יוצרים מתכונים לבד...אני אהבתי את המתכונים שהיו בזמנו בחברים של בקהילה.
חמודים, מחומרים זמינים, קלילים.
הנס הוא שיש את העני בקר בפרוג.
אבל מה עושים אלו שאין להם מחשב?
ברור שהן ידעו שזה סיפור של ח"ב הראלאולם אני לא מבינה, איך הסופרות לא ידעו?
ברור שהן ידעו שזה סיפור של ח"ב הראל
לא כולן ידעו שזה הולך להיות בכל המוספים...
וכל אחת מהסופרות חשבה שהיא היחידה שקבלה את הזכות לפרסם בעקיפין את ביטוח הראל?
בקהילה "עלו" כבר מזמן על העני בקר, והיא לא מאכזבת אף פעם. אפילו ב"מרווה" האחרון הובאו כמה מתכונים מעשי ידיה. ואם יוצא לך לקרוא את המודעה הזו: העני, השטרודל תמרים כיכב אצלנו בחג, הכי פשוט, הכי טעים..אני אהבתי את המתכונים שהיו בזמנו בחברים של בקהילה.
חמודים, מחומרים זמינים, קלילים.
הנס הוא שיש את העני בקר בפרוג.
אבל מה עושים אלו שאין להם מחשב?
א"א לא כתב כאן נגד סופר מסוים
כתבו כאן נגד מגמה חדשה שמציקה מאוד
ולוואי שהעורכים יפנימו שזה הציק לקוראים רבים ולא ימשיכו במגמה הזו!
ארשה לעצמי להעלות תמיהה ותמיהתיים: כשמישהו אומר "נהניתי מהסיפור הזה והזה"; "אהבתי את זה"; "זה סיפור יפה" (סלחו לי על ה'זה', זה פשוט ככה זה, כולם אומרים את זה) - למה הוא מתכוון?
ואם לנטוש את הטרחנות: מה מהנה אתכם בסיפור טוב? העלילה/המסר/הכתיבה/ההזדהות עם הדמויות. וכן הלאה.
בסיפור בהמודיע, נהנתי מהמסר, אך צורת הכתיבה על שלל דימויה פחות היתי נוחה לי וגרמה לי לטורח בקריאה.גילוי נאות: אני הקטן פרסמתי שני סיפורים, האחד ב'המודיע' (חתן דמים) ורעהו ב'בקהילה' (מעשה בתכריך).
אז קדימה, ספרו ממה נהניתם, ממה לא, ועוד ועוד...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: