מוס לימון-פסיפלורה.
הערה: אפשר להמיר במנגו, קיוי, תות וכו'
מתכון לכ-20 כוסות תלוי בגודל
1 ריצ' גדול 500 מ"ל
250 גרם קרם לימון [חנויות למוצרי אפיה] או לחילופין- 2 כפות פודינג וניל, 1 כף אבקת סוכר, 2 כפות מיץ לימון
150 גרם שוקולד לבן פרווה
1 כף שמן
5 כוסות קוביות פסילורה קפואים- או פרי קפוא אחר, או פרי לא קפוא
5 כפות אבקת סוכר
מים לדילול המוס לפי הצורך כדי שיוכל להתשתטח בדפיקה על השיש.
מקציפים ריצ' לקצף נוקשה.
מוסיפים קרם לימון או את התחליף.
ממיסים שוקולד לבן עם שמן ומוסיפים
מערבבים היטב.
מוסיפים מעט מים כדי שיוכל להשתטח.
מזלפים מעט לכל כוס
לוקחים כוס של פסיפלורה וטוחנים. מוסיפים ג-3 כפות מהריצ' ו-5 כפות אבקת סוכר. הפסיפלורה מאוד חמוצה. בפרי אחר אפשר להפחית באבקת הסוכר.
מתקל רוטב. טועמים שמספיק מתוק.
ממלאים מעט מעל לשכבת המוס לימון.
מפרישים קוביות פרי כמנין הכוסות ושמים בצד לקישוט.
טוחנים במקל את הריצ' המוקצף עם הפסיפלורה הנותרת.
מזלפים מעל לרוטב. זה בסדר אם הרוטב קצת עולה. מזלפים מהצדדים פנימה.
מקשטים בקובית פרי
אני הוספתי קצפיות וכדור מוזהב ממולא וקוקוס מקורמל
נשאר מוס לוטוס.
בעז"ה בהמשך
הערה: אפשר להמיר במנגו, קיוי, תות וכו'
מתכון לכ-20 כוסות תלוי בגודל
1 ריצ' גדול 500 מ"ל
250 גרם קרם לימון [חנויות למוצרי אפיה] או לחילופין- 2 כפות פודינג וניל, 1 כף אבקת סוכר, 2 כפות מיץ לימון
150 גרם שוקולד לבן פרווה
1 כף שמן
5 כוסות קוביות פסילורה קפואים- או פרי קפוא אחר, או פרי לא קפוא
5 כפות אבקת סוכר
מים לדילול המוס לפי הצורך כדי שיוכל להתשתטח בדפיקה על השיש.
מקציפים ריצ' לקצף נוקשה.
מוסיפים קרם לימון או את התחליף.
ממיסים שוקולד לבן עם שמן ומוסיפים
מערבבים היטב.
מוסיפים מעט מים כדי שיוכל להשתטח.
מזלפים מעט לכל כוס
לוקחים כוס של פסיפלורה וטוחנים. מוסיפים ג-3 כפות מהריצ' ו-5 כפות אבקת סוכר. הפסיפלורה מאוד חמוצה. בפרי אחר אפשר להפחית באבקת הסוכר.
מתקל רוטב. טועמים שמספיק מתוק.
ממלאים מעט מעל לשכבת המוס לימון.
מפרישים קוביות פרי כמנין הכוסות ושמים בצד לקישוט.
טוחנים במקל את הריצ' המוקצף עם הפסיפלורה הנותרת.
מזלפים מעל לרוטב. זה בסדר אם הרוטב קצת עולה. מזלפים מהצדדים פנימה.
מקשטים בקובית פרי
אני הוספתי קצפיות וכדור מוזהב ממולא וקוקוס מקורמל
נשאר מוס לוטוס.
בעז"ה בהמשך