נו נו נו.את יותר מידי מרשה לעצמך, גם בקטע של ה'יש לי חלום' הרשית לעצמך לא להתייחס לזה שזה משפט של גדולים
צוחקת, כל הכבוד על העצמאות.
בסוף @רותי רפפורט תחשוב שדווקא להערות שלה אני לא מקשיבה.
נו נו נו.את יותר מידי מרשה לעצמך, גם בקטע של ה'יש לי חלום' הרשית לעצמך לא להתייחס לזה שזה משפט של גדולים
צוחקת, כל הכבוד על העצמאות.
לא מזמן הגעתי למסקנה שכל אחד מחפש בקריאה משהו אחר.((ואישית, קראתי את כל הספרים בסדרה - וגם קניתי - אך לא יכולתי לחזור אליהם לאחר קריאה אחת ויחידה. הדמויות שם כולן מוסריות, כבדות, עגומות, חסרות עליזות ושבירת שגרה, כבדות ומלאי חבטות נפש וייסורי מצפון עד למיאוס))
כל מילה!!!קנז שקל את הדברים בדעתו, וכשפתח את פיו היה דיבורו איטי:
"בבית אחד אין שתי גבירות. בלב שלך היו".
אסתרק שתק.
"מי שיושב ליד התנור", המשיך המונדרי כמתנצל, "לא יוכל להגיע לארצות רחוקות. ומי שכיסיו מלאים בפרוטות נחושת לא יוכל להביא זהב הביתה. העולם הזה, הוד נסיכותך, והעולם הבא - פשוט לא הולכים ביחד".
"בבית אחד אין שתי גבירות. בלב שלך היו".
העולם הזה, הוד נסיכותך, והעולם הבא - פשוט לא הולכים ביחד".
אני בת העיר הגדולה, ויודעת כי קרן אור מורכבת מחומר ומרוח יחד. דואליות גל-חלקיק. העולם שלנו מורכב קצת יותר משורש לפת.
(רותי קפלר)
חסידית אחת (גם אני)
משפט יפה.
כשאת מחברת חומר לרוח את מגיע לדוגמת האור. כי זה האור.
כשהוא נשאר בשדות הוא או גזר או לפת.
נעולה על זה?...אני לא לפת.
אבל בני אדם אינם גזרים או לפתות. בכל אופן, אני לא לפת.
ואגב, גם חומר 'רגיל' הוא רוח.
ארבעת כוחות היסוד הפיזיקליים מחזיקים כל אטום ואטום מאלו שמרכיבים אותנו, בכל רגע.
כל מילימטר רבוע של עור או שרירים או שוקולד או לפת בעולם הפלאי שלנו, הם מיליארדי קווארקים שמוחזקים זה בזה בעזרת ארבעה כוחות יסוד אלוקיים.
רגע אחד בו יפוגו ארבעת הכוחות האלו, יהפוך את כל היקום שלנו לתוהו. למרק של חלקיקים חסרי משמעות.
אבל בני אדם אינם גזרים או לפתות. בכל אופן, אני לא לפת.
ואגב, גם חומר 'רגיל' הוא רוח.
ארבעת כוחות היסוד הפיזיקליים מחזיקים כל אטום ואטום מאלו שמרכיבים אותנו, בכל רגע.
כל מילימטר רבוע של עור או שרירים או שוקולד או לפת בעולם הפלאי שלנו, הם מיליארדי קווארקים שמוחזקים זה בזה בעזרת ארבעה כוחות יסוד אלוקיים.
רגע אחד בו יפוגו ארבעת הכוחות האלו, יהפוך את כל היקום שלנו לתוהו. למרק של חלקיקים חסרי משמעות.
זה לא שייך לכאן, אבל הרגע הזה שבו אדם מצטט את עצמו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: