זה נראה מתגובת הידברות שהם לא מתים כל כך על החסימה של נטפרי. אפשר להבין אותם כי הרי נטפרי דורשים בדיקה (ובצדק רב) על כל סרטון שמופיע באתר שלהם.
אני גם לא מבין אותם האם לדעתם הפרסומות ההם שבסרט הזה שבהם רואים נשים רבות הוא ראוי לצפייה, וחסימה שמאפשרת צפייה בזה, היא הנקראת חסימה הגיונית יותר???
לא נעים!
כמדומני שהידברות כלל לא מיועד בשבילנו ועל כן אין לנו להתרעם על כך שהם מצדדים יותר בחסימה אחרת כי זה מה שהם אומרים לקליינטים שלהם שהם כמובן לא נמנה על החצרות החסידיות ואף לא על בוגרי הישיבות וד"ל
נ.ב.אני חושב שה'עדה החרדית' כבר אמרה את זה פעם שאף העלונים שלהם לא מיועדות לנו.
אני מסכים לגמרי וגם אני חושב שהעלונים שלהם לא מיועדים עבורינו (העדה החרדית אמרה הרבה יותר עליהם אבל זה לא המקום)
אבל לקרוא לנטפרי חסימה לא הגיונית??? זה מראה על אינטרס ועל פגיעה שייש להם, אני לא ממש רוצה לפתוח כאן דיון על זה כדי שלא יחסם האשכול הנחמד הזה.
אבל ת'אמת? עצבנו אותי!!
רגע רגע רגע... לכו תשתו כוס מים ותרגעו מעט...
את ההודעה הזו לא העליתי על מנת להסביר את תגובתם על החסימה של נטפריי אלא נטו בשל השאלה שעלתה כאן בעניין זכויות יוצרים...
בעניין החסימה אולי בהחלט טעיתי ולא העליתי את השאלה ששלחתי אליהם כך היה ברור יותר העניין..
שלחתי להם הודעה שמחולקת לשניים אחת לגבי זכויות יוצרים (שאלה אישית שלי) והשנייה לגבי החסימות וכ' וכ'(שאלה שקיבלתי בפרטי)
בתחילה לא ראיתי לנכון לפרט יותר מידיי ולכן העליתי רק את תשובתם כמות שהיא אבל כיוון שהדיון כאן הוסח למקום לא נעים, חובה עליי ליישר כאן את ההדורים,
בעצם אם נסכם זאת הם נשאלו:
האם מותר לגולשי נטפריי שחסומים מצפייה באתר שלהם להעביר אחד לשני את הקובץ המוקלט?
והאם ניתן לתת אפשרות של חומרים (כגון תרי''ג) שאין שם נשים וכ' אלא רק משום שהדבר מועבר בשידור מה שעובר על כללי נטפריי האם ניתן לעשות שתיהיה אפשרות להורדה חוקית...
ובנוסף-
שאלה שקיבלתי באישי-
ישנם המון גולשי הידברות שמחוברים לנטפריי ואת רוב סרטוני הוידאו שלכם כמעט ואי אפשר לראות וזה ממש חבל...
בעיקר דברים שעוברים בשידור חי..
(ידוע לי על מס' אנשים שדבר הזה גרם להם לעשות את ההפך והם פשוט עברו למכשיר ללא סינון בכלל..) כמעט ככתבו כלשונו..
עכשיו כשקוראים את תשובתם ניתן יותר להבין שלהפך הם דווקא צידדו בעד הסינון ואמרו שמי שעוזב את נטפריי בגלל החסימות שלא יעבור לפרוץ לגמרי אלא לפחות אם עזב שיעבור לחסימה פחותה יותר אבל חסימה...
סתם ככה האתר הזה בהחלט ברובו לא מיועד לציבור החרדי נטפריי לקחו את האתר הזה וניפו אותו והשאירו רק דברים שבהחלט ניתן לקרוא שם ולהתחזק שאר הדברים החסומים הם לא מיועדים אלינו..
לעניות דעתי זהו ארגון שדווקא עושה עבודת קודש עצומה וגדולה ואשריהם על כך!!
אם יש שם דברים שאינם מתאימים הם בהחלט לא מיועדים אלינו..(בדיוק כמו שאדם חילוני לא יכול להתרעם כשבא לאירוע חרדי למה יש הפרדה, מוזיקה מסוימת לבוש צנוע וכ' וכ'..)
לגבי עניין זכויות יוצרים לדעתי מובן כאן שיש בעיה אבל אחרי הכל כמו שהם כתבו הם בהחלט לא הבעלים..
בתקווה שכעת הכל בא על מקומו בשלום!