יש בזה משהו. אני לא ממליץ עליו כפתרון, אני ממליץ עליו כדי להבין את הנפשות המתמודדות.או מתמודד בעצמו.
ואגב, מתאים יותר לאשכול ביקורת, אבל מי שקורא אותו בתור כלי עזר, זה יכול לעזור בהבנת הנושא, הפתרון די מאכזב וקצת מצומצם לדעתי.
יש בזה משהו. אני לא ממליץ עליו כפתרון, אני ממליץ עליו כדי להבין את הנפשות המתמודדות.או מתמודד בעצמו.
ואגב, מתאים יותר לאשכול ביקורת, אבל מי שקורא אותו בתור כלי עזר, זה יכול לעזור בהבנת הנושא, הפתרון די מאכזב וקצת מצומצם לדעתי.
מאיזו בחינה?
וכדאי לקרוא אותו אחרי הספר הקודם 'מקימי', וגם להתעדכן במה שקרה לאחרונה. (לא אומר זאת לגנותה חלילה, ואולי להיפך, אך נותן הבנה שלימה יותר)השם של הספר 'שירה גאולה'
הוא באמת חזק ממש.
ממליצה עליו, אבל בזהירות.
אחד הספרים שהוצאתי מהבית אחרי הקריאה.
הספר מקימי חזק וטוב, יותר משירה גאולה, אבל פחות מתאים לחרדים, אז מי שמתאים לו שיקרא, אבל לא בטוח שמתאים להמליץ פה...וכדאי לקרוא אותו אחרי הספר הקודם 'מקימי', וגם להתעדכן במה שקרה לאחרונה. (לא אומר זאת לגנותה חלילה, ואולי להיפך, אך נותן הבנה שלימה יותר)
ואם למישהו עוד יש התלבטות למה הספרים מסדרת ממלכה במבחן כל כך רבי מכר ומדוברים, כמות המשפטים פה מסבירה לגמרי...
(וסליחה שאני עוד פעם מעלה את הנושא, פשוט לא הייתי פה קרוב לחודש ורק עכשיו קראתי את האשכול לראשונה.)
מקווה שאפשר לחזור לנושא המקורי:
..................
(תיאודור הרצל בספרו האוטופי 'אלטנוילנד - תל אביב' בתרגום נחום סוקולוב - מפרויקט בן יהודה)
אם לא היו מביאים קודם לכן מקורות אחרים 'מבחוץ', לא הייתי מביא אותו.נראה לי גריעות להכניס לאשכול ציטוטים ממקורות כאלו
אכן.אם לא היו מביאים קודם לכן מקורות אחרים 'מבחוץ', לא הייתי מביא אותו.
הרצל הוא לא אנונימי בשום צורהנתקלים במשפט טוב, לא מכירים בדיוק מי ומה הוא הרושם, ומעלים.
בהחלט.הרצל הוא לא אנונימי בשום צורה
'אם יש לך בארגז הכלים רק פטיש, כולם נראים מסמרים'.
מדברי הרמב"ם בהקדמתו לשמונה פרקים:אכן.
רק לפעמים זה חוסר ידע.
לדוגמא יש פסקה ממש חזקה, שרציתי לעלות, של חנוך לוין, הלכתי לבדק עליו קצת יותר, ומהר ירדתי מזה...
נתקלים במשפט טוב, לא מכירים בדיוק מי ומה הוא הרושם, ומעלים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: