קינוחים חגיגת מוסים---ועוד קצת----

Hbendi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
יש בחנויות למוצרי אפיה וחד פעמי
ויש בשיין/אליאקספרס.
מה שכאן בתמונה זה מגנומים מיני, ממש קטנים, 2 ביסים וזה נגמר.
יש 3 גדלים.
איזה גודל המגנומים פה?
יש מצב לקישור לתבנית המיני הזו?
מצאתי רק 5*9. או 4*7
 

אנציקלופדיה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
@ה. בקר ,
לגבי המוס לוטוס

אשמח לדעת האם ה300 גרם שוקולד ממסים הכל?

כתבת שמחלקים ל3

1/5 = ריצ' + 200 גרם שוקולד מומס
3/5 = קרם לוטוס + 100 גרם שוקולד מומס?
1/5 = לזילוף ריצ' + ???

תודה על הכל,
מחכה למענה כי אני באמצע.........................
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר ,
לגבי המוס לוטוס

אשמח לדעת האם ה300 גרם שוקולד ממסים הכל?

כתבת שמחלקים ל3

1/5 = ריצ' + 200 גרם שוקולד מומס
3/5 = קרם לוטוס + 100 גרם שוקולד מומס?
1/5 = לזילוף ריצ' + ???

תודה על הכל,
מחכה למענה כי אני באמצע.........................
כן ממיסים הכל
200 גרם מוסיפים לריצ'
100 גרם לקרם לוטוס
 

הגדה

משתמש פעיל
רציתי לשאול לגבי המוס פיסטוק.
רואים בתמונה שלוש שכבות של קרם ובמתכון ראיתי רק 2
זה אומר שהשכבה הראשונה ולמעלה זה אותו קרם?
מופיע בחומרים שוקולד מריר ובמהלך ההכנה לא הופיע הכנה עם שוקולד?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
רציתי לשאול לגבי המוס פיסטוק.
רואים בתמונה שלוש שכבות של קרם ובמתכון ראיתי רק 2
זה אומר שהשכבה הראשונה ולמעלה זה אותו קרם?
מופיע בחומרים שוקולד מריר ובמהלך ההכנה לא הופיע הכנה עם שוקולד?
מופיע גם השוקולד. הוא ב-2 השכבות הראשונות
תקראי שוב.

200 גרם בשכבה ראשונה
100 גרם בשכבה שניה
 

אביגיל9876

משתמש מקצוען
מוס שוקולד-חמאת בוטנים

מתכון לכ-20 כוסות תלוי בגודל
צפה בקובץ המצורף 1152903

200 גרם ביסקויטים טחונים גס
1/2 כוס קרוקנט בוטנים
1 ריצ' גדול 500 מ"ל
250 גרם שוקולד מריר
1 כף ליקר שוקולד איכותי
2 כפות קרם וניל
2 כפות שמן
מעט מים לדילול המוס
1 ו 1/4 כוסות חמאת בוטנים

מערבבים קרוקנט עם ביסקויטים טחונים. שמים ככף מהתערובת בתחתית כל כוס

מקציפים את הריצ' לקצף נוקשה.

מחלקים ל 1/4 ו 3/4

ממיסים שוקולד ושמן ומוסיפים ל 3/4. מוסיפים ליקר שוקולד ו 1/4 כוס חמאת בוטנים.
מוסיפים מעט מים כדי שלא יהיה נוקשה מדי וניתן יהיה לשטח את המוס בדפיקות עדינות על השיש
ממלאים את הכוסות עד לגובה 3/4 מגובה הכוס.

לרבע הריצ' הנותר מוסיפים קרם וניל ו-1 כוס חמאת בוטנים.
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכב ומזלפים כוכב גדול בכל כוס.

אפשר לדלל במעט מים ולשים כשכבה שטוחה מעל לשכבה הכהה.

מקשטים איך שרוצים. אני קישטתי בקצפית ובסוכריות ברונזה
צפה בקובץ המצורף 1152907
אפשר לוותר על קרם וניל?
יש משהו לשים במקום?
 

הגדה

משתמש פעיל
ה.בקר
תודה רבה על מתכון הטרייפלים.
הכנתי לשמחה כמנה אחרונה
היה מושששלללםם!!!
 

הגדה

משתמש פעיל
מצורף תמונה
 

קבצים מצורפים

  • IMG-20220825-WA0044.jpeg
    IMG-20220825-WA0044.jpeg
    KB 945.8 · צפיות: 234

a rivki

משתמש פעיל
פריטים אחרונים בקולוקצית הבר---
[למעט פאי לימון ומרנג אישיים שאכין ביום השבע ברכות בעז"ה, ואולי עוד משהו אם תשרה עלי הרוח או שאזדקק לתרפיה]
מוס קפוצ'ינו ושוקולד
צפה בקובץ המצורף 1154951
צפה בקובץ המצורף 1154952

עוגות אישיות עם ליבת קפוצ'ינו בציפוי גלזורה
צפה בקובץ המצורף 1154953

צפה בקובץ המצורף 1154954

צפה בקובץ המצורף 1154955

מיני קאפקייקס-ביס בציפוי גנאש שוקולד-קפה מוקצף ומוס קפה
צפה בקובץ המצורף 1154957

מתכונים בעז"ה מחר
אנסה להוסיף אחר כך את המוס קפוצ'ינו ל PDF בעז"ה
יש את המתכון שלהם(עוגות אישיות ומיני קאפקייקס)? אני לא מוצאת אותו...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה