רק בשידור בהידברות....מי יכול באמת להעלות כקובץ מצורף/יוטיוב בלי הפרסומות?
אגב, הפרסומות היו רק בשידור ולא על הבמה?
רק בשידור בהידברות....מי יכול באמת להעלות כקובץ מצורף/יוטיוב בלי הפרסומות?
אגב, הפרסומות היו רק בשידור ולא על הבמה?
מה שכתוב שחור על גבי לבן, לא זקוק לפרשנות, ואם אתה הוספת פרשנות זה כבר אומר שזה מה שאתה מבין ומסיק מהתשובה שלהם ןממש לא בהכרח שזו היתה הכוונה.
אפשר למשל להסביר:
יש לא מעט סינונים הגיוניים – קרי: נטפרי הם לא היחידים, ואם קשה לך איתם יש חלופות (אולי פחות טובות אבל עדיין הגיוניות), ואם אתה בכל זאת רוצה להישאר בנטפרי וגם שייפתח לך הסרטון, אז בזה לצערנו אנחנו כבר לא יכולים לעזור כי:
אין לנו השפעה על המדיניות שלהם - קרי: אל תטרידו אותנו בבקשות כאלו, כי זו המדיניות של נטפרי ולא יועיל אם תפנו אלינו...
עוד דבר, אתה ציטטת קטעים שבחרת מתוך התשובה שלהם, שזה כבר מתכון להכניס מילים ופרשנות שלא נאמרו, [אגב, זו המשמעות הפשוטה של המשפט "להוציא דברים מהקשרם"...ודו"ק] אם תקרא שוב את כל התשובה שלהם, בלי למחוק מילים מסוימות ולהדגיש אחרות, תראה שזה הרבה יותר נשמע כמו הפרשנות שלי.
פרשנות כמו שהבאת נשמעת כרצון לנגח על שום דבר, נו מילא, זה הטבע האנושי, אבל למה לארגון שעושה גדולות ונצורות???
אקיצער, אתה יכול לחלוק על הפרשנות, אבל לא לקרא לזה 'שחור על גבי לבן'.
וגם אם עדיין תטען שזה שחור ע"ג לבן, זה עדיין יישאר ויכוח ביננו, כך שבכל מקרה זה לא כ"כ ברור
.
שלחתם לי כבר בפרטי?
לשלוח לי בפרטי, בבקשה לא בפורום, כי אני לא רואה.אשמח גם לקבל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אשמח ג"כ לקבל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>תודה רבה על חבורת תרי"ג.
ואם למישהו יש את ניסים ונפלאות בממלכת החלומות "לצפייה". אשמח לקבל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שירים ונפלאותתודה רבה על חבורת תרי"ג.
ואם למישהו יש את ניסים ונפלאות בממלכת החלומות "לצפייה". אשמח לקבל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בפרטי, לא שלי!הקישור הזה כבר לא פעיל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: