החכמה צודקת
משתמש מקצוען
הצחיק אותי ההגדרה ולכן שאלתי מה כוונתך??? לא הבנתי
הצחיק אותי ההגדרה ולכן שאלתי מה כוונתך??? לא הבנתי
זוג שהתחתן לא בשל לחיי עצמאות ונפרדות שילכו לגור קרוב לסינר של אמא ושימשיכו לגדול תחת עינם הפקוחה של ההורים ועזרה צמודה מאמא...הצחיק אותי ההגדרה ולכן שאלתי מה כוונתך?
הבנתי.זוג שהתחתן לא בשל לחיי עצמאות ונפרדות שילכו לגור קרוב לסינר של אמא ושימשיכו לגדול תחת עינם הפקוחה של ההורים ועזרה צמודה מאמא...
סותר? לא.הבנתי.
אבל לא סותר להיות זוג עצמאי ונפרד ולהמשיך לגור קרוב.
לפי מה שאני רואה סביבי זה לא נכון.מאוד תלוי איזה הורים יש ומאיזה בית מגיעים
לדעתי למי שהיה טוב אצל הורים יהיה לה קשה להתרחק מהתחלה ומי שלא היתה מחוברת כ"כ לבית פחות קשה
התנגדות.מאוד תלוי איזה הורים יש ומאיזה בית מגיעים
לדעתי למי שהיה טוב אצל הורים יהיה לה קשה להתרחק מהתחלה ומי שלא היתה מחוברת כ"כ לבית פחות קשה
וואו!!!אבא שלי מתפלל שעותתת ומתחיל סעודה ב1 בלילה.
איזה קטנים?התנגדות.
וואו!!!
איך הקטנים שורדים את זה?
עכשיו מבינה למה כי לא אהבתם לבוא לשםבהחלט מוגזם, רק שיש סיבה.
עד אז הגענו רק לביקורים.
אבא שלי מתפלל שעותתת ומתחיל סעודה ב1 בלילה וגומר אי שם ולא רצינו להשאר לישון.
לכן הגענו רק לביקורים ולאחר שנה באנו לשבות אצלם.
אגב, מעולם לא אכלנו או לקחנו מהם ארוחה,
עצמאות מהיום הראשון, אחחח... היה נהדר!!!
נכוןלפי מה שאני רואה סביבי זה לא נכון.
(כלומר יש קושי מסוים בהתרחקות אבל זה לא קושי רע)
בהחלט!!! זה הרעיון פה.עכשיו מבינה למה כי לא אהבתם לבוא לשם
אם היה מתפל קצר היתם מגיעים
זה מה התכונתי אם טוב ונח מגיעים ואם לא אז לא....
לדעתי אין שום קשר לבשלות ולא לבגרות של בני הזוג. וגם לא לקשר בין בני הזוג.האם כל שפירטו פה לעיל כסיבות למה חשוב לזו"צ לגור קרוב להורים לא אמור להיות מפותח בהם לפני השלב של הנישואין?
הרגשת ביטחון???אני חושבת שזה מצוין לגור ליד ההורים בהתחלה, לא בשביל לשרוץ ולעשות קניות, אלא לדעת שאתה לא לבד ויש מישהו קרוב שיכול לעזור לך, נותן הרגשת ביטחון ממש.
יפה,אבל מה שבאמת מטריד אותי הוא -
מתי אנשים פה יבינו שאין דרך אחת נכונה בכל פיפס בחיים שמתאימה לכולםםםם?
אין כללים, כל זוג צריך לנסות לחשוב מה מתאים לו/ להורים / לרקע וכו', ולכל החלטה יש מעלות וחסרונות
החיים מורכבים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: