בהינטרגלם זה sparkאמפריס זה לא בסאלבאך?
אם כן חבל על הזמן הליכה
בהינטרגלם זה sparkאמפריס זה לא בסאלבאך?
אם כן חבל על הזמן הליכה
אל תפספסו שם בשדה התעופה את ההאנגר של רד בול.אנחנו לא עוברים בוינה, אלא נוחתים בזלצבורג... ככה שזה לא רלוונטי.
מה זה? איפה? מה לחפש?אל תפספסו שם בשדה התעופה את ההאנגר של רד בול.
זלצבורגאיפה אתה נוחת?
מה זה? לינק לדירה?Frühstückspension Ahorn · Hinterglemm
maps.app.goo.gl
בעיקרון, אם תביא כירה חשמלית תוכל להשתמש בה בתור פלטה אחרי שתכוין לחום נמוך ותשלוף החוצה את הכפתור שלא יוכלו להתעסק בזה בשבת.
יחזיקוואו איזה רעיוןןןןןןןןן!
השאלה אם סיר ח"פ יחזיק מעמד עד שבת בבוקר על כירה
וואו אתה פשוט גאון. ורואים שאתה נוסע הרבה אתה ממש מתמצאיחזיק
תבדקו אם יש דירה פנויה שם, בשנים שעברו היה מנין קרוב מאוד לשם. מן הסתם גם השנה.מה זה? לינק לדירה?
שימו מגבת מעל האינדוקציה שלא תישרט, תשלפו תבנית מהתנור ותשימו על המגבת, ועל התבנית את הכירה החשמלית.@3524 דיברת על הדירה הזאת? אהורן
המיקון בסדר, ואם נביא איתנו כיריים חשמליות נסתדר מבחינת בישול
(אפשר להניח את הכיריים על האינדוקציה או שזה מסוכן או ישבר? כי השיש שם לא גדול)
Pension Ahorn, זאלבך הינטרגלם, אוסטריה
מקום האירוח Pension Ahorn שוכן בזאלבך הינטרגלם שבאזור זלצבורג, ומציע אינטרנט אלחוטי בחינם וחניה פרטית בחינם.www.booking.com
גאונישימו מגבת מעל האינדוקציה שלא תישרט, תשלפו תבנית מהתנור ותשימו על המגבת, ועל התבנית את הכירה החשמלית.
אחרי שהזמנתם יש לכם אפשרות התכתבות עם בעלי המקום, ואז תוודאו שיש אכן מטבח. אם לא תקבלו מטבח תבטלו מיידית. תדברו איתם גם לגבי שבת.גאוני
לדעתך כדאי לסגור? היית הולך על זה מבחינת מיקום?
יישר כח עצום על העזרה!!!
עוד שאלה קטנה: לא רואה שכתוב כאן מטבח. בתמונות כן רואים. זה אומר שיש חדרים בלי מטבח?
איך אני יכול לוודא שאקבל חדר עם שיש וכיור?
צפה בקובץ המצורף 1742971
אולי יש דרך להחזיר לך קצת? בתשלום או בעזרה כלשהי
אי אפשר לבטלאחרי שהזמנתם יש לכם אפשרות התכתבות עם בעלי המקום, ואז תוודאו שיש אכן מטבח. אם לא תקבלו מטבח תבטלו מיידית. תדברו איתם גם לגבי שבת.
תוכלו לכתוב הערה בשעת ההזמנה שהזמנתכם בתוקף רק אם אכן יש מטבח. הם ייצרו קשר. המיקום מעולה ותעדיפו אותו.אי אפשר לבטל
כך כתוב... אני מתלבט מה לעשות
להזמין על ספק ולהיתקע בלי מטבח אולי?
איפה כותבים את זה?תוכלו לכתוב הערה בשעת ההזמנה שהזמנתכם בתוקף רק אם אכן יש מטבח
יש. יש. איפה שמעדכנים שעת צ'ק אין יש מקום לבקשות מיוחדות.איפה כותבים את זה?
אני לא רואה אופציה להוסיף הערות או התקשרות עם הבעלים
אם למדת הלכה ודאי שיש סיכוי, רק אנחנו פה לא אתר של הלכה, ולכן שישאל את הרב שלואין סיכוי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: