כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מידע זה לא מוגזם?

מצב
הנושא נעול.

אני 2023

משתמש מקצוען
לכן בסמינרים הטובים עושים א"ז באיזה מקום דלוח ולא במלון
לא מקום דלוח, אבל כן מקום נורמאלי.
אני מצדיעה לסמינרים האלה. באמת.
נכון ששורה תחתונה תמיד תהיינה בנות מתלוננות.
אפילו הן המחנה יהיה במלון, הן תמצאנה מה לא היה בסדר.

בארה"ב יש קמפים ענקיים, בנות מגיעות מכל רחבי העולם, והתנאים שם לא אי אי אי, אבל מגיעים.
למה? רוצים ליהנות. אז שזה הרצון - פחות משנים התנאים. (ברור שמדובר על תנאים סבירים, ולא תת תנאים.)

אפרוחית413

משתמש פעיל
לכן אמהות יקרות,
שאת בנותיכן מטפחות,
ולמחנה שולחות,
ועל הארנק נאנחות,
העיקר העיקר שתבלנה הבנות,
קונות חולצות,
ואולי גם חצאיות,
מצעים מחדשות,
ובמזוודה מלאה,
לאוטובוס שולחות!

יישר כח על כל הטרחה

יאללה תיכוניסטיות רוצו להגיד תודה לאמא על כל העזרה הארגון והמימון לפני המחנה

ברקוני

משתמש צעיר
בלת"ק חלקי
תכלס גם בקשר לתוכניות שיש מקומות שמציפים את התלמידות בתוכניות נון סטופ
לא חושבת שצריך נון סטופ תוכניות בודאי לא מבחוץ
והכי נהננו מתוכניות פנימיות שאנחנו היינו שותפות אליהן

ש.ב.ש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
לכן אמהות יקרות,
שאת בנותיכן מטפחות,
ולמחנה שולחות,
ועל הארנק נאנחות,
העיקר העיקר שתבלנה הבנות,
קונות חולצות,
ואולי גם חצאיות,
מצעים מחדשות,
ובמזוודה מלאה,
לאוטובוס שולחות!

יישר כח על כל הטרחה

יאללה תיכוניסטיות רוצו להגיד תודה לאמא על כל העזרה הארגון והמימון לפני המחנה
כל מילה!
וואו!
שכחת את המאמצים שהן עושות כדי שנופתע ממארז של שוקולד+ מוחבא בתוך המזוודה
כאילו הן לא נותנות מספיק....
:love::love::love::love::love::love:

דיני

משתמש מקצוען
הבנות שלי מרוויחות בשנה מבייביסיטר הרבה יותר מהסכומים הכי גבוהים שהוזכרו פה,
ולא היתה להם בעיה לממן בעצמן את המחנה, לו רק הייתי דורשת את זה מהן.
זה לא מגיע על חשבון הלימודים.
פרוטה לפרוטה מצטרפת, ערב לערב מצטברים לסכום גדול.

.B.B

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
למה נערונת בת 17 צריכה לישון 2 לילות במלון יוקרה ולאכול אוכל גורמה ולצפות יומיים רצופות בתוכניות יקרות?
השאלה שלי אחרת-
למה הנעורנת בת ה17 צריכה לעשות קומזיץ כל הלילה במלון הכי מפואר שיש עם מיטה מפנקת (הן ממילא לא הולכות לישון) ולא לאכול אוכל גורמה- כל אחת מסתכלת על חברתה, וכולן אוכלות קצת חסה ותו לא. (כי מה, את מעיזה לאכול? ראיתי לכלוך על הצלחת, והתיבול מזעזע וכו' וכו') ולצפות בתוכניות יקרות- במקרה הטוב. (לרוב חצי כיתה יושבת בחוץ על הגדר או מפטפטת במרץ על הדשא עם חטיפים.)
ועל ה"הנאה המושלמת והיוקרתית" הנ"ל ההורים צריכים להיקרע ולשלם 590 ש"ח לכל בת. (ככה עולה אצלנו)
א"א לעשות את כל ה"הנאות והכייפים" הנ"ל ברבע מחיר? חייבים שיהיה על השולחן מזכרת מפוצצת במיליון דולר שהולכת ישר לפח?
נשגב מבינתי.

geekית מחשבים

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
הבנות שלי מרוויחות בשנה מבייביסיטר הרבה יותר מהסכומים הכי גבוהים שהוזכרו פה,
ולא היתה להם בעיה לממן בעצמן את המחנה, לו רק הייתי דורשת את זה מהן.
זה לא מגיע על חשבון הלימודים.
פרוטה לפרוטה מצטרפת, ערב לערב מצטברים לסכום גדול.
השאלה אם הן רוצות לממן את המחנה ולא מעדיפות דברים אחרים.
99 אחוז מהבנות לא ממנות לעצמן את המחנה.

אינסוף

משתמש מקצוען
@אינסוף
זה לא נכון עולה 670 כולל אתנחתא
ועל עוד אטרקציות כגון נחשונית שלא כולם חייבות להגיע (ולא חייבים לשלם....) צריך לשלם 50 ש"ח לאחת
המחיר למחנה הוא 670 ש"ח +5/4 אתנחתות תלוי בכיתה
זה היה שנה שעברה.
השנה זה המחיר שקבלתי.
ורק להבהיר לא באתי להתלונן
אישית, אני חושבת שמחיר של 150 לאתנחתא הוא ממש זול
כאחת שמתעסקת בתחום אני יודעת שזו עלות ליום אחד של יציאה לא ל5 ימים.
לא מצטרפת לאשכול השנאה מול הסמינרים
אולי לקיטורים על יוקר המחיה

מתכנתת -

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
השאלה שלי אחרת-
למה הנעורנת בת ה17 צריכה לעשות קומזיץ כל הלילה במלון הכי מפואר שיש עם מיטה מפנקת (הן ממילא לא הולכות לישון) ולא לאכול אוכל גורמה- כל אחת מסתכלת על חברתה, וכולן אוכלות קצת חסה ותו לא. (כי מה, את מעיזה לאכול? ראיתי לכלוך על הצלחת, והתיבול מזעזע וכו' וכו') ולצפות בתוכניות יקרות- במקרה הטוב. (לרוב חצי כיתה יושבת בחוץ על הגדר או מפטפטת במרץ על הדשא עם חטיפים.)
ועל ה"הנאה המושלמת והיוקרתית" הנ"ל ההורים צריכים להיקרע ולשלם 590 ש"ח לכל בת. (ככה עולה אצלנו)
א"א לעשות את כל ה"הנאות והכייפים" הנ"ל ברבע מחיר? חייבים שיהיה על השולחן מזכרת מפוצצת במיליון דולר שהולכת ישר לפח?
נשגב מבינתי.
אצלינו זה לא ככה...
המחיר נע על אותו ציר (אולי טיפונת פחות)
אבל זה לילה אחד בפנימייה ישיבתית (הלוואי על הבנות מלון!!)

דיני

משתמש מקצוען
השאלה אם הן רוצות לממן את המחנה ולא מעדיפות דברים אחרים.
99 אחוז מהבנות לא ממנות לעצמן את המחנה.
רוב החברות שלהן מממנות בעצמן את ההוצאות השוטפות - אייס קפה פה ושם ודברים כאלו שהן אוהבות להתפנק.
הרוב מקבלות מההורים ביגוד ומחנה, אבל מי שההורים לא מסוגלים לתת אני לא רואה שום סיבה שהנערה, צעירה ובריאה, לא תממן בעצמה.
100-200 ש"ח בחודש כל נערה מסוגלת להרוויח (25-50 שח בשבוע..) ומתקבל תקציב נאה לכיסוי כל ההוצאות.
אני לא מדברת על נערות שגם מממנות לעצמן לימודים. הן אלופות, בלי ספק, ויגיעו רחוק בהמשך החיים כי מתרגלות לא להיות פסיביות, אבל ברור שזה די מיצוי כושר השתכרות וקשה להם גם מחנה. בשביל בנות כאלו סמינר צריך לדאוג.

geekית מחשבים

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
רוב החברות שלהן מממנות בעצמן את ההוצאות השוטפות - אייס קפה פה ושם ודברים כאלו שהן אוהבות להתפנק.
הרוב מקבלות מההורים ביגוד ומחנה, אבל מי שההורים לא מסוגלים לתת אני לא רואה שום סיבה שהנערה, צעירה ובריאה, לא תממן בעצמה.
100-200 ש"ח בחודש כל נערה מסוגלת להרוויח (25-50 שח בשבוע..) ומתקבל תקציב נאה לכיסוי כל ההוצאות.
אני לא מדברת על נערות שגם מממנות לעצמן לימודים. הן אלופות, בלי ספק, ויגיעו רחוק בהמשך החיים כי מתרגלות לא להיות פסיביות, אבל ברור שזה די מיצוי כושר השתכרות וקשה להם גם מחנה. בשביל בנות כאלו סמינר צריך לדאוג.
אני מימנתי לעצמי את המחנה ולדעתי הייתי היחידה שעשתה את זה(מה שכן זה היה עלות של 300 שח ולא כמו היום)
למרות ש90 אחוז מהחברות שלי מימנו לעצמן את הוצאות שנקראות מותרות כמו אייס וגלידה...
כשמשהו מאורגן ע"י הסמינר יש צפיה מסוימת מההורים לממן אותו.

דיני

משתמש מקצוען
אני מימנתי לעצמי את המחנה ולדעתי הייתי היחידה שעשתה את זה(מה שכן זה היה עלות של 300 שח ולא כמו היום)
למרות ש90 אחוז מהחברות שלי מימנו לעצמן את הוצאות שנקראות מותרות כמו אייס וגלידה...
כשמשהו מאורגן ע"י הסמינר יש צפיה מסוימת מההורים לממן אותו.
בהחלט, זה המקובל.
ב"ה שרוב ההורים יכולים לתת
אבל אם אין אז אפשר להפשיל שרוולים ולהרוויח כסף במקום להתלונן שיקר.

YHN

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
המחיה התיקרה לכולם לא רק לסמינרים אוכל עלה דלק עלה תוכניות עלו הכל
אני דיברתי עם רכזת חברתית בסמינר יחסית קטן שהיא לא מתחילה תוכנית בפחות מ60 אלף למה כי אם התוכנית לא תהיה מושכת מספיק כל הבנות ישבו על הדשא בחוץ

geekית מחשבים

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
המחיה התיקרה לכולם לא רק לסמינרים אוכל עלה דלק עלה תוכניות עלו הכל
אני דיברתי עם רכזת חברתית בסמינר יחסית קטן שהיא לא מתחילה תוכנית בפחות מ60 אלף למה כי אם התוכנית לא תהיה מושכת מספיק כל הבנות ישבו על הדשא בחוץ
ומה רע?
גם ככה הן ישבו על הדשא בחוץ, זה הכי נחמד להן...

אלי7:)

משתמש מקצוען
גם ככה הן ישבו על הדשא בחוץ, זה הכי נחמד להן...
ממליצה מאד לתת לבנות כמה שיותר זמן חופשי
אפשר במקום תכנית להכין דוכן שייקים/וופל בלגי/ גלידות - הכנה פנימית ע"י המדריכות יוצא רק עלות חומרים הרבה יותר זול מתכנית מבחוץ והבנות הרבה יותר נהנות.
גם הרקדות מ"בפנים" עם רשימת שירים טובה וכמה אבזרים מקוריים וזולים הרבה יותר עושה את זה
ובמחילה מכל המנהלות שיפסיקו לרדוף אחרי התלמידות להיכנס לתכניות המפונפנות שהוזמנו (אני כבר כמה שנים אחרי תיכון וזה זכור לי כסיוט של המחנה...)

ינאי&רועי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
השאלה אם יש להן זמן לעבוד, תכנות, יעוץ מס וגם גרפיקה מסיימות בשעות מאוחרות בד"כ וכשהן חוזרות הדבר היחיד שחסר להם זה בייביסיטר או כל עבודה אחר.
לא אומרת שזה לא הגיוני, אבל לא מחייב שבחורה תעבוד

ללושקה

משתמש מקצוען
נקודה שניה, יכולה לומר מניסיוני בנושא ומידיעה ברורה, המחנות הם דבר יקר מאד מאד. אין לכם מושג כמה כספים נשפכים כמו מים על כלום ושום דבר. תחשבו על כמויות של הדפסות על נייר כרומו יוקרתי, על מארזי אוכל בתוכניות פתיחה, על שוקולד בעליה לאוטובוסים. פרטים קטנים שאף אחד לא חושב עליהם אפילו וגם הם עולים הון.
ואני עוד לא מדברת על המחירים הגדולים באמת.
באמת מיותר לחלוטין. אפשר להדפיס על דף רגיל ולא לחלק שוקולדים ואוכל שגם ככה לא אוכלים. 90% מהתלמידות (וההורים ודאי היו מוותרים על זה!)
לא נכנסת לפוליטיקה על בתיה ושות. רק אומרת שארגון בתיה עושה הרבה דברים טובים, ולא גונב כסף מאף אחד.
בואי נקווה...

ועוד צריך להשקיע כסף במציאת מתנה הולמת והוגנת לבת עם מכתב מעומק הלב על הגעגועים מרגע זה,,,,,
כי מי שלא מקבלת היא ממש מסכינה וההורים שלה לא חושבים עליה מספיק, כלומר: לא מספיק שהאמא מוותרת על הבת יומיים ומתמודדת בלעדיה ב"ה רק לדברים טובים ולא מספיק הכסף שהוציאו על כל החבילה, אלא צריך "לרפד" את הבת בפינוקיםםם שלא תקח מידי קשה הנתק והחוויות;)
זה כבר הסיפור שלך עם הבת שלך, לגמרי.

דיני

משתמש מקצוען
יש הורים שלא רוצים בקטע חינוכי שהבנות שלהן יממנו לעצמן ...

השאלה אם יש להן זמן לעבוד, תכנות, יעוץ מס וגם גרפיקה מסיימות בשעות מאוחרות בד"כ וכשהן חוזרות הדבר היחיד שחסר להם זה בייביסיטר או כל עבודה אחר.
לא אומרת שזה לא הגיוני, אבל לא מחייב שבחורה תעבוד
ומה אחר כך בהמשך החיים, או שעובדים או שהורים או שמתפעלים בבית?
הכל ביחד, בגונגל אחד גדול,
בזרימה הטבעית של החיים
חייבים לדעת לשלב - גם ללמוד ברצינות, גם חברות, גם לעזור בבית, תחביבים ועבודות.

פחות מתמרחים ויש זמן גם לבייביסיטר (פחות ב-6 בערב, אבל ב-9 מה הבעיה? בית שקט, לומדים בינתיים למבחן)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  23  פעמים

לוח מודעות

למעלה