למישהו יש מושג על גלטור?
למישהו יש מושג על גלטור?
אם נמצאים במקומות שם מעל 3 ימים מקבלים כרטיס עם יום אחד חינם ברכבלים. יש גם אוטובוסים חינם ועוד הטבות. לנו הכרטיס עבד יומים, יכול להיות שהיה עובד גם יותר. לא ניסינו. ועוד ימים שעלינו לקחנו מאורחים במלון. להם יש כרטיס שעובד כל יום והרבה פעמים הם יצאו לטייל לא באיזור אז הביאו בשמחה ובעלי החזיר להם במנחה.וכן אשמח לדעת , כל הנוסעים לסנט אנטון, מה אתם עושים עם הרכבלים? אתם קונים את הכרטיס פרימיום? או שאתם משלמים על כל עלייה?
שתיהם יוצא ממש יקר...
אני הייתי במלון של וובר טורס וקיבלתי כרטיסים לרכבלים חינםוכן אשמח לדעת , כל הנוסעים לסנט אנטון, מה אתם עושים עם הרכבלים? אתם קונים את הכרטיס פרימיום? או שאתם משלמים על כל עלייה?
שתיהם יוצא ממש יקר...
הכרטיס שמקבלים בכל בית אירוח מציע באמת אפשרות של יום אחד בלבד.אם נמצאים במקומות שם מעל 3 ימים מקבלים כרטיס עם יום אחד חינם ברכבלים. יש גם אוטובוסים חינם ועוד הטבות. לנו הכרטיס עבד יומים, יכול להיות שהיה עובד גם יותר. לא ניסינו. ועוד ימים שעלינו לקחנו מאורחים במלון. להם יש כרטיס שעובד כל יום והרבה פעמים הם יצאו לטייל לא באיזור אז הביאו בשמחה ובעלי החזיר להם במנחה.
אולי ידוע לך על אפשרות לקנות אצלם את כרטיס הפרימיום יותר בזול?אני הייתי במלון של וובר טורס וקיבלתי כרטיסים לרכבלים חינם
אנחנו שאלנו את בעל המלון והוא אמר שאין לו אפשרות למכור.הכרטיס שמקבלים בכל בית אירוח מציע באמת אפשרות של יום אחד בלבד.
אנחנו משפחה גדולה של עשרה נפשות ומגיעים לאזור ל9 לילות, יצא לנו יקר סיפור הרכבלים בלי כרטיס הפרימיום.
אולי ידוע לך על אפשרות לקנות אצלם את כרטיס הפרימיום יותר בזול?
אוקי, תודה.אנחנו שאלנו את בעל המלון והוא אמר שאין לו אפשרות למכור.
כן הולך להיות מניין גדול שמה מקום מקסים ומטורףיש שמה יהודים השנה? (בגלטור)
מעניין מה שאתם אומרים, אנחנו היינו בהינטרגלם וקיבלנו מהמלון את הכרטיס של זאלאבאך המאפשר רכבלים חופשי למשך כל תקופת השהות. האם כל איזור יש לו תנאים אחרים בכרטיס?הכרטיס שמקבלים בכל בית אירוח מציע באמת אפשרות של יום אחד בלבד.
אנחנו משפחה גדולה של עשרה נפשות ומגיעים לאזור ל9 לילות, יצא לנו יקר סיפור הרכבלים בלי כרטיס הפרימיום.
אולי ידוע לך על אפשרות לקנות אצלם את כרטיס הפרימיום יותר בזול?
מבקשים בעדינות מהבעל הבית על פי רוב הם נבהלים בהתחלה אבל עם מדברים אירופאית הם מבינים בקשר לכרטיס גם יש אפשרות לבטל אבל זה יותר קשהרציתי לשאול את מי שיודע והתנסה האיך הוא הסתדר בדירה בשבת עם המפתח המגנטי לפתיחת הדלת וכן עם האור שנדלק אוטמטי במסדרון?
זה אכן תלוי באזורים.מעניין מה שאתם אומרים, אנחנו היינו בהינטרגלם וקיבלנו מהמלון את הכרטיס של זאלאבאך המאפשר רכבלים חופשי למשך כל תקופת השהות. האם כל איזור יש לו תנאים אחרים בכרטיס?
לא תמיד זה אפשרי, מומלץ לוודא את זה מהארץ.מבקשים בעדינות מהבעל הבית על פי רוב הם נבהלים בהתחלה אבל עם מדברים אירופאית הם מבינים בקשר לכרטיס גם יש אפשרות לבטל אבל זה יותר קשה
יש לי מספר של אחד המנהלים ישראל קוביץ@שוקי פלד עם מי אפשר ליצור קשר כדי להזמין שם חופשה?
יש קובץ שמתעדכן על מצב המנייניםיש שמה יהודים השנה? (בגלטור)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: