים כל שני וחמישי אין סיבה שתכיר ותשמע את סיפוריהם.אני לא שוכר ולא משכיר ב"ה. בעלים של עצמי וזהו. אני גם לא קראתי את כל הדיון פה וליבי על כל הנפגעים מכל הצדדים. ובכ"ז -- המשפט הנ"ל כ"כ שעשע אותי שלא יכלתי שלא להגיב.
כי לפחות מהסובבים אותי, (ונראה לי שפה ספציפית, אין יותר נטראלי מאדם שהוא לא שום צד אלא נטו ניזון מהסביבה..) הסיפורים ששמעתי היו יותר על שוכרים בעיתיים מאשר על משכירים תוקפניים.
אתה קורא לזה "מושחתים" ותחת הביטוי הזה באמת נשאר לקוות שאין הרבה כאלה, אבל אם לא תכנה אותם בכינוי הזה, אבל כן תאסוף את הסיפורים הבעיתיים ששמעת בימי חיותך.. תגלה שיש כ"כ הרבה בעיות/תקלות/עוולות/תחושת נואשות וחוסר אונים של משכירים מול בעיות בתשלומים/בהזנחה שהיתה הרת גורל לדירה/באי אפשרות לבעלים להראות דירה לבעלי מקצוע/לדירים עתידיים וכו... כ"כ הרבה התנהלויות לא לעניין. כמובן שזה לא מכליל כלום, ויש שוכרים שהם זהב טהור צרוף. ממש!
מול אפס סיפורים(אישית לא שמעתי אפילו אחד עד בואי הנה) של משכיר שפרץ לדירה או הפר פרטיות בדרך זו או אחרת...בטפשותי הרבה דוקא זה היה נשמע לי כמו מקרה נדיר..(וליבי עם בעלי המקרה, חמור מאד בהחלט!)
היה ברור לי שזו יחסיות ידועה, בין שוכרים בעיתים למשכירים בעיתיים, או מקסימום שוויון. (תמיד טוב להאמין בשויון חחח) אני תמוה לראות שיש אנשים שכ"כ בטוחים בההפך הגמור חמוד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: