עוגות/עוגיות חייבת שתאכלו איתי ביחד....

נ.פ.

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עריכה והפקת סרטים
תקשיבו תשאלו את המומחיות כאן.... אני לא רוצה לקחת אחריות...
אני מרגישה שגם ככה כוס שמן זה המון אולי אפשר מים? מה אומרת?
אם לא יועיל לא יזיק...
 

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
תקשיבו תשאלו את המומחיות כאן.... אני לא רוצה לקחת אחריות...

אם לא יועיל לא יזיק...
אוקיי לקחתי סיכון, הוספתי טיפל'ה מים והמשכתי לערבל--- המרקם ממש אחר, הרבה יותר גמיש לעבודה! (גם טעמתי ליתר ביטחון ולא נראה לי שהמים פגמו בבלילה)
נראה לי שהמים הם הפתרון
 

נ.פ.

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עריכה והפקת סרטים
שמחה לשמוע!.... תעדכני אחרי האפיה ואולי אפילו תעלי תמונות
 

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
@נ.פ. זה אמור לצאת כמו מרקם של מוס? כי זה מה שיצא לי עכשיו..
 

123770

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אני עשיתי עם מקציף עד השלב של הקמח ואח"כ עברתי לכף. לא נראה לי שהמכשיר היה שורד את זה
 

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
התנור צריך להיות חם מראש ב- 180 מעלות,
או רק כשהוא מוכן, להכניס ולהמתין 12 דק'?
@נ.פ. חשוב לי הדיוק כדי שלא יישרף
 
נערך לאחרונה ב:

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
התנור צריך להיות חם מראש ב- 180 מעלות,
או רק כשהוא מוכן, להכניס ולהמתין 12 דק'?
@נ.פ. חשוב לי הדיוק כדי שלא יישרף
@נ.פ. זה מה שיצא..
הטעם טעים בסה"כ. אולי לפעם הבאה נוסיף גם אגוזים.
בסוף אפיתי 10 דק'.
 

קבצים מצורפים

  • IMG_1341.JPG
    IMG_1341.JPG
    2.4 MB · צפיות: 206

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
אני חושבת שההבדל בין מרקם הבצק מאחת לשניה נובע מסוג הכוס בו משתמשים. בכוסות ח"פ יש כמה גדלים. פעם היה גודל אחיד של 200 מ"ל, הורידו את זה ל180. אח"כ ניסו לקצץ עוד וירדו ל160 אבל זה לא הצליח. היום משנת יוסף מוכרים כוסות מוגדלים, אני לא יודעת בדיוק כמה מ"ל זה מכיל, אבל בבירור יותר מ180.
חוץ מזה, כוסות לשתיה חמה מכילים 236 מ"ל, וזה אומר - יותר קמח.

מעניין לבדוק את זה.
 

נ.פ.

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עריכה והפקת סרטים
אני חושבת שההבדל בין מרקם הבצק מאחת לשניה נובע מסוג הכוס בו משתמשים. בכוסות ח"פ יש כמה גדלים. פעם היה גודל אחיד של 200 מ"ל, הורידו את זה ל180. אח"כ ניסו לקצץ עוד וירדו ל160 אבל זה לא הצליח. היום משנת יוסף מוכרים כוסות מוגדלים, אני לא יודעת בדיוק כמה מ"ל זה מכיל, אבל בבירור יותר מ180.
חוץ מזה, כוסות לשתיה חמה מכילים 236 מ"ל, וזה אומר - יותר קמח.

מעניין לבדוק את זה.
חושבת מאוד שאת צודקת...
אני משתמשת ברגילה ניראה לי 180... אולי 160 מה שבטוח לא 200.
 

נ.פ.

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עריכה והפקת סרטים
יאו אני לא יודעת, איפה בודקים את זה? על החבילה?
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
זו השאלה :)
האם הרגילה שאת קוראת לה כך היא 160 או 180?
אני חושבת שדי נדיר למצוא היום בשוק כוסות של 160, זה היה נסיון נפל. הכוסות עם הקוים האלכסוניים למשל (הקלאסיות) הן 180, ומה שמוכרים כיום במשנת יוסף (למטה יהלומים) זה בודאות יותר. לא בדקתי אם 200 או 240, אבל זה הטווח.
 

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
טוב, אז השבוע הכנתי כמות כפולה- אהבו כאן מאוד את העוגיות, ויש ביקוש...אז @נ.פ. , תודה רבה על המתכון :)
@נ.פ. זה מה שיצא..
הטעם טעים בסה"כ. אולי לפעם הבאה נוסיף גם אגוזים.
בסוף אפיתי 10 דק'.
אז הפעם, כמו שאמרתי, החלטתי לשדרג את העוגיות ולהוסיף אגוזים.
הוספתי אגוזים טחונים גם בבלילה של העוגיות וגם פיזור מלמעלה לפני האפייה.

וגם הגעתי למסקנה, שכדי שהבלילה תהיה גמישה לעבודה, צריך להוסיף קצת מים בהדרגה תוך כדי הערבול במקסר- וזה בכלל לא פוגם בטעם אח"כ!

ככה נראית הבלילה השבוע (באמת היה נוח יותר לעבוד איתה):

את התוצר משבוע שעבר כבר העליתי, רק עוגיות שוקולד חומות.
זה התוצר של השבוע: לדעתי גם יותר יפה ויותר טעים, האגוזים ממש מוסיפים ומשדרגים את הטעם! מומלץ!
תודה רבה @נ.פ. !!
 

קבצים מצורפים

  • 2.JPG
    2.JPG
    2 MB · צפיות: 127
  • 3.JPG
    6.4 MB · צפיות: 131
  • 4.JPG
    6.2 MB · צפיות: 119
  • 5.JPG
    6.2 MB · צפיות: 134

yudit:)

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
@נ.פ. תודה על המתכון הכנתי ויצא מושלם!
@michal23 גם אני הוספתי מים לבלילה, ויצא לי ממש טוב וטעים,
תודה רבה!
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה