קינוחים חגיגת מוסים---ועוד קצת----

פיר

משתמש סופר מקצוען
VGBH NV ZVB ERO UBHK
מוס שוקולד-חמאת בוטנים

מתכון לכ-20 כוסות תלוי בגודל
צפה בקובץ המצורף 1152903

200 גרם ביסקויטים טחונים גס
1/2 כוס קרוקנט בוטנים
1 ריצ' גדול 500 מ"ל
250 גרם שוקולד מריר
1 כף ליקר שוקולד איכותי
2 כפות קרם וניל
2 כפות שמן
מעט מים לדילול המוס
1 ו 1/4 כוסות חמאת בוטנים

מערבבים קרוקנט עם ביסקויטים טחונים. שמים ככף מהתערובת בתחתית כל כוס

מקציפים את הריצ' לקצף נוקשה.

מחלקים ל 1/4 ו 3/4

ממיסים שוקולד ושמן ומוסיפים ל 3/4. מוסיפים ליקר שוקולד ו 1/4 כוס חמאת בוטנים.
מוסיפים מעט מים כדי שלא יהיה נוקשה מדי וניתן יהיה לשטח את המוס בדפיקות עדינות על השיש
ממלאים את הכוסות עד לגובה 3/4 מגובה הכוס.

לרבע הריצ' הנותר מוסיפים קרם וניל ו-1 כוס חמאת בוטנים.
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכב ומזלפים כוכב גדול בכל כוס.

אפשר לדלל במעט מים ולשים כשכבה שטוחה מעל לשכבה הכהה.

מקשטים איך שרוצים. אני קישטתי בקצפית ובסוכריות ברונזה
צפה בקובץ המצורף 1152907
?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
סליחה מה זה קרם9 וניל?
קונים בחנויות למוצרי אפיה. זה נקרא גם קרם פטיסייר
אפשר להכין לבד.
העליתי מתכון בעבר

קרם פטיסייר
1 כוס + 1 כף חלב [חלב סויה לגרסה פרווה- יוצא מעולה]
20 גרם מרגרינה
1/2 מקל וניל [או 2 שקיות סוכר וניל]
1/3 כוס סוכר
3 חלמונים
4 כפות קורנפלור

בסיר קטן מביאים לרתיחה חלב, מרגרינה, וניל ומחצית מכמות הסוכר.
בקערה נפרדת טורפים חלמונים, את הסוכר הנותר ואת הקורנפלור עד שמתקבלת בלילה חלקה.
מאחדים את הנוזל ואת תערובת החלמונים תוך כדי ערבוב. מעבירים את כל הבלילה לסיר ומבשלים כדקה עד להסמכה. מתקבל מעין פודינג. הקרם צריך להיות סמיך כדי שלא ייזל....
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
סליחה מה זה קרם9 וניל?
קונים בחנויות למוצרי אפיה. זה נקרא גם קרם פטיסייר
אפשר להכין לבד.
העליתי מתכון בעבר
מדהים!!!!
מגרה ממש.
מחכים למתכונים...
(הכוסות של המוסים חד פעמי?)
רוב המתכונים כב נמצאים בחוברת שהעליתי בעמוד קודם.

המתכונים האחרונים יעלו בעז"ה בהמשך
 

פיר

משתמש סופר מקצוען
קונים בחנויות למוצרי אפיה. זה נקרא גם קרם פטיסייר
אפשר להכין לבד.
העליתי מתכון בעבר

רוב המתכונים כב נמצאים בחוברת שהעליתי בעמוד קודם.

המתכונים האחרונים יעלו בעז"ה בהמשך
מוכרחה לצין את המאמץ שאת משקיעה והפרגון הרב לטובת כולם.
תבורכי.
 

שרי רוז

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לא הבנתי מה הולך פה...
בשלוש שעות מטבח הייתי עושה אולי 2 סוגים...
 

אינסוף

משתמש מקצוען
@ה. בקר
בעלי אוהב מאד מאד מקרונים
ותמיד ידעתי שזה מסובך להכנה:cautious:
התמונות שלך עשו לי חשק
והחלטתי לנסות
לא היה לי צבע מאכל בבית
והיה חבל לי לקנות כי הייתי בטוחה שלא יצא טוב.
הכנתי בלי צבע מאכל ויצא (כמעט) מושלם!!!o_O
מקרונים מדוגמים אחד אחד וטעימיםםם.
(הכמעט כי עשיתי אותם קצת יותר עבים- למדתי לפעם הבאה)
תבורכי מן השמים!
:love::love::love:
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר
בעלי אוהב מאד מאד מקרונים
ותמיד ידעתי שזה מסובך להכנה:cautious:
התמונות שלך עשו לי חשק
והחלטתי לנסות
לא היה לי צבע מאכל בבית
והיה חבל לי לקנות כי הייתי בטוחה שלא יצא טוב.
הכנתי בלי צבע מאכל ויצא (כמעט) מושלם!!!o_O
מקרונים מדוגמים אחד אחד וטעימיםםם.
(הכמעט כי עשיתי אותם קצת יותר עבים- למדתי לפעם הבאה)
תבורכי מן השמים!
:love::love::love:
זה לא מתכון שלי...
אבל שמחה ממש שהצליח לך!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מוס קפוצ'ינו ושוקולד

מתכון לכ- 20-25 כוסות תלוי בגודל

IMG_4019_600x800.jpg


1 ריצ' גדול 500 מ"ל
250 גרם קרם קפוצ'ינו
300 גרם שוקולד מריר
3 כפות שמן
1 כף ליקר שוקולד או קפה איכותי

מקציפים ריצ' לקצף נוקשה.
מחלקים ל- 2

לחצי מוסיפים קרם קפוצ'ינו
לחצי השני שוקולד מריר מומס בשמן וליקר

מדללים מעט כדי שניתן יהיה למלא בקלות. המוס צריך להיות נוקשה אבל לא כמו קרם לזילוף.

ממלאים בכוסות
אפשר בכוסות מחולקים כמו בתמונה ואפשר בכוסות אחרים ב- 2 שכבות
מקשטים איך שרוצים
IMG_4023_600x800.jpg
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אנחנו מזכירים ומחכים ממש למתכונים שנוכל להדפיס תודה!
כבר העליתי לפני יומיים חוברת עם המתכונים

הוספתי את המוס שוקולד-קפוצ'ינו ואת הטרייפלים והחלפתי את הקובץ

מלה כאן שוב את המעודכן
 

קבצים מצורפים

  • חגיגת מוסים.pdf
    1.3 MB · צפיות: 260
נערך לאחרונה ב:

כיוון אחר

משתמש פעיל
 

מירי עוס

משתמש מקצוען
העני, תודה על המתכונים המופלאים, ועל ההשקעה בכתיבתם.
שתי שאלות:
- מה הכוונה לשוקולד לבן פרווה איכותי? זה תמיד יהיה צמקאו, לא?
- מגנומים שלא נמסים: לאחר הציפוי, כאשר את מניחה את הארטיקים לייבוש על התבנית, מה מונע מהשוקולד להדבק לתחתית?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
העני, תודה על המתכונים המופלאים, ועל ההשקעה בכתיבתם.
שתי שאלות:
- מה הכוונה לשוקולד לבן פרווה איכותי? זה תמיד יהיה צמקאו, לא?
- מגנומים שלא נמסים: לאחר הציפוי, כאשר את מניחה את הארטיקים לייבוש על התבנית, מה מונע מהשוקולד להדבק לתחתית?
יש מטבעות שוקולד לבן פרווה של כרמית. הם יותר בגוון צהבהב כזה זה לא כמו צמקאו
בגלל שהארטיק קפו כשאני טובלת בשוקולד הציפוי מקבל מכת קור ומתקשה יחסית מהר. כאשר הוא מתקשה אני מניחה על מד ומתפנה לארטיק הבא
אפשר לנעוץ אותם בקלקר ולתת להם להתייבש כך
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה