יכול להיות שקנית דירה שהיא בקומה ללא היתר?לא יודע, אותנו החתימו בחוזה על נספח מיוחד שעדיין אין היתרי בנייה, וזה היה אחרי שכבר קיבלו את ההיתר הראשון.
וכן, זה משנה מחסנים וכו' אבל זה לא משפיע במקרה הזה על ההיתר הראשוני
יכול להיות שקנית דירה שהיא בקומה ללא היתר?לא יודע, אותנו החתימו בחוזה על נספח מיוחד שעדיין אין היתרי בנייה, וזה היה אחרי שכבר קיבלו את ההיתר הראשון.
קניתי בקומה שנייה, שכבר קיבלה היתר בעבר.יכול להיות שקנית דירה שהיא בקומה ללא היתר?
וכן, זה משנה מחסנים וכו' אבל זה לא משפיע במקרה הזה על ההיתר הראשוני
האם חתמתם כבר על חוזה בפרוייקט הזה? או שאתם מתכוונים לפרוייקט אחרלא יודע, אותנו החתימו בחוזה על נספח מיוחד שעדיין אין היתרי בנייה, וזה היה אחרי שכבר קיבלו את ההיתר הראשון.
כן, חתמנו חוזה בפרוייקט הזה, פרוייקט כתר הרמה.האם חתמתם כבר על חוזה בפרוייקט הזה? או שאתם מתכוונים לפרוייקט אחר
למיטב הבנתי, לא זכית במחיר למשתכן, ואתה מתכוון שקנית בצורה פרטית, האם נכון?כן, חתמנו חוזה בפרוייקט הזה, פרוייקט כתר הרמה.
נכון, אני חושב שהמחירים כבר פורסמו באשכול המקביל מספר פעמים,למיטב הבנתי, לא זכית במחיר למשתכן, ואתה מתכוון שקנית בצורה פרטית, האם נכון?
אם כן, אולי תשתף את הציבור במחירים שלהם, שהציבור לפחות יהנה מה הם מרוויחים.
(כמובן לא הדירה שלך, אלא בכלל, כמה הם המחירים שם בערך)
עודכנו ברשות המיסים 6 עסקאות נוספות בשכונה מהשבועות האחרונים (46 בסה"כ מתחילת השיווק), רובם במחירים גבוהים מאד, וחלקם במחירים אסטרונומיים ממש שבית שמש אינה מכירה:
1. 5 חד' 121 מ"ר ב3.08 מיליון - 25.4K למ"ר
2. 4 חד' 108 מ"ר ב3.05 מיליון - 28.2K למ"ר!
3. 4 חד' 100 מ"ר ב2.67 מיליון - 26.7K למ"ר
4. 3 חד' 89 מ"ר ב2.39 מיליון - 26.8K למ"ר
5. 3 חד' 81 מ"ר ב1.969 מיליון - 24.3K למ"ר
6. 3 חד' 91 מ"ר ב1.943 מיליון - 21.3K למ"ר
כןיש קבוצת ווטסאפ של הרוכשים בכתר הרמה?
איך מצטרפים?
נראה לי מרגע קבלת ההיתריםשלום וברכה
האם מישהו יודע ממתי מחושב תשלום המדד בעבור הדירה ...
נראה לי מרגע קבלת ההיתרים
יש כבר קבוצה קיימת ותיקה מאודקבוצת כתר הרמה
חברים יקרים שלום לזוכים, יש עוד שרוצים להצטרף, אבל אני ממתין שישלחו את טופס הזכייה.
אין לי עניין למלא את הקבוצה, המטרה היא לדאוג לאינטרסים שלנו.
אם יש הטבות, הלוואות או חדשות לעדכן כאן.
הפעולות השקטות הם הכי מצליחות.
מכירים זוכים איכותיים? צרפו אותם.
קבוצת מייל לזוכים מחיר למשתכן כתר הרמהלמה אין קבוצת מייל לטובת הרבה זוכים שאין להם ווצאפ ?
8538223 ואז @גימייל קוםקבוצת מייל לזוכים מחיר למשתכן כתר הרמה
יש קבוצה ווצאפ ומיילל.
תשלחו לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ואצרף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: