מישהו יכול לשלוח לי את הסרט של חבות תרי"ג למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה
תודה רבה
מישהו יכול לשלוח לי את הסרט של חבות תרי"ג למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
העליתי שוב, אבל לפי תגובות קודמות לא ברור אם אפשר לפרסם כאן את הקישור, אפשר לפנות אלי באישי.אפשר גם לי? <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
גם אני רוצה המייל שלי הוא <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה מראשהעליתי שוב, אבל לפי תגובות קודמות לא ברור אם אפשר לפרסם כאן את הקישור, אפשר לפנות אלי באישי.
תפנה בפרטי.גם אני רוצה המייל שלי הוא <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה מראש
כל מי שמחובר לציצו והעביר למישהו אחר יכול לקיים אם ציצו חסד
נא לפרסם כמה שיותר אצל קבוצות וואצאפ וכו'
ציצו במייל
23 בספט׳ 2019, 16:14 (לפני 15 שעות)
קבוצה ביטול רישום
בברכה. ותודה. ושנה טובה.
תפנה בפרטי.
גם אני רוצה המייל שלי הוא <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה מראש
אפשר גם לי?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה
נכון מאד! אבל הכוונה לדיסקים, לא למופע.חברה! חל איסור מוחלט להעביר/ לשלוח/באישי/במייל!!!!
יש על זה זכויות יוצרים, כפי שניתן להבין מהכתבה של ציצו.
בדיוק רציתי להעלות גם....הנה חוברת תריג לפסח
הם שלחו חינם לציבור לאור המצב
אם העלו את זה כבר מחילה לא היה לי זמן לבדוק
רק אצלי 3 מהתמונות סתם ריבועי םאפורים?הנה חוברת תריג לפסח
הם שלחו חינם לציבור לאור המצב
אם העלו את זה כבר מחילה לא היה לי זמן לבדוק
גם לירק אצלי 3 מהתמונות סתם ריבועי םאפורים?
גם אצלי, (נטפרי). מוזר שזה נחסם.רק אצלי 3 מהתמונות סתם ריבועי םאפורים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: