בבתי מרחקת של הקופה עם מושלם יוצא ממש זול אצלינו בכללית יוצא חמישים ומשהו
עירוי זה הכי נוח! אין ספק,עירוי זה לא נורא בכלל, היה הכי טוב! מעלה מיד את הברזל, ומרגישים מיד יותר מאוששים. יש גם וינופר, וגם פרינגקט שהוא בבום אחד. אני נהנתי דווקא יותר מהוינופר. כמובן, צריך מרשם רופא
אלו שבחסר רציני בברזל, ספטאון לא מי יודע מה אמור יעזור.ספאטון.
מניסיון, שום דבר אחר לא עזר לי. יש טבעי, ויש טעם תפוח (עדיף בעיני)
מבצע בחנויות המפעל של בטר אנד דיפרנט השבוע
הרופאה לא נותנת סתם עירוי רק אם באמת נמוךבלת"ק
אל תצעקו אלי שאני לא נורמאלית, בבקשה...
אבל אחרי כמה לידות שחודשים נלחמים להעלות את הברזל עם תוספי תזונה, אוכל, ספאטון, וכל מה שבא לפה, ועדיין תקועים ברמה די נמוכה, ובעיקר בעל שמקבל אישה חלשה בלי כח ומצב רוח וכו'...
אז פשוט נמאס לי, ובלידה האחרונה קיבלתי עירוי יחסית מוקדם, והחיים קלללללללללים!!!
כמה שעות משעממות, כמה דקירות קטנות, אבל חיים תקינים ונורמליים לחלוטין. רפואה שלמה לכולכן
אוקיי, אני לא מדברת על אחת שיש לה ברזל גבוה...הרופאה לא נותנת סתם עירוי רק אם באמת נמוך
השאלה כמה נמוךאוקיי, אני לא מדברת על אחת שיש לה ברזל גבוה...
מדובר במי שיש לה נמוך, אז אפשר לבקש עירוי, מנסיון של הריונות קודמים, למה שהרופאה לא תתן?
ידוע לך על חוסר מסוים?מחפש בשבילי גבר שלא אוכל בשר עופות דגים ירקות ובקושי פירות וכו מה מומלץ?
בלת"קהיי
מאז ומתמיד הברזל שלי היה ברצפה היות ואני לא אוכלת בשר (לא אוהבת פשוט)
כבר תקופה שאני מחפשת ברזל נורמלי ונודדת בין כל מיני סוגים שונים
צריכה ברזל עדין שייספג בעיקר, וללא טעם של מעקה או של מוט ברזל
אשמח לכל המלצה שלכם!!
המשך יומטוב
כן גמלי הוא מעולה!!ברזל פלוס של אלטמן פשוט מושלם!!!!
ניסיתי המון סוגים עד שהגעתי לטוב ביותר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: