עוגות/עוגיות חייבת שתאכלו איתי ביחד....

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הכנתי היום.
יצא ברבצק חום נהדר לכדרור.
כדררתי בידי ומעכתי לדיסקית שמנמנה.
את הנגלה הראשונה אפיתי 12 דק', יצא קצת יבש.
השניה - ירדתי לעשר. יצא מעולה.
כך גם השלישית.
תודה רבה שהזמנת אותנו לאכול אתך.
טעים דליקטס!
יש לניקי ב עוגיות בראוניס. נראה לי שזה אותו מתכון.
בדקתי.
דומה אבל שונה:
50 ג’ שוקולד מריר
כף שמן
100 ג’ חמאה
180 ג’ סוכר (כוס פחות כף)
ביצה
חצי כפית א. סודה לשתייה
2 כפות אבקת קקאו
כף גדושה שוקולית
240 ג’ קמח (2 כוסות פחות 4 כפות)
 

זהר מושקוביץ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
נראה מעולה!
רק שאלה באיזה כוס את משתמשת?
 

דינוש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
פעם ראשונה שאני מעלה כאן משהו, ובכלל נכנסת כאן לפורום...
עוגיות טעימות, קלות, יפות, מהירות.... כל מה שתרצו
כמעט כל יום אני לא מתאפקת ומכינה:) הכמות יוצאת שתי תבניות של תנור, אבל זה דבר שנחטף [במיוחד שזה חם] כך שלא יודעת אם זה יספיק לכם ליותר מיום....

אז יאלה למתכון:
המידות בכוס ח"פ רגילה.
החומרים:
2 חבילות שוקולד מריר
כוס שמן
2 ביצים לא מופרדות
כוס סוכר
2 כפות קקאו
חצי חבילת אבקת אפיה
2.5 כוסות קמח

שמים בתוך צלחת עמוקה את השוקולד והשמן, וממיסים במיקרוגל בערך 30 שניות. מוציאים, מערבבים טיפה ומכניסים שוב ל30 שניות.
אח"כ שמים בקערה את הביצים לא מופרדות ואת הסוכר. מקציפים לכמה דקות, ממניכים, ואז מסיפים את השוקולד המעורבב עם השמן שהמסנו.
מוסיפים קקאו, אבקת אפיה וקמח, ומכבים את המיקסר.
אח"כ מגיע החלק הכיפי :p
מכניסים לתוך שקית זילוף/הקפאה ללא צנתר, ופשוט מזלפים איזה גודל שרוצים.
כל זה אמור לקחת לא יותר מ10 דקות...
מדליקים את התנור על 180 מעלות, ומכניסים ל12 דקות בדיוק!!!
גם אם זה לא ניראה מוכן, אם משאירים יותר זה נשרף!!
מוציאים, מחכים 5 דקות שיתקשה ואוכלים בתאבון רב!!!

צפה בקובץ המצורף 709715צפה בקובץ המצורף 709716
!!!!

מצרפת תמונה לפני האפיה ואחרי.
מחכה לשמוע איך היה...
@נ.פ.
אני רוצה להכין אותן עוד מעט, רק באיזה כוס מדובר? כוסות מדידה של אפייה או חד פעמי?
או אם יש פה משהי אחרת שהכינה אשמח גם :)
 

נ.פ.

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עריכה והפקת סרטים
@נ.פ.
אני רוצה להכין אותן עוד מעט, רק באיזה כוס מדובר? כוסות מדידה של אפייה או חד פעמי?
או אם יש פה משהי אחרת שהכינה אשמח גם :)
חד פעמי.. נדמה לי שרשמתי..
בהצלחה!!
 

דינוש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מסקנה:
הריח נעים וטעים
הטעם מדהיםם
השכנים כבר מדפקים על הדלת
הילדים בעננים
מתענגים
ורק האמא מתוסכלת
נצבת מול הארון בגדים
מאוכזבת
ששוב לא עמדה בפיתוי
ופתחה את הפסקת אוכל
ברוב גאונתה
ועכשיו?
אוכלת אותה
:confused:
 

נ.פ.

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עריכה והפקת סרטים
מסקנה:
הריח נעים וטעים
הטעם מדהיםם
השכנים כבר מדפקים על הדלת
הילדים בעננים
מתענגים
ורק האמא מתוסכלת
נצבת מול הארון בגדים
מאוכזבת
ששוב לא עמדה בפיתוי
ופתחה את הפסקת אוכל
ברוב גאונתה
ועכשיו?
אוכלת אותה
:confused:
כיף לשמוע שהילדים נהנו...
לגבי הפיתוי, את לא היחידה:(
 

עגיל

משתמש פעיל
סוף סוף הכנתי.
יצא באמת מושלם, אבל היה לי מדי מתוק... שוקלת פעם הבאה להפחית סוכר, כדאי?
אבל הקטע שיצא לי ממש מרקם של בצק, לא היה מה לזלף... פשוט עשיתי עיגולים עם הידיים.
מענין למה יצא ככה.
 

123770

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
מצטרפת לממליצות. רחוק מקטגוריית הבריאות, אבל בהחלט ממכר. תודה על השיתוף! 20201105_185827.jpg
 

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
גם לי יצא ממש בצק:( אני באמצע להכין, המיקסר בקושי מערבל את זה.
יש אפשרות להוסיף מים אולי? מישהי יודעת? דחוףף
 

נ.פ.

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עריכה והפקת סרטים
זה פשוט מוזר לי..
אולי תשימי רק 2 כוסות קמח?
 

נ.פ.

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עריכה והפקת סרטים
אמאלה מוזר, שימי שמן אני חושבת שזה אמור לעזור...
אבל אני לא מומחית באילתורים, כי זה לא קרה לי;)
 

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אמאלה מוזר, שימי שמן אני חושבת שזה אמור לעזור...
אבל אני לא מומחית באילתורים, כי זה לא קרה לי;)
אני מרגישה שגם ככה כוס שמן זה המון אולי אפשר מים? מה אומרת?
 

brachi :)

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יש אפשרות להמיר ללא גלוטן?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה