התייעצות חוסר תחושה ביד לאחר שינה. קרה לכם?

mickey mouse

משתמש מקצוען
כבר כמה זמן קורית לי תופעה מוזרה שלאחר שאני שוכבת זמן מה או ישנה אני קמה ולא מרגישה כלל את ידי הימנית.
לא מדובר על יד רדומה - זה לא הרגשה של נימול אלא אין לי תחושה שם בכלל, ורק לאחר בערך חצי דקה אחרי שאני דופקת על היד (למרות שאני לא מרגישה דפיקות או מגע על היד כאילו זה עצם זר ולא היד שלי בכלל..) אני מתחילה להרגיש את היד לאט לאט.
לאחרונה המקרים התרבו יותר ויותר
אציין שבשאר המקומות ואף ביד השמאלית זה לא קורה לי
יש מישו שזה קרה לו גם ויכול להסביר לי מה זה יכול להיות?

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
קורה לי הרבה
חוסר זרימה של דם.. יש משהו שעוצר לפעמים לחץ על היד או סתם תנוחה לא טובה.
בכל מקרה כדאי לעשות בדיקות של B12 ואם זה ממשיך ללכת לאורטופד שבד"כ שולח לבדיקת EMG שמראה את ההולכה החשמלית ביד לראות אם יש חסימה כלשהיא
בעיקרון זה נורמלי ולא צריך ללכת רחוק...

מלכי סלמון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
קרה לי הרבה בהריון, אולי כדאי לך לעשות בדיקת דם ליתר ביטחון לראות אם הערכים תקינים, בכל אופן זה לא משהו מדאיג

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
בבדיקת דם רגילה בודקים גם B12?
ואיך הולכת הזכאות לבדיקת דם? אחת לשנה?
צריך לבקש בי 12
ואפשר לעשות בדיקות דם מתי שמתחשק לך אפילו פעם בשבועיים:LOL:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה