לאחר יום חיפושים.. מצאתי את קבוצת הווצאפ של הזוכים בהגרלה 1874גם אני
מצורף קישור:
לאחר יום חיפושים.. מצאתי את קבוצת הווצאפ של הזוכים בהגרלה 1874גם אני
איפה מצאת?לאחר יום חיפושים.. מצאתי את קבוצת הווצאפ של הזוכים בהגרלה 1874
לפי מה ששמעתי כנראה שאחרי פסח יהיה בחירת דירות,שלום דן, גם אני זכיתי בפרויקט.. קיבלתי הבוקר דרך קבוצת ווצאפ של העירייה את העדכון ששלחת כאן. האם אתה יודע על התארגנות של זוכים בפרויקט כמונו בקבוצת ווצאפ או משהו כזה? פשוט את דוראל אני לא מצליח להשיג כבר שבועות. ומלבד ההתקדמות של העירייה לא קיבלתי שום מידע מהיזם עצמו.
אצל איזה קבלנים?לפי מה ששמעתי כנראה שאחרי פסח יהיה בחירת דירות,
דוראל,אצל איזה קבלנים?
הוא הגיש בקשות להוספת יחידהאם מישהו יודע מה מתקדם עם הגרלה מספר 1868 על שם זוהר וצפריר שרבט בגני אביב
והאם גרים בקרבת המתחם שלו ( מס' 62851)"בני דודים" .תודה גדולה לעונים
דוראל,
פרוייקט 1874
אשמח לדעת האם השמועה ממקור אמין ויש מה להתכונן לדברלפי מה ששמעתי כנראה שאחרי פסח יהיה בחירת דירות,
כמובן שהכל יכול להשתנות בהתאם למלחמה ולקצב עבודה שלהם (אם יש להן מספיק פועלים או שלא..)
אשמח לדעת האם השמועה ממקור אמין ויש מה להתכונן לדבר
ישר כח גדול על התגובה המהירה והיעילה
אפשר לשאול איפה אתה ברשימה???מה עם אייל פרץ?
מתי צפי לבחירת דירות
אשמח אם תוכל לעדכן על כל התקדמות.....אני ב91
9 זה די הגיוני שירדו אפילו בשלב יותר מאוחר (לא ישארו דירות זולות וכדו') אם יש לך יכולת כלכלית לכל דירה... נראה שכדאי. אבל הנבואה ניתנה לשוטים ...
אתה לא רואה בעצמך את ההתקדמות באתר?אשמח אם תוכל לעדכן על כל התקדמות.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: