הם הציגו שלושה ימים רצוף, איזה 16 הצגות, כזה העסקה אסור להעסיק ילדיםאיך יתכן? מלא סרטים והצגות מוצגים בכיכובם של ילדים.
לא ראיתי הכל...אני מציע לא להראות לילדים בלי לצנזר קודם!!
יש שם פרסומות שלא מיועדים לחרדים, לדעתי
לדעתי זה סתם תירוץ...הם הציגו שלושה ימים רצוף, איזה 16 הצגות, כזה העסקה אסור להעסיק ילדים
יש באמצע נראה לי 45 דק או באזורלא ראיתי הכל...
אבל כן רפרפתי מלמעלה מלבד בתחילת המופע שיש שם פרסום קצר עם נשים לא ראיתי כלום ...
יש עוד משהו שפספסתי??
ההפקה לכשעצמה נראית מקסימה ביותר..(הרבה יותר עדינה ומתאימה מהפקות אחרות שעלו פה..)
בדקתי שוב ולא מצאתי....מוזר..יש באמצע נראה לי 45 דק או באזור
ב 53 דקות, ולפני, וגם בסוף, ובהתחלה.......בדקתי שוב ולא מצאתי....מוזר..
אגב בעניין זכויות יוצרים שלחתי הודעה להידברות על כך שזה נחסם לגולשי נטפריי וכ' וזו הייתה תשובתם-
בוקר טוב ומבורך!
בגלל זכויות היוצרים, לצערנו לא נוכל להעביר קובץ להורדה. אנחנו לא הבעלים...
אם ההגבלות של נטפרי גדולות מבחינתכם, ניתן לעבור כמובן לסינון אחר. יש לא מעט סינונים הגיוניים – לא חייבים לעבור לפרוץ לגמרי.
בכל אופן, זה תלוי בנטפרי ולא בנו. אין לנו השפעה על המדיניות שלהם.
בברכה
צוות הידברות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: