אם אני כותבת כאן כתובת מייל יהיה אפשר למחוק אותה ?אין לי אפשרות להודעה פרטית
שלחו מייל (אני אמחק אותו מהתגובה ואקווה כי אתם עוקבים אחרי השרשור הזה ותקבלו הודעה במייל)
אני זכיתי במאי 22 (אייר תשפ"ב)
אם אני כותבת כאן כתובת מייל יהיה אפשר למחוק אותה ?אין לי אפשרות להודעה פרטית
שלחו מייל (אני אמחק אותו מהתגובה ואקווה כי אתם עוקבים אחרי השרשור הזה ותקבלו הודעה במייל)
אני זכיתי במאי 22 (אייר תשפ"ב)
אני זכיתי אצל בוני הנגב והתקדמתי מאז הזכיה רק ב-3 מקומות...
כאשר כותבים פוסט ישנה אפשרות לערוך אותו גם אחרי הפרסום אבל זה מוגבלאם אני כותבת כאן כתובת מייל יהיה אפשר למחוק אותה ?
3 זה נקרא מלא?זה מלא אנשים מיוזמתם ביטלו זכיה
לי אין ואצאפ אשמח אם תוכל לבדוק מה מתקדם אם רייסדור ברובע בין לאומי ??לפני כמה ימים יצרתי קשר עם משרד מהנדס העיר לוד כדי לבדוק מה מצב הפריוקט שבו זכיתי בו
המענה היה זריז ביותר והנה הוא:
צפה בקובץ המצורף 1544251
בעז"ה אני אצטרף לקבומת הווטסאפ שלהם ואשתדל גם להעלות לפה מה שיהיה רלוונטי
האם יש מישהו נוסף שמעוניין בכך?
עיריית לוד>מנהל הנדסהלי אין ואצאפ אשמח אם תוכל לבדוק מה מתקדם אם רייסדור ברובע בין לאומי ??
כאשר כותבים פוסט ישנה אפשרות לערוך אותו גם אחרי הפרסום אבל זה מוגבל
(אני לא יודע אם מוגבל בזמן או עד שמישהו אחר מפרסם משהו)
3 זה נקרא מלא?
איזה מספר אתה?אני זכיתי באייל פרץ מישהו יודע מה מתקדם שם??
אחותי זכתה ברייסדור וביום שלישי בחירת דירות ואיכלוס ב2027 אשמח לעזרה איך לבחור דירה להשקעה ?? מצורף קישור https://mi.reisdor.co.il/nir-zvi לדעתי אצל כלהקבלנים היה בחירת דירות בחודשים הקרובים
90 ומשהו התקדמנו 4 מקומות נראה ליאיזה מספר אתה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: