2 לילות זה באמת הגזמה.נניח שכך.
למה צריך 2 לילות?
עשרות תכניות?
כמה יציאות?
חשבתי שהמטרה לחינך תלמידות להסתפקות במועט.
פה נתנו דוגמאות למחירי עתק ל2 לילות2 לילות זה באמת הגזמה.
אצלנו לילה אחד!
עשרות תכניות - הגזמות
תנסי לתכנן סדר יום.
יש כמה תכניות בודדות
אבל כל אחת מהן מתחיה בכמה אלפים במקרה הכי הכי טוב...
סתם ככה,
האשכול מלא בכל מיני דעות של כאלה שמעולם לא נכנסו באמת לעניין.
אז לפני הכל -
תתנדבו לעזור לרכזות ולמנהלות לתכנן את המחנה ותמצאו איך להוזיל עלויות,
אח"כ תבואו לכאן עם תוצאות...
זה לא הדור היום.חשבתי שהמטרה לחינך תלמידות להסתפקות במועט.
ומה הנזק הגדול?תנסי רק להסביר להן שהשנה יהיה מחנה בפנימיה עם הפעלות שהתלמידות הכינו וכו' וכו' כדי שתלמדנה להסתפק במועט - ואיבדת אותן.
אף אחת לא תבוא למחנה כזה.
צר לי לבשר לך שיש המון סמינרים שכבר עושים את זה. והבנות מגיעות על ארבע... ומשלמות את הכסף... (או ההורים.)תנסי רק להסביר להן שהשנה יהיה מחנה בפנימיה עם הפעלות שהתלמידות הכינו וכו' וכו' כדי שתלמדנה להסתפק במועט - ואיבדת אותן.
כן מסכימה שצריך קצת להוריד מהליגה הזאת של מחנות במלון. זה ממש מוגזם.
רואים שאת לא בפנים...שינדי, מפנה אליך שאלה באמת בלי לקנטר
למה מחנה נעשה מושג הכרחי? אי אפשר לוותר על הרעיון הזה בכלל?
נגיד שישלמו פחות ורק על יום אחד, ללא לינה, עם אטרקציה ותוכנית יפה וארוחה זהו? זה גם יחסוך את חידושי הגרדרובה והציוד שבנות רבות רוכשות לקראת המחנה.
נראה אותה נשארת בבית בגלל שאין מחנה בסמינראולי תשאלי אותה אם היתה מסכימה לעלות לסמינר שבו אין מחנה בכלל אלא רק מה שאת מציעה.
דווקא אני התרשמתי להיפך, שההורים מייחלים להורדת הרמה כולל כמובן הורדת העלויות, והתלמידות מתעקשות ולא מוותרות ולא מסכימות לעלות לסמינרים דפוקים שאין בהם מחנה.מקריאת האשכול כאן נראה כאילו התלמידות הן עם תמים שמחכה רק להורדת הרמה של הפעילות החברתית, ו... מה לעשות? המנהלות, הרכזות וכל צוות הסמינר לא מוותר ומתעקש למרות הכל, להציע לתלמידות מחנה ברמה גבוהה במיוחד
ומה יקרה שלא תבוא?????תנסי רק להסביר להן שהשנה יהיה מחנה בפנימיה עם הפעלות שהתלמידות הכינו וכו' וכו' כדי שתלמדנה להסתפק במועט - ואיבדת אותן.
קרה ועוד איך...רק לדמיין את הפה הפוער של המורה שלי שהיא תגלה שעשינו מנגל
ואם המחנה מפוצץ הן לא עושות את זה?אם המחנה לא עומד בסטנדרטים, הבנות פשוט עושות בעצמן מחנה. מתארגנות 10 חברות, שוכרות דירת נופש, ויוצאות לאטרקציות.
אני מעדיפה לשלם לסמינר שיעשה את זה....
לא מפלצת, אבל כל נושא הסמינרים ועדות הקבלה והמורות שמעירות בפתח.. הוא נושא כאוב בהרבה בתים,קראתי רק חלק מהתגובות
אבל אני שמה לב שיש פה באוירה ממש שנאה לסמינרים...
כל אשכול שמדבר על משהו שאיכשהו קשור לסמינר, מקבל תגובות נלהבות נגד הסמינרים המורות וההנהלות וכו'
למה זה?
אני כאמא, שקשה גם לי להוציא כמה מאות שקלים על 2 לילות של מחנה. שמחה להתאמץ יחד עם ביתי ולתת לה את החוויה וההנאה הזו. גם היא משתדלת למצוא עבודה לחופש ולממן חלק מהעלות.
וכן - מחביאים לה איזה פינוק במזוודה ושמחים איתה שנהנית!
לא חושבת שיש איזה מפלצת שיושבת בסמינר ורוצה לסחוט ממני כסף. כן מבינה שהחיים יקרים, ומחנה חוויתי וכיפי הוא דבר שעולה כסף והוא חשוב לנערה בגיל הזה.
הם קהל שבוי מה לעשות, הלוואי וזה ישתנה...ולכל הזועמים, לאן אתם תשלחו את הבנות שלכם כשיגיע הזמן?
את יכולה גם לומר הפוך,הורה שיש לו כאלו כמויות ביקורת על הסמינר, אין סיכוי שהבת שלו תתחנך שם ותקבל אפילו משהו קטן , וחבל...
אצלינו בסמינר בפתח של האולם של האתנחתא עומדת המורה לצניעות ומעירה על כל דבר!!!!לא מפלצת, אבל כל נושא הסמינרים ועדות הקבלה והמורות שמעירות בפתח.. הוא נושא כאוב בהרבה בתים,
אז שוב נשאלת השאלה, לאיזה מקום חינוך כן תשלחי את הבנות שלך בבוא הזמן? תקימי סמינר?אני כתבתי כאן פעם לאחת שכתבה כמוך הוכחה שיש לי על מלגה שיועדה עבורי ונעלמה אי שם, גזל לשמו. חינוך לא יוצא מכזה מקום.
וגזל מקטרג בראש...
רק לתקן פרטים , אין סמינר שעורך מחנה בעלות של מעל 800 שקל. הסמינר שכתבו עליו המחיר הזה כולל את כל ימי האתנחתא האפשריים שבטוחה שרוב הבנות לא משתתפות בהם.את יכולה גם לומר הפוך,
סמינר שמראה את ההפך מהסתפקות במועט,
ועורך מחנה שהעלות שלו מעל 800 שקל... חבל...(ועוד יש הורים לכמה בנות...)
יש סמינרים שעושים מחנות (בלבד, לא תוכניות נוספות) ב700 שקלרק לתקן פרטים , אין סמינר שעורך מחנה בעלות של מעל 800 שקל. הסמינר שכתבו עליו המחיר הזה כולל את כל ימי האתנחתא האפשריים שבטוחה שרוב הבנות לא משתתפות בהם.
בכנות אני ורוב הציבור קהל שבוי, אין לנו אלטרנטיבה וככה העולם עובד...אז שוב נשאלת השאלה, לאיזה מקום חינוך כן תשלחי את הבנות שלך בבוא הזמן? תקימי סמינר?
לא מתמקדים רק ברע, ולא מכחישים את הטוב, אבל כאחת שסיימה סמינר לא ממזמן עולם השקר בולט בסמינריםבטוחה שיש מה לשפר בכל מוסד ציבורי שקיים. אבל חבל להתמקד רק ברע ולהכחיש את כל הטוב.
אז אני אספר לך שחייבים להרשם לאתנחתא בחלק מהסמינרים, בלי זה אי אפשר להרשם למחנה.רק לתקן פרטים , אין סמינר שעורך מחנה בעלות של מעל 800 שקל. הסמינר שכתבו עליו המחיר הזה כולל את כל ימי האתנחתא האפשריים שבטוחה שרוב הבנות לא משתתפות בהם.
ושוב - אני יכולה להתמרמר ולהתלונן ולמצוא חסרונות בסמינר מבוקר ועד ליל, אבל לשלוח את הבת שלי למקום שיש לי עליו כזה מרמור, נראה לי צעד אנטי חינוכי ממדרגה ראשונה.
לכן בסמינרים הטובים עושים א"ז באיזה מקום דלוח ולא במלוןזה לא הדור היום.
הלוואי היה ניתן לחנך אותן להסתפקות במועט ע"י מחנות ברמה סבירה יותר.
היום המחנות הם כדי להנות את התלמידות. לא לחנך.
(בכל אופן מחנה קיץ. ברור שבין השורות מוכנסים ערכים, אבל המטרה היא להנות, "וקווי ד' יחליפו כח")
תנסי רק להסביר להן שהשנה יהיה מחנה בפנימיה עם הפעלות שהתלמידות הכינו וכו' וכו' כדי שתלמדנה להסתפק במועט - ואיבדת אותן.
כן מסכימה שצריך קצת להוריד מהליגה הזאת של מחנות במלון. זה ממש מוגזם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: