''טרם נפתחו בקשות להיתרים''
עוד לא הוגשה בקשה להיתר??
''טרם נפתחו בקשות להיתרים''
מעניין למה כמה זמן יתחייבו לכם עד מסירת הדירה (כי אין היתר בניה מלא ) נשמח שתעדכןבוקר טוב
התקבלו ההיתרים לקבלן דור אל
וזה נוסח ההודעה שקיבלתי הבוקר
הודעה על קבלת היתר בנייה בתנאים בהגרלה 1874
תאריך: 19/07/2023
לכבוד,
מספר נרשם:
שלום רב,
אנו מבקשים לעדכן אותך כי בהגרלה מספר LOT של קבלן דור-אל ש. הנדסה בניה והשקעות בע"מ ביישוב לוד בה זכית, התקבלה החלטת הוועדה המקומית, וניתן לקבלן היתר בנייה בתנאים מסוימים, על הקבלן למלא אחר התנאים ולהגיש בקשה לקבלת היתר בניה מלא.
ומהם השלבים הבאים?
1. בתקופה הקרובה יעביר הקבלן לחברת הבקרה את כל מסמכי הפרויקט, לצורך בדיקה ואישור סופי.
2. בדיקת המסמכים על ידי חברת הבקרה ואישורם
3. הזמנה לכנס היכרות עם הפרויקט
4. כשבועיים לאחר כנס ההיכרות, הזמנה לבחירת הדירה
בברכה,
משרד הבינוי והשיכון
אני זכיתי אצל בוני הנגב והתקדמתי מאז הזכיה רק ב-3 מקומות...היי נבקש מהזוכים ומהעומדים בתור לעדכן כמה התקדמו בתור
זה נותן לנו אינדיקציה על הגרלות אחרות
תודה
@פשלמה כתב שהוא זכה במקום אחר
אני לא כותב כמעט אבל אני עוקב אחרי הפורום ובעיקר אחרי בית שמשניק הרב רוזנבלט אבל אני יקשבתי להם לא התיישתי ו באמת לפני חודש וחצי זכיתי בנס במגדל העמק בהגרלה ת המשך וכבר עכשיו זה באמצע בניה ולדעתי זה רווח של כמעט חצי מליון שח
99באיזה מקום זכית?
הי, אני מעונינת.לפני כמה ימים יצרתי קשר עם משרד מהנדס העיר לוד כדי לבדוק מה מצב הפריוקט שבו זכיתי בו
המענה היה זריז ביותר והנה הוא:
צפה בקובץ המצורף 1544251
בעז"ה אני אצטרף לקבומת הווטסאפ שלהם ואשתדל גם להעלות לפה מה שיהיה רלוונטי
האם יש מישהו נוסף שמעוניין בכך?
קודם כל תודה רבה!!!לפני כמה ימים יצרתי קשר עם משרד מהנדס העיר לוד כדי לבדוק מה מצב הפריוקט שבו זכיתי בו
המענה היה זריז ביותר והנה הוא:
צפה בקובץ המצורף 1544251
בעז"ה אני אצטרף לקבומת הווטסאפ שלהם ואשתדל גם להעלות לפה מה שיהיה רלוונטי
האם יש מישהו נוסף שמעוניין בכך?
שהייתה מתי?אם אני לא טועה פרץ בוני הנגב היה רק בהגרלה האחרונה
והוא עדיין לא הגיש בקשה להיתרים?אנחנו זכינו אצל פרץ בוני הנגב לפני כמעט שנתיים
אין לי אפשרות להודעה פרטיתהי, אני מעונינת.
יש לך אפשרות להודעה פרטית וארשום לך את המספר?
למבינים - מרגע בקשה להיתר כמה זמן עובר בדר''כ עד קבלת ההיתר?
אני זכיתי במאי 22 (אייר תשפ"ב)אנחנו זכינו אצל פרץ בוני הנגב לפני כמעט שנתיים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: