שוקולד קרמל
משתמש רשום
אפשר להעלות חידות שכבר אנשים מכירים לא חייבים להביא חידות שהמצאתם.
ניתן לעלות מכל סוגי החידות...
וכמובן לכל הגילאים.
ניתן לעלות מכל סוגי החידות...
וכמובן לכל הגילאים.
אור?אני יכול להיות גדול או קטן, אני עובר דרך חומרים, אבל לא משאיר עקבות. מה אני?
חזק שלךלגלות בת כמה אני?
נראני גבוה כשאני צעיר, ואני נמוך כשאני זקן. מה אני?
1 כן קירחיםעוד חידות:
1. האם יש בעולם שני אנשים שיש להם את אותו כמות שיער כן או לא נמקו
2. 2,3,6,7,8,12,13,16,17,18 מה המספר הבא?
אגם עיוור אמר לחברים שלו הכלב שלי יכול לקפוץ מעל הבית אתם מאמינים או לא?
3.איך קוראים לכלב בלי רגליים?
4.יש לה נוצות והיא לא יכול לעוף מי אני?
5.הוא הבן של סבא שלך והוא לא דוד שלך מי זה?
לאיש כלל שלכל כלל יש יוצא מן הכלל
ולכלל הזה יש גם יוצא מן הכלל
ומיהו ? הכלל הזה בעצמו !
למעשה
יש כלל כל שהוא ללא יוצא מן הכלל או לא?
מישהו קרא לי?
אויר?אני יכול להיות חזק כמו ברזל, אבל אני יכול גם להיות רך כמו צמר. אני בכל מקום, אבל לא ניתן לראות אותי. מה אני?
יואו זה היה נחמד!!
ממלאים את הקנקן של ה7 ליטר, ומעבירים אותו ל3 ליטר ואז יש לנו 4 ליטר בקנקן של ה7.
מרוקנים את הקנקן של ה3. שופכים את ה4 ליטר מהקנקן של ה7 לקנקן של ה3. עכשיו יש לנו 1 ליטר בקנקן של ה7.
מרוקנים שוב את הקנקן של ה3, ומעבירים את הליטר לקנקן של ה3.
עכשיו ממלאים שוב את הקנקן של ה7. ומעבירים לקנקן של ה3 (שיש בו כבר ליטר) עוד 2 ליטר
ונשאר לנו 5 ליטר בקנקן של ה7.
מש
יפה ואם בא לכם יש עוד תשובה1. ממלאת את הקנקן של ה7 ןמעבירה לכלי של ה3. כרגע יש לי בכלי הגדול 4. את הכלי הקטן אני מרוקנת.
2. אני ממלאת את הכלי הקטן מתוך מה שנשאר בכלי הגדול. בכלי הגדול נשאר ליטר אחד ובקטן - 3. אני שוב מפנה את הכלי הקטן.
3. אני מעביר את הליטר האחרון לכלי הקטן - כרגע נשאר לי בו מקום רק לשני ליטר נוספים.
4. אני ממלאת את הקנקן הגדול, מעבירה ממנו 2 ליטרים לכלי הקטן. בכלי הגדול נשאר לי 5 ליטר.
יפה יש עוד תשובהיואו זה היה נחמד!!
ממלאים את הקנקן של ה7 ליטר, ומעבירים אותו ל3 ליטר ואז יש לנו 4 ליטר בקנקן של ה7.
מרוקנים את הקנקן של ה3. שופכים את ה4 ליטר מהקנקן של ה7 לקנקן של ה3. עכשיו יש לנו 1 ליטר בקנקן של ה7.
מרוקנים שוב את הקנקן של ה3, ומעבירים את הליטר לקנקן של ה3.
עכשיו ממלאים שוב את הקנקן של ה7. ומעבירים לקנקן של ה3 (שיש בו כבר ליטר) עוד 2 ליטר
ונשאר לנו 5 ליטר בקנקן של ה7.
מש"ל
יפה כן לגלות למה לאתכריכים.
אני מכירה את זה (מקווה שאני זוכרת..) לגלות?
לשרוף את הראשון מני הצדדים, אחרי שנגמר - לשרוף את השני..
כן כי בעולם יש כ8 מיליארד בני אדם ואין לאדם כ,כ הרבה שערות אז חייב להיות הרבה אנשים עם אותו מספר שערות1. האם יש בעולם שני אנשים שיש להם את אותו כמות שיער כן או לא נמקו
רוחאני תמיד באוויר, אך אף פעם לא רואים אותי. אני יכול להיות חם או קר, ואני עובר ממקום למקום. מה אני?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: