קולמוס נובע
משתמש רשום
אין לי מושג.יש עוד קבוצות?
מישהו אמר לי שיש 16 קבוצות באזור
לדעתך זה בסדר לפרסם את האקסל בבמה ציבורית כל כך?
אין לי מושג.יש עוד קבוצות?
מישהו אמר לי שיש 16 קבוצות באזור
למה לא?אין לי מושג.
לדעתך זה בסדר לפרסם את האקסל בבמה ציבורית כל כך?
מתי אתם נוסעים?איך יכול להיות שנרשמו למניין בסאלבך הינטלגרם רק 3 אנשים?
או שיש המון נופשים חרדים שלא רשומים בקבוצות וכו'
ואני יכול להיות בטוח שיהיה לי מניין עם ס"ת לשבת
כי לא כולם נרשמים דרך האקסל יש כמו 5 קבוצות ווצאפ רק על המניניםאיך יכול להיות שנרשמו למניין בסאלבך הינטלגרם רק 3 אנשים?
וגם יש שמה את הפינה הכשרה שזה כולל לחם חלב גבינהכי לא כולם נרשמים דרך האקסל יש כמו 5 קבוצות ווצאפ רק על המנינים
איך שהבנתי הולך להיות שם שפע של מנינים אם ספר תורה ליד הסופר הזה בחניה
מצאתי עוד קבוצה.איך יכול להיות שנרשמו למניין בסאלבך הינטלגרם רק 3 אנשים?
הבנתי שהעירייה במקומות אחרים לא מסכימה לארגן מניינים בחניונים ומקומות ציבוריים. כאן זה אחרת?כי לא כולם נרשמים דרך האקסל יש כמו 5 קבוצות ווצאפ רק על המנינים
שבוע אחרון של בינזמנים בעז"המתי אתם נוסעים?
אז אם אני רוצה לוודא שיהיה לי מניין בשבת במרחק הליכה, לקחת דירה באזור הזה?איך שהבנתי הולך להיות שם שפע של מנינים אם ספר תורה ליד הסופר הזה בחניה
תודה!מצאתי עוד קבוצה.
אולי יש לך כבר
הסניף הנחמד הזה של MPREIS נמצא בזאלאבאך, לא בהינטרגלם (ואגב, הוא נסגר כל יום בשעה 19 אפס אפס, לתשומת לב). הציבור שלנו דוקא נופש יותר בהינטרגלם ומן הסתם יש שם מנין מוסדר. כדאי לבדוק.כי לא כולם נרשמים דרך האקסל יש כמו 5 קבוצות ווצאפ רק על המנינים
כשתהיו שם תבינו למה זה. זה לא ירושלים או גוש דן. מרחבים בלתי נתפסים. ככה זה שם בתח"צ.אשמח לשמוע אם מישהו היה באחת העיירות בזלצבורג והתנייד בתחבורה ציבורית האם זה היה בסדר או קשה.
כי אני רואה למשל דרך שרשום שלוקח ברכב שעה, בתחבורה ציבורית הוא נותן לי 5 אוטובוסים להחליף וגם זה לוקח 3.5 שעות.
זה נשמע לי ממש הזוי
https://chat.whatsapp.com/HLCEPndnYqQ8LHvFG7ca8nהסניף הנחמד הזה של MPREIS נמצא בזאלאבאך, לא בהינטרגלם (ואגב, הוא נסגר כל יום בשעה 19 אפס אפס, לתשומת לב). הציבור שלנו דוקא נופש יותר בהינטרגלם ומן הסתם יש שם מנין מוסדר. כדאי לבדוק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: