יש תשלח לי ל 8538223@למה אין קבוצת מייל לטובת הרבה זוכים שאין להם ווצאפ ?
יש תשלח לי ל 8538223@
תוכל לשלוח לי לmsinai055670@יש תשלח לי ל 8538223@
"הינכם" או "אינכם" ?אנא השיבו אם הינכם מתכוונים להגיע לימי בחירה שייקבעו במהלך החודשיים הקרובים
גם אני לא ממש הבנתי"הינכם" או "אינכם" ?
אם אנחנו כן מתכוונים להגיע צריך לעדכן?
לפי הידוע לי התקבלו היתרים לשלב א של כל הבניינים, אבל עדין לא לשלב ב על הקומות הנוספות שבקשו, מהגרלות אחרות אני חושבת שזה לא משהו שמעכב בחירות ומשרד השיכון נותן לצאת למכירה על סמך היתרים חלקייםהאם שלחו כבר למישהו תאריך לבחירת הדירות?
שאלה נוספת: באתר דירה בהנחה עדיין מופיע הסטטוס "טרם הוגשה בבקשה להיתר". האם אכן לא התקבל עדיין היתר סופי?
נכוןראיתי ביום שישי יש כבר בשכונה לפחות 3 מנופים (עגורן).
האם התחילו לבנות גם את הבניינים שביקשו בהם היתר שינויים של תוספת קומות ?נכון
כבר אוחזים בשלד קומה שניה
קרוב ל10 בינינים
מישהו יודע האם גדל מספר הדירות בהגרלה כי באתר של משרד השיכון מופיע שיש 1036 דירות בפרוייקט ובפרוספקט מופיע 1057 ואם כן האם זה כבר מעודכן ( שואל בשביל מישהו שקרוב לזכות)
כנראה הם קיבלו אישור על עוד קומות כי מספר הדירות באתר התעדכן לזכאים ל604 וכל אלו שהיו קרובים לזכות קיבלו הודעה על זכיה מדובר על תוספת רק להגרלה של 112 דירותגם באתר של משרד השיכון הם מתכוונים לכלל הדירות בהגרלה יש רק 492 דירות
צפה בקובץ המצורף 1448805
עוד 112 זוכים! וואו!כנראה הם קיבלו אישור על עוד קומות כי מספר הדירות באתר התעדכן לזכאים ל604 וכל אלו שהיו קרובים לזכות קיבלו הודעה על זכיה מדובר על תוספת רק להגרלה של 112 דירות
צפה בקובץ המצורף 1596351
אני באמת לא האמנתי שאח שלי שהיה במספר 26 יזכה איזה נס שהוא לא זכה בהגרלות האחרונותעוד 112 זוכים! וואו!
אגב, מן הסתם חלק מהם כבר התייאשו וקנו בשוק החופשי, ועכשיו זכייתם תעבור הלאה לבאים בתור...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: