פריפל 3 - טיפות או סירופקופצת על האשכול...
ברזל לילדים(שנה ושמונה)
אבל שלא יעשה עצירות וכן יקפיץ את הברזל
הוא לא אוהב בשר ומאכלים עם ברזל
אם נרשים לאתר של אלטמן יש 15% נוספיםזה של אלטמן
מכאן קניתי-הזמנתי
היה מבצע מטורף של 6 מארזים ב250 שח בערך אל תתפסו אותי על המחיר..ברזל קומפורט Iron Comfort
<p dir="rtl">• מחולק למנות באריזות נפרדות.</p> <p dir="rtl">• עם פטנט חדשני לספיגת ברזל.<br />• זוכה פרס מוצר החדשנות באירופה.<br />• מתמוסס בקלות בפה.<br />• נוח לעיכול.<br />• טעים במיוחד.</p> <p dir="rtl"><br />תכולה:<br />ברזל (As Ferric Pyrophosphate) 27 מ"ג<br />ויטמין C (As Ascrobic...www.medi-link.co.il
עושה לו עצירותפריפל 3 - טיפות או סירופ
העלה לך את הברזל בצורה ניכרת?זה של אלטמן
מכאן קניתי-הזמנתי
היה מבצע מטורף של 6 מארזים ב250 שח בערך אל תתפסו אותי על המחיר..ברזל קומפורט Iron Comfort
<p dir="rtl">• מחולק למנות באריזות נפרדות.</p> <p dir="rtl">• עם פטנט חדשני לספיגת ברזל.<br />• זוכה פרס מוצר החדשנות באירופה.<br />• מתמוסס בקלות בפה.<br />• נוח לעיכול.<br />• טעים במיוחד.</p> <p dir="rtl"><br />תכולה:<br />ברזל (As Ferric Pyrophosphate) 27 מ"ג<br />ויטמין C (As Ascrobic...www.medi-link.co.il
תנסי פלורויטל אוליעושה לו עצירות
זה מתאים לילד פחות מגיל שנתיים?שמעתי שדובוני הג'לי של הילדים, של אלטמן, נספגים מצוין.
איכסססמה עם פורול?
הרופאה שלי המליצה על זה, משהי ניסתה?
כןןןן ודאי!העלה לך את הברזל בצורה ניכרת?
אני גם לקחתי והרגשתי הבדל משמעותי בהרגשהאני לקחתי את הסטיקים אבקה של אלטמן זה נספג טוב בגלל שזה עם ויטמין C
זה בטעם תפוז
לי עשה כאבי בטן נוראיים
תודהאיכססס
עושה עצירותתת
כן! אחת ליומיים עוזר לספיגה. שמעתי מפרופ' בתחום. אצלי זה עבד מדהים ב"האני דיי בררנית באוכל, ורוב המאכלים שמכילים ברזל אני לא אוהבת
אחת ליומיים? לא כל יום?
אכן בדיוק השבוע הסתכלתי בספטון יש פחות מחצי הצריכה היומית המומלצת ובאבקה של אלטמן יש יותר מ100%כמה רופאים אמרו לי על הספאטון שאין בו ריכוז גבוה של ברזל אז זה טוב למישהי שרוצה לשמור על המאגרים לא למישהי שיש ברזל נמוך וצריכה להגביר (תסתכלו על החבילות את ההבדל במינונים....
עוד נקודה שאמרו לי שהספטון נספג פחות טוב בגוף....אכן בדיוק השבוע הסתקלתי בספטון יש פחות מחצי הצריכה היומית המומלצת ובאבקה שך אלטמן יש יותר מ100%
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: