טעים ברמות....פשוט להניח 200 גר' שוקולד מריר עם שתי כפות שמן על תבנית בינונית עם נייר אפיה ולהכניס לתנור לשתי דקות עד שנמס
למרוח לשכבה אחידה ולהקפיא לכמה דקות עד שמתקשה.
לערבב 2 כוסות קוקוס + 2 ביצים + כוס סוכר (אני שמה 3/4 וזה מצוין) + 1/3 כוס שמן
לשפוך על השוקולד ולמרוח לשכבה אחידה - לאפות 1/4 שעה 20 דקות ולחתוך שזה חם
נחטפה הכמות הראשונה בעז"ה כשאכין שוב אעלה תמונה...
הכנתי את זה גם השבוע לאחר פסח...
משוגעת על זה....
אני מכניסהה סוכר טחון
בפעם הראשונה מאוד הרגשתי אותו
האם גם לך מורגש? או שלא שמתי על חום גבוה?