איזה גודל המגנומים פה?יש בחנויות למוצרי אפיה וחד פעמי
ויש בשיין/אליאקספרס.
מה שכאן בתמונה זה מגנומים מיני, ממש קטנים, 2 ביסים וזה נגמר.
יש 3 גדלים.
יש מצב לקישור לתבנית המיני הזו?
מצאתי רק 5*9. או 4*7
איזה גודל המגנומים פה?יש בחנויות למוצרי אפיה וחד פעמי
ויש בשיין/אליאקספרס.
מה שכאן בתמונה זה מגנומים מיני, ממש קטנים, 2 ביסים וזה נגמר.
יש 3 גדלים.
כן ממיסים הכל@ה. בקר ,
לגבי המוס לוטוס
אשמח לדעת האם ה300 גרם שוקולד ממסים הכל?
כתבת שמחלקים ל3
1/5 = ריצ' + 200 גרם שוקולד מומס
3/5 = קרם לוטוס + 100 גרם שוקולד מומס?
1/5 = לזילוף ריצ' + ???
תודה על הכל,
מחכה למענה כי אני באמצע.........................
כן ממיסים הכל
200 גרם מוסיפים לריצ'
100 גרם לקרם לוטוס
רק ריצ'וה1/5 מלמעלה זה רק ריצ'?
או ריצ' + ??
מופיע גם השוקולד. הוא ב-2 השכבות הראשונותרציתי לשאול לגבי המוס פיסטוק.
רואים בתמונה שלוש שכבות של קרם ובמתכון ראיתי רק 2
זה אומר שהשכבה הראשונה ולמעלה זה אותו קרם?
מופיע בחומרים שוקולד מריר ובמהלך ההכנה לא הופיע הכנה עם שוקולד?
אפשר לוותר על קרם וניל?מוס שוקולד-חמאת בוטנים
מתכון לכ-20 כוסות תלוי בגודל
צפה בקובץ המצורף 1152903
200 גרם ביסקויטים טחונים גס
1/2 כוס קרוקנט בוטנים
1 ריצ' גדול 500 מ"ל
250 גרם שוקולד מריר
1 כף ליקר שוקולד איכותי
2 כפות קרם וניל
2 כפות שמן
מעט מים לדילול המוס
1 ו 1/4 כוסות חמאת בוטנים
מערבבים קרוקנט עם ביסקויטים טחונים. שמים ככף מהתערובת בתחתית כל כוס
מקציפים את הריצ' לקצף נוקשה.
מחלקים ל 1/4 ו 3/4
ממיסים שוקולד ושמן ומוסיפים ל 3/4. מוסיפים ליקר שוקולד ו 1/4 כוס חמאת בוטנים.
מוסיפים מעט מים כדי שלא יהיה נוקשה מדי וניתן יהיה לשטח את המוס בדפיקות עדינות על השיש
ממלאים את הכוסות עד לגובה 3/4 מגובה הכוס.
לרבע הריצ' הנותר מוסיפים קרם וניל ו-1 כוס חמאת בוטנים.
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכב ומזלפים כוכב גדול בכל כוס.
אפשר לדלל במעט מים ולשים כשכבה שטוחה מעל לשכבה הכהה.
מקשטים איך שרוצים. אני קישטתי בקצפית ובסוכריות ברונזה
צפה בקובץ המצורף 1152907
כן
מטורף, נראים מתכונים שווים אחד אחד...כן
אני צילמתי.
אפשר לוותרמטורף, נראים מתכונים שווים אחד אחד...
למוס חמאת בוטנים - חייבים קרם וניל? או שאפשר לוותר / להחליף במשהו זמין?
וואוו זה אומנות בפני עצמה מבלי לבייש את המוסים המטורפים והמגרים!כן
אני צילמתי.
תודה!אפשר לוותר
רשמתי בכל מתכון כמותתודה!
כמה יוצא מהכמות הזו?
כנראה פיספסתי, אסתכל שוברשמתי בכל מתכון כמות
יש את המתכון שלהם(עוגות אישיות ומיני קאפקייקס)? אני לא מוצאת אותו...פריטים אחרונים בקולוקצית הבר---
[למעט פאי לימון ומרנג אישיים שאכין ביום השבע ברכות בעז"ה, ואולי עוד משהו אם תשרה עלי הרוח או שאזדקק לתרפיה]
מוס קפוצ'ינו ושוקולד
צפה בקובץ המצורף 1154951
צפה בקובץ המצורף 1154952
עוגות אישיות עם ליבת קפוצ'ינו בציפוי גלזורה
צפה בקובץ המצורף 1154953
צפה בקובץ המצורף 1154954
צפה בקובץ המצורף 1154955
מיני קאפקייקס-ביס בציפוי גנאש שוקולד-קפה מוקצף ומוס קפה
צפה בקובץ המצורף 1154957
מתכונים בעז"ה מחר
אנסה להוסיף אחר כך את המוס קפוצ'ינו ל PDF בעז"ה
בעז"ה אכתוב מאוחר יותריש את המתכון שלהם(עוגות אישיות ומיני קאפקייקס)? אני לא מוצאת אותו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: