מעגלת פינות
משתמש פעיל
משאירה ל @שינדי- זה אני. לענות לך על השאלהשינדי, מפנה אליך שאלה באמת בלי לקנטר
למה מחנה נעשה מושג הכרחי? אי אפשר לוותר על הרעיון הזה בכלל?
נגיד שישלמו פחות ורק על יום אחד, ללא לינה, עם אטרקציה ותוכנית יפה וארוחה זהו? זה גם יחסוך את חידושי הגרדרובה והציוד שבנות רבות רוכשות לקראת המחנה.
רק מציעה קודם, יש לך בת שעולה לסמינר? מכירה אחת כזאת? אולי תשאלי אותה אם היתה מסכימה לעלות לסמינר שבו אין מחנה בכלל אלא רק מה שאת מציעה.
מקריאת האשכול כאן נראה כאילו התלמידות הן עם תמים שמחכה רק להורדת הרמה של הפעילות החברתית, ו... מה לעשות? המנהלות, הרכזות וכל צוות הסמינר לא מוותר ומתעקש למרות הכל, להציע לתלמידות מחנה ברמה גבוהה במיוחד
תאמינו לי שאני לא מכירה מנהלת אחת שלא היתה מסכימה לוותר על מחנה קיץ. מחנה הוא אחד הסיוטים של המנהלות מכל מיני בחינות. רק שאיך אפשר לבוא ולהוריד מחנה כשזה מה שעושים בכל הסמינרים? אף סמינר לא יכול להיות שונה, ואם לא תהיה פה התאגדות של הסמינרים הגדולים והחלטה משותפת על שינוי, אין סיכוי שזה יקרה.
כמו שאין סיכוי שמשפחה תסכים לחתן היום ברמה של חתונה לפני 10 שנים.
צריך להבין שזה עניין מאד מורכב, ואין כאן צד אחד 'טוב' וצד שני 'רע'.
דפדפו רק כאן ב'פרוג' באשכולות על יוקר המחיה, למה נראה לכם שזה לא משפיע על המחנות?
המחירים הכפילו את עצמם בשנים האחרונות! ומדובר על תכניות, אולפנים, הסרטות, אוכל, אוטובוסים, ועוד המוןןןן דברים שממש ממש התייקרו.
סמינרים גם חייבים לעמוד בדרישות הבטיחות המוקפדות של משרד החינוך, שזה אומר שלפעמים בגלל 2 תלמידות 'מיותרות' שאין להן מקום באוטובוס, משלמים עוד כמה אלפים (!) לאוטובוס נוסף. ולא כל מקום לינה מאושר וכו' וכו'.